weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Zdravím, asi se mi vysmějete, ale známy mi přinesl jeho nový xbox z 250hdd s tím že tam má nejnovější rgh atd....Chce po mě at mu tam nahrají hry ze svého externího hdd.Návod jsem našel na kopírování přes sít. Do ted vše ok. Problém mám v tom že když zapnu jeho xko tak mi najíždí do origo menu a nejsem si teda vůbec jistý že rgh vůbec má. Asi to tady někde je, ale nenašel jsem to. Jak pozná že v xku je rgh?:) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 ahoj řekl bych ze nejlip to poznas dle toho zda-li po zapnutí vidíš zkrs větrací mřížku červený světlo, pokud ano je tam RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No nevím.Červené světlo nevidím ani na svém xku a to rgh mám. Ale hraji z externího hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 zkus vypalit na cd XEX MENU a spustit. Nebo spust xbox tlacitkem EJECT, mohl by se pustit xell. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Mě se ani nechce věřit, že se dá xko 250Gb slim + kinect a nejnovější flash + rgh koupit za 10000 s dvouletou zárukou. To bylo první co mě zarazilo. A také to, že mu to udělali v jednom nejmenovaném shopu v Ostravě kde sice flashuji xka, ale nikdy nedělali rgh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 proc ne? jako myslis, ze by to nekdo za 10 koupil bez RGH? :) Jinak jako hrejte? ti normalne delaj rgh... i kdyz s tou zarukou vime vsichni jak to je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 playduo ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 ti to samy.. inzerujou to i tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 kupoval jsem sice před dvěma roky. A jen flash stal přes dvojku. Ale asi už jsou ceny jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Pokuď to tam v těch shopech dávají. Dodají i všechno ostatní....? Myslím xex atd....Já když jsem kupoval tak jsem musel všechno přes kolegu "torro" všechno nastavovat sám a to se mi fakt už nechce.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No nevím.Červené světlo nevidím ani na svém xku a to rgh mám. Ale hraji z externího hdd. myslel jsem si, že i nové coolrunnery TX mají červenou diodu, a ta svítí skrz větrák na slimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Zkoušel jsem eject i jsem vypálil přes imgburn xexmenu iso a nic.Červené světlo nesvítí:).Tak už si začínám myslet, že tam rgh není. Fakt neexistuje nějaký fígl jak zaručeně poznat jestli tam je nebo není??? Ještě k tomu isu-normálně ho spustím jako hru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 playduo????? odnich pryč jsou to podělávkové vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Právě proto si myslím, že tam rgh nemá.Že viděli troubu a pěkně na něm vydělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Teď jsem zkoušel to xexmenu iso na svém xku s rgh a hned naběhlo.Tak už jsem doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Zaručený způsob, jak to poznat? Rozdělat konzoli a pak je to jednoduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 6, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 myslel jsem si, že i nové coolrunnery TX mají červenou diodu, a ta svítí skrz větrák na slimu To ano, jenomže ne všíchni používají originál TX (Xecuter) Coolrunnery. I zde na fóru je dost těch, co při instalaci používají laciné čínské napodobeniny či úplně jiné glitch čipy, než je právě originál Xecuter CoolRunner. Není nic snažšího než se před instalací doptat co dotyčný používá za hardware pro instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiss88 Odesláno Duben 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Jenom pro jistotu. Když mi teda nenaběhlo xexmenu vypálené jako iso na cd tak bych měl mít jistou, že rgh nemám? Podotýkám, že na druhém xku s rgh naběhlo xexmenu přes iso cd okamžitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Tak jak to nakonec dopadlo? :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas07777 Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 nemate nekdo odkaz na stazeni toho XexMenu, nebo jestli je to maly soubor moznost poslat na email?predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robix Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Chci kupovat XBOX360, prodavajici tvrdi, ze ma RGH. Pojedu pro nej za ca 14dni. Tvrdi take, ze ma xexmenu. Pokud tam bude, znamena to ze konzole ma RGH ? Nebo lze mit xexmenu i bez RGH ? Sorry za lamersky dotazy, ale informaci je nepreberne mnozstvi a jednoznacna odpoved na tento dotaz jesta asi neni. Nebo jo (a sem hloupej ze sem to nenasel) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.