Umberto Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Rád vám pomůžu, tahle trofej jde udělat i v pohodě normálním hraním. Zabere to tak 1 hodinu, chce to trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Rád vám pomůžu, tahle trofej jde udělat i v pohodě normálním hraním. Zabere to tak 1 hodinu, chce to trpělivost. to jsem se pokousel ale nejsem az tak dobry. kazdopadne dekuji za help!! poprosim pridej si mne na PSN : dzib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 ahoj, jde nekde nastavit aby byl battlefield v CZ aspon titulky....mam to v EN, pc verzi mam normalne v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 NE nejde boužel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 kurtt: předělat jde. Mě štvalo řízení čeho koliv,protože v BF3 to bylo úplně jinak a ted to mám u všcech vozidel stejný jako dřív. Jinak chtěl bych se zeptat: nevíte jestli jde na PS4 pronajmout server popřípadě jak se na takovej nějakej připojit? dost mě štve ten trapnej rush s 80ti bodama, kterej končí po 15 ti minutách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Takze vcera vydali dlc Second Assault pro premkare a cela hra je zase total rozmr.dana....uz toho mam fakt plny zuby...Pada to,pripojit se nejde,a kolikrat to tak zamrzne ze musim restartovat konzoli...to fakt nemyslej vazne.S Battlem jsem zkoncil,pod kridlama EA si uz nikdy Bf nekoupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Celé to dojebali no :X ještě zbývá k zavřšení totalní ♥♥♥♥♥ity aby vydali další díl ještě tento rok , což se spekuluje. Hra to není špatná určitě ne, samotný koncept BF mě baví, ale co je moc to je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Vidim to stejne.Hra to neni spatna ale co je moc je moc...EA opet aspiruje na nejhorsi firmu roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 nejhorší je, že tyhle hry mají(ikdyž stojej už za ♥♥♥♥♥) pořád dobrý výdělky, protože nabízejí píčoviny a zvýhodnování za prachy, který si ty americký prasata rádi kupujou. Tak jsme tu měli cca 3 roky (včetně BC2) dobrou střílečku, která se vyšvihla na vrchol a stejně jako CoD (počínaje revoluční MW1) se začala soustředit už jenom na ty svinský prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) .............................. Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Dnes jsem stáhnul Second Assault a že si po době trochu zahraju - to snad ale ani nejde, mulťák na mapách je nějaký pomalý (citlivost jsem zvyšoval, snižoval...), celkově jsem předtím nezažíval tzv. rubber band gameplay, ale teď jsem poznal co to znamená. Ty mapy byly mnohem hratelnější na PS3....snad ten netcode upraví už brzy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Neni snad pravda, že hry jsou dělaný převážně pro US trh? Kde myslíš, že se nejvíc prodává BF? Američani jsou pro mě prasata už jenom tim jak se prezentujou ve světě. Není divu, že EA ani nevadí, že dělá špatnou hru, když většina si to zase stejně koupí. Kvůli nim vycházejí ♥♥♥♥♥ní hry protože ani nedokážou pochopit, že když koupí další špatnej díl BF, že se nic nezmění a reakce na problém bude nulová. Navíc v Americe žije 600 milionů lidí. Nevim jakou společností si byl obklopenej a s kým jsi se poznal a je mi to jedno. A jestli naopak ty vidíš Ameriku jako stát, kterou média jenom poškozují, tak žiješ docela v jinym světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Ja se strasne tesim na metro...tu mapu jsem miloval a jsem opravdu rad ze vyslo tohle dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) Neni snad pravda, že hry jsou dělaný převážně pro US trh? Kde myslíš, že se nejvíc prodává BF? Američani jsou pro mě prasata už jenom tim jak se prezentujou ve světě. Není divu, že EA ani nevadí, že dělá špatnou hru, když většina si to zase stejně koupí. Kvůli nim vycházejí ♥♥♥♥♥ní hry protože ani nedokážou pochopit, že když koupí další špatnej díl BF, že se nic nezmění a reakce na problém bude nulová. Navíc v Americe žije 600 milionů lidí. Nevim jakou společností si byl obklopenej a s kým jsi se poznal a je mi to jedno. A jestli naopak ty vidíš Ameriku jako stát, kterou média jenom poškozují, tak žiješ docela v jinym světě. ....................... Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) ......................... Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Ty mi řikáš, že si někde něco přečtu, hned tomu věřím a sám mi tady cituješ to, co řekl EA a Ubisoft? Neprotiřečíš si tak trochu? Kdyby ses ty v herním byznysu orientoval, tak víš, že vývojáři naslibují hory doly, před vydáním, jenom aby navnadili hráče ale skutek utek. Proč se to řídí americkým trhem jsem psal. kdyby sis to přečetl pořádně tak to víš. A když už jsi zmínil Ubisoft. Ten jde v kolejích EA, protože začalo vydávat úspěšné hry s roční periodou, tudíš všechny dobrý tituly ztratili jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) ................. Prispevky jsem promazal,byl to silnej OT ;-) a do tematu nepatri. Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 nejhorší je, že tyhle hry mají(ikdyž stojej už za ♥♥♥♥♥) pořád dobrý výdělky, protože nabízejí píčoviny a zvýhodnování za prachy, který si ty americký prasata rádi kupujou. Tak jsme tu měli cca 3 roky (včetně BC2) dobrou střílečku, která se vyšvihla na vrchol a stejně jako CoD (počínaje revoluční MW1) se začala soustředit už jenom na ty svinský prachy. tak nějak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Nevite od kdy bude dnes ke stazeni DLC Second assault? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Nevite od kdy bude dnes ke stazeni DLC Second assault? Už od minulého týdne tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Mam dotaz, chci si dokoupit k bf4 premium, ale bf4 mam na jiném úctu než hraji. Varianta A:Mam koupit premium na účet na kterém hraji nebo Varianta B: na účet na kterém je koupen bf4. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Zdravim,mam dotaz je u BF4 nejakej on line pass,respektive kdyz jsi koupim hru na aukru a dojde me cedo budu moct hrat normal MP po zaplaceni PS+ nebo jeste kupovat zminovany on line pass. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Online pasy jsou od min.roku zruseny..takze ti staci pouze plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Jde přehazovat různé vylepšení zbraní že zbraně na zbraň? Např optika atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 ne, u každé zbraně se ti to postupně odemyká, když s ní zabíjíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.