0martas0 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Zdravím, neměl jsem doma nějakou dobu Xko a teď bych si rád zas zkopíroval pár her. Jenže i když nastavím všechny Ip adresy podle návodu, takže v xboxu mám poslední číslo o jedno vyšší, dám připojit a nic...chvílí čeka a pak, že se nezdařilo. Zkoušel jsem i a druhém pc a taky nic. Kabel používám furt stejnej, dřív to šlo vpohodě. Můžete mi poradit co s tím? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 ahoj,ja to pripojuju jednoduse pres total comander.Kliknu na FTP ,nastavim stejnou adresu jako ma xbox a taham.Neni to nejak zavratna rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 zkuš to prřes sambu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Březen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Jak ta samba funguje? Co k tomu potřebuju? Honzo nepochopil jsi to, já to taky zkoušel přes Total,CuteFTP,FileZilla,FlashFXP a ani jeden nepřipojí. Takže je někde chyba a asi to nebude programem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Jakou IP adresu má PC z kterého se připojuješ a jakou má xbox ? Máš na xboxu nastartované FSD nebo xemenu aby běžel FTP server ? Odpovídá ti příkaz ping na adresu xboxu ? (ping ip_adresa_xboxu) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Mam ten samej problem, Po prechodu z FSD2 na FSD3 to nejde. At delam co delam proste se nepripojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) 0martas0 už to má spravené akorát to tu zapoměl zavřít - měl špatně nastavenou síť.Pro tebe naprosto stejný dotaz jak sem psal jemu tj jaké jsou ip adresy a jestli ti prochází ping na xbox ? Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) Propojeno ethernem kabelem v pc nastavena 10.0.0.3 v xboxu manual 10.0.0.4 a ten ping nevim kde mam videt Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem Zvejka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Ping spustíš normálně z příkazové řádky windows - ping 10.0.0.4 a uvidíš jeslti xbox odpovídá. Takže bys to měl mít: PC 10.0.0.3 XBOX 10.0.0.4 Maska 255.255.255.0 Gateway + DNS - Nevyplněno + zaškrtnuto sdílení sítě ve vlastnostech sítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) ..... vsechno mam tak nastavene Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem Zvejka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Statistika ping pro 10.0.0.4: Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 0, Ztracené = 4 (ztráta 100%), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Vyreseno na flashdisk jsem si dal FreeStyleDash2.2.725 . V FSD3 spustil tenhle starsi dashboard a hned sem se pripojil. Tak zaver :D FSD 3 nejak blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Ping ti nevrací pakety ale stejně se připojíš.Zajímavý.Ale ok, hlavně, že ti to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Dobrý den , chci se zeptat, marně se pokouším připojit xbox s pc přes ethernetový kabel, dělal jsem to několikrát podle návodu tady na fóru, ale nic, neprochází mi ping na xbox, tak se ptám jestli je potřeba použít výhradně křížený kabel, pokud je to přímé spojení xboxu s pc bez routeru, já mám asi přímý kabel, protože drátky na obou koncích kabelu jsou stejné. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.