Fenri Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Jo ja psal o rozdílu BF3/BF4 sry mi nedošlo že se bavíte o rozdílu PS3 / PS4 verze :DD Mno mě se sice stáhl, ale zatím jsem nenarazil na server co by mi tam hodil nějakou mapu z toho DLC, ale hrál jsem jen chvíli včera, dnes zkusim pohledat nějaký přes server browser :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Stáhl jsem dlc china a nejde se mi přihlásit na server z mapami china ,posila me to do downloadu a tam je napsáno stazeno nainstalovano,nevite co stím diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Tož BF4 na PS4 je dobrý nářez. Po BF3 na PS3 jsem měl z toho strach, to ubohé FPS co to mělo+ ta kostičkovaná grafika, že člověk nepoznal postavu na metr byl hnus. Ale na PS4 BF 4 je dobrý nářez, co se týká mulťáku. A i singleplayer mě baví a baví mě víc, než u CoD Ghost a to všichni recenzenti SP u BF4 odsuzovali, nechápu proč. Ale štve mě, že nejde přehodit L1/R1 s L2/R2, jak u Killzone, tak u CoD to jde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Měl bych dotaz ohledně toho upgradeu. Teď bych si koupil BF4 na ps3 a hrál bych. PS4 plánuju kupovat nejdříve v červnu. Když bych do konce března udělal ten upgrade, budu moct i dál hrát na ps3, do té doby, než si pořídím ps4? A statisky se převedou asi jen ke dni, kdy koupím ten upgrade že? Takže když na ps3 budu hrát až do června a potom začnu na ps4, tak tam budu mít nahráno jen to, co jsem měl v době, kdy jsem udělal ten upgrade. Chápu to dobře? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ahoj stalo se někomu že to vyhodilo při singlu nejakou chybu a při pokusu znovu spustit hru to vymazalo save.stalo se mi to už 2x a už mě to opravdu nebaví hrat potřetí od začatku. Nebo se tam da nejak nahodit save z online storage?Jestli ano tak prosim o navod zatim jsem nato totiž nepřišel.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jo Battl mi háže chybu celkem často, už je to skoro jako na PC :) Taky jsem přišel o savy. Z online storage se to kopíruje zde: Settings -> System storage Managment-> Applications saved data a tam už to najdeš snad :) Ale abys to měl v online storage, tak musíš mít PS plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Tak já o savy přišel 2 krát to nasere u singlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 (upraveno) No tak ted mam větší problem dohral jsem hru na hard a nedostal jsem zadnou trofej za dohrani.a chybi jich vice co meli padnout.je to nejake divne.nejake rady? Vubec mi nenaskočila trofej za dohrani na easy,normal a hard. ani jedna z těch trofejí není nevite nekdo proč? nebo jak to napravit? Hrál jsem samozdřejmě hned na hard aby to skočilo na konci pěkně a nic jsem hodně nasranej. Upraveno Prosinec 28, 2013 uživatelem ROMANVECERA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 To už byl problém i u BF3, kde jsme měl to stejný, jediná rada je odinstalovat hru z disku a naistalovat ji znovu. Potom zkus hrát znovu na hard, a pokud se ti po první hře otevře trofej tak je vše v pořádku a můžeš hrát dál. Ale bohužel to musíš hrát znovu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Dik za radu a prosim jak myslis tim po prvni hre otevre trofej?to jsem nejak nepochopil dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Po dokončené misi musíš dostat trofej pokud ne je něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Dik za radu a prosim jak myslis tim po prvni hre otevre trofej?to jsem nejak nepochopil dikNo jako po první mysi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Jak v multiplayeru odemknu DMR pušky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnoldj Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Je to myslim druhej unlock za Recona a pak už odemykáš další, když s ní zabíjíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 No mě se osvědčilo, protože s tou první sniperkou se nedá hrát (já s ní neumím hrát), tak jsem odemkl Carabine pomocí inženýra. Carabine jsou celkem výtečný zbraně, zvlášť ACW-R je pecka a pak hrát s Carabinou na Recon class a odemknout DMR a pak hrát s DMR jak se zlíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Osadský Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Ahojte, ako sa Vám to podarilo rozchodiť? Ja som to stiahol z PS store a nejde mi to :( vyhadzuje mi to nejakú všeobecnú chybu, spustí sa mi intro a dosť :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnoldj Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Chtělo by to nějaké přesnější informace, abychom ti dokázali poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Mám dotaz. Když spadne barák nebo další blbosti kterych si člověk v zápalu boje nevšimne tak se mi celá hra začne děsně trhat. Je to jen u mě nebo si toho taky někdo všimnul? Může to být třeba netem? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Není to netem, některý mapy, když se tam začne dít něco velkýho se prostě začnou trhat a to všem. Alespoň mi jsme na to v bandě narazili, že se to trhalo všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Trhá se to všem ,je to hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Me se to spis stava pri nejakych velkych, hromadnych explozich :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Ano, někdy v pulce hry na Conquestu se to začne někdy pěkně trhat a pak se to táhne celou hru. Alespoň u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Dalším nešvarem je začátek hry a dojezd zvuku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 to už je spíš taková klasika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 jo to je taky dobrý no. To jejich premium si už z principu nekupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.