Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC si dělá co chce :D

koreko

Otázka

Ahoj. Byla bouřka, tak jsem PC rychle vytáhl ze sítě. Po bouřce ho zas zapojím, a ale pc nechce naskočit, zapne se a napíše jen No signal, going to sleep. To jsem nějak vyřešil, ale dělá si pořád co chce, někdy to naskočí, že se přihlásím, ale někdy ne. podezdřívám to, že se mi přehřívá grafika.. Nevíte, jak to zafixovat ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Tak není to pravděpodobné ale stalo se mi to také. Na notebooku řady Pavillion proslulým přehříváním jsem měnil pastu na procesoru a gpu.. napoprvé PC najel tak pět minut fičel a najednou tma :) po opětovném zapnutí se vypnul už při bootování a na klávesnici notebooku jsem mohl smažit vajca :)

Jenže to byla chyba moje, že jsem nejspíše špatně nanesl pastu *facepalm, ale jen chci naznačit že i bez zátěže to prostě umřelo už při startu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Taková otázka vedle, jednou, když jsem byl malej :D, jsem vypnul PC rovnou tím zadním hlavním vypínačem, potom jsem to zapnul a PC normálně nastartoval, ale pak dlouho blikal ten bílý kurzor až mě to nakonec napsalo že systém windows nebyl nalezen. Pak jsme to dovezli ke strejcovi do práce (Sestavujou tam PC apod.) a ti něco udělali a poslali na PC i se starejma datama na HDD. Co se s tím diskem pravděpodobně stalo ?

Odkaz ke komentáři

• 0

No, sestavu vám moc vypisovat nebudu, grafika je Asus HD 6770, deska je MSI 770g ( nevim to jistě, nechce se mi hledat krabice :D ) a CPu je AMD Phenom II Black edition X4 3,4Ghz. Teď to mám pořád rozdělané a s chladičem na grafice, a až mi dojde nový chladič na jádro, tak to vysaju, a vyčisím. Taky jsem se dozvěděl, že má v bedně cirkulovat vzduch, tak třeba je to tím..

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to potěš koště, když si z jedné věty vyvodíš povahu člověka.. k všem svým elektro-mazlíčkům se chvám až příliš dobře, že je někdy pokazím :D ( Chci je například uchránit před bouřkou). PC už běží normálně, není s ním problém, tak jem se chctěl zeptat, v čem by problém..

Odkaz ke komentáři

• 0

Už se to tu začíná hemžit OT, tudíž LOCK.Jen podotknu, že určitě nejsi takový PC guru, jako někteří zdejší uživatelé, aby si mohl říkat, tohle dělat nebudu, tohle nemá cenu, to nebudu vypisovat atd. :dozey: Předem se omlouvám, ale pokud máš takový přístup, tak se nejspíše důvodu nikdy nedopídíš!Možná mám špatnou náladu, ale tohle mě fakt vytočilo .. LOCK!:roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu