Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect zoom niko


CHazy

Otázka

Koupil jsem si kvůli malému domacímu prostoru tuto násadku na kinect ( http://www.zbozi.cz/vyrobek/zoom-adapter-pro-xbox360-kinect/ ) mám problém v tom, když ji nasadím, tak mi špatně reaguje tím mám namysli, když dám ruku před sebe tak se mi v tv třepe... Prostě mám problém někdy něco nastavit nebo se vše co udělám třepe-kimácí! Bez násadky je vše v pohodě! Máte někdo podobný problém nebo to mám na reklamaci???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Přestože tuhle věcičku pro Kinect sám nemám a ani neviděl v provozu, nedá mi to zde nereagovat.

S touto věcí (předsádkou) přišla jako první renomovaná firma NYKO. Tak jako ostatní jejich produkty bych i tento řadil do kategorie těch lepších, "profesionálnějších". Ovšem je třeba rozlišovat originály od napodobenin a padělků. Pokud se bavíme o TOMTO originále, tak velice vážně pochybuji, že by se jednalo o výrobní vady, že by to byl neposlehlivý a nefunkční výrobek, zvláště když jsou na něj křížem krážem psány pochvalné recenze a na IGN dostal hodnocení 10/10 jako "Masterpiece".

Odkaz v prvním řádku autora ovšem odkazuje na HAMA NYKO, což nemá s firmou NYKO co dělat a jde pouze o "propůjčení" obchodního jména s jasným cílem. O kvalitách produktů HAMA se tu bavit nebudeme, v každém případě stejně jako u jiných výrobků by si ti, kdož zneužívají názvy, klonují výrobky a padělají v laciných čínských továrnách, zasloužili pár ran holí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ten odkaz jsem tam hodil jen provizorně nebo jsem netušil, že by existovalo i něco podobného pod jiným výrobcem! O tom kladném hodnocení vím a taky jsem byl i přesvědčený, že chyba je jen v mém kuse dokud nenapsal kolega víše, že má uplně stejný problém! Jinak přesný obchod kde jsem to koupil je tento je tam i obrázek krabičky http://www.gameshop.cz/nyko-zoom-for-kinect-xbox360.html je to ten špatný???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Byl jsem ted nejakou dobu mimo, kazdopadne mam original NYKO produkt vcetne original baleni. Bohuzel i presto se jedna o pekny smejd....Re-kalibraci jsem zkousel nekolikrat. Pripada mi to, jakoby ta cocka byla spatna v pravem dolnim rohu, protoze zbytek obrazu je OK, ale vpravo dole se to trese az beda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Po letech a hlavně v této mimořádné pandemické situaci, moc prosím o info, jestli se někde ještě dá tento "zoom" na kinect pro X360 u nás sehnat, prosím ?

Nemáte to někdo doma na prodej ?

A stojí to vůbec za to ? (mám místa docela dost, ale špatně mi to bere malé děti)

Za každou zkušenou, připomínku nebo link dopředu dík.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu