Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect zoom niko

Otázka

Odesláno

Koupil jsem si kvůli malému domacímu prostoru tuto násadku na kinect ( http://www.zbozi.cz/vyrobek/zoom-adapter-pro-xbox360-kinect/ ) mám problém v tom, když ji nasadím, tak mi špatně reaguje tím mám namysli, když dám ruku před sebe tak se mi v tv třepe... Prostě mám problém někdy něco nastavit nebo se vše co udělám třepe-kimácí! Bez násadky je vše v pohodě! Máte někdo podobný problém nebo to mám na reklamaci???

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Odesláno

Přestože tuhle věcičku pro Kinect sám nemám a ani neviděl v provozu, nedá mi to zde nereagovat.

S touto věcí (předsádkou) přišla jako první renomovaná firma NYKO. Tak jako ostatní jejich produkty bych i tento řadil do kategorie těch lepších, "profesionálnějších". Ovšem je třeba rozlišovat originály od napodobenin a padělků. Pokud se bavíme o TOMTO originále, tak velice vážně pochybuji, že by se jednalo o výrobní vady, že by to byl neposlehlivý a nefunkční výrobek, zvláště když jsou na něj křížem krážem psány pochvalné recenze a na IGN dostal hodnocení 10/10 jako "Masterpiece".

Odkaz v prvním řádku autora ovšem odkazuje na HAMA NYKO, což nemá s firmou NYKO co dělat a jde pouze o "propůjčení" obchodního jména s jasným cílem. O kvalitách produktů HAMA se tu bavit nebudeme, v každém případě stejně jako u jiných výrobků by si ti, kdož zneužívají názvy, klonují výrobky a padělají v laciných čínských továrnách, zasloužili pár ran holí.

• 0
Odesláno

No ten odkaz jsem tam hodil jen provizorně nebo jsem netušil, že by existovalo i něco podobného pod jiným výrobcem! O tom kladném hodnocení vím a taky jsem byl i přesvědčený, že chyba je jen v mém kuse dokud nenapsal kolega víše, že má uplně stejný problém! Jinak přesný obchod kde jsem to koupil je tento je tam i obrázek krabičky http://www.gameshop.cz/nyko-zoom-for-kinect-xbox360.html je to ten špatný???

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu