nepster Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 (upraveno) Hustý...jdem to udělat ne? :) "DLC Naval Strike - mapa Nansha Strike. Stačí na mapě nalézt osamělou bóji, shromáždit u ní 10 lidí a už jen čekat" Upraveno Duben 5, 2014 uživatelem andre.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Chlapi, jak je to se skillem v rámci BF? Ptam se proto, že já, jako úplná lama bych si asi moc nezahrál, když by mě to koplo na mapu někam mezi už naskillený frajery. Takže - jsou tam nějak dělený obtížnosti? Nebo prostě smolík a tak rok mě to nebude bavit, než to trochu nadrtim? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Já na lvlu 18 a proti mě 50+ :P je to random :) prostě všechny lvly na 1 mapě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Ze začátku na to budeš chvíli divně koukat ať se připojíš na server s kýmkoli :D rozdělené to nijak není. Ale nemusíš se bát, ze začátku to je právě nejlepší, levely jdou nahoru poměrně rychle a postupně odemykáš všechny zbraně/příslušenství atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) Ono to neni tak úplně o strachu jako spíš o mojí (ne)trpělivosti :-D... no uvidíme, asi do toho půjdu, při nejhoršim si pak koupím novej ovladač/asi nemá zvýšenou odolnost proti svévolnému pádu o zeď?/ :-D za peníze z prodaný hry... Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem sukyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Chci se zeptat na vás názor Jaká zbraň je něj na blízko, na dálku a nějaký to médium ? Osobně používám Carbine: PP 2000 s 4x zamerovacem a celkem spokojenost Co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Nejde to rozdělit jen podle toho, na jakou vzdálenost střílíš. Já si zbraň vybírám podle mapy, módu a až pak mezi jedntolivými zbraněmi. Taky záleží na tom, která ti vyhovuje. Taky si moc neberu optiky, RDS stačí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Stale shanim poradny tym co pouziva i headset. :( Bohuzel se mi to zatim nedari. Neznate nekoho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Ja dneska budu mit bfko. Psn: francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 BF 4 jsem už dlouho nehrál, asi měsíc zpět jsem četl, že vyvojaři se dušovali, že opraví problém s lagama a jiné technické vady. Pokročili s tím nějak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Zdravim, jak se BF4 povedlo, jaky je na to vas nazor oproti BF3? Nejvic me bavilo Bad company 2 a s BF3 prislo zklamani, ktere se casem prehralo. Ptam se proto, jestli ty penize za BF4 opravdu stoji. Myslim jen multiplayer cast, single ani nehraju :). Diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Když jsem ho měl, tak hra byla nedodělaná, hlavně vždycky zničehonic začaly lagy a nepřestaly, dokud ses neodpojil, vývojáři to slíbili opravit, už pár měsíců zpět, ale jestli ten patch už vyšel to netuším. Takže za mne...rozhodně se to nevyplatí. Lagy u multiplayerové střílečky je něco co prostě být nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2014 Pratele, celou dobu jsem se potykal s lagy, hraju battlefield 4 na PS4 asi od unora. Posledni patch (vysel nekolik tydnu zpet) vse zmenil, uz se to hraje paradne, konecne zadne sekani. Vse funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Děcka, nevi nekdo, kdy ma vyjit BF4 premium edition krabicova na PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Dnes vyšel pro Premium uživatele teprve Dragon's Teeth (teprve stahuji) a kdo ví, kdy vydají poslední DLC. Na verzi se vším bych tipoval tak září, listopad nebo až Vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Proč mi nejde multak ? Vždy při logovani mi to napíše lost connection to the session.....:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Nevíte, někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s hardcore serverama? V BF3 jich je a vždy bylo obsazeno žalostně málo a z 95% vlaječky.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Ahoj, máte někdo tip na server, kde hrajou češi??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biegiss Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Nazdar drtiči :party: tento týden sem kůpil BF4 na ps4 a zháňám nejaký český kmen kerý mě veme do chalupy:psp: nick mám biegiss1987 Vřelé díky za přidání :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Čeština se nedá třeba stáhnout?Ta asi ani na PS4 není?Nebo je...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Nekdo na vecerni hrani BF4? Hledam partaky pro teamovou hru a komunikaci. Hraju temer denne od 21h do umoru :-). Nick "dyplodok" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Tak jsem po 9ti měsících dostal slinu na BF4, co jsem nehrál tak EA vypustilo 4 DLCčka, chci se zeptat, které z nich stojí za koupi, ať už kvůli mapám, či zbraním.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Hraje to este nekdo ? premyslim ze to koupim z ps store je to v akci za 1050 kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.