Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 a myš

onefootman

Recommended Posts

na mys se pouziva toto http://www.cronusdevice.com/ lagy nejsou. Normalne se to pouziva i na profi hrani bojovek na ps3 ci xbox. Pokud mas toto combo a mas skill,tak na ps3 jakykoliv fps hrac nema sanci,protoze na konzole fps nepatri. Proto taky zrusili cross play counter strike ps3,xbox a pc, protoze mission impossible pro konzolisti.

Btw. nema cenu komentovat rozdily pc a konzole. Pc hrac vzdy na tom bude lepe. Uvidime od nove generace konzoli.

to by bylo supr pokud bych na ps3 pres to mohl hrat na bezdratovem x360 gamepadu pro pc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej.

Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek.

Vibrace fungují bez problémů... Kde vyzkoušim úroveň vibrování?

Odkaz ke komentáři

ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej.

Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek.

btw: http://me.ign.com/en/news/1521/Spotting-a-Fake-PS3-Dualshock-Controller

Takže to nemá smysl asi dále řešit.Prohlédl jsem si ty obrázky a opravdu jsem koupil padělek.Nu což,snad chvilku vydrží :)

Odkaz ke komentáři

je to tak 2 roky zpatky,taky jsem si koupil z aukra ovladac a kdyz jsem ho zapojil,tak mi menu litalo furt nahoru. Takze jsem ho pouzil na nahradni dily,ktere byli identicke. A muj modifikovany ovladac,stale jede. Sony v nejakm FW zakazala kopie. Povolene jsou logitech a madcatz

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Bohužel soudruzi z Číny co do vzhledu obšlahnou dnes už kde co, takže ani originál blistr není zárukou ničeho.

Tyhle rádoby originály za podezřele nízké ceny jsou spolehlivě koupené na dealxtreme apod., je tím zamořený celý trh, bohužel.

Dej si na youtube "PS3 dualshock original vs fake" a uvidíš těch videí... Na první pohled člověk nic nepozná.

Odkaz ke komentáři

Já jsem jednou na Chorvatských hranicích viděl krásnej autobus Mercedes - na celnici,opáskovanej a zabavenej - taky se jednalo o padělek :)Neuvěřitelny co všechno dneska zkopírujou.No nic,příště si dám pozor a koupim přímo v Sony (snad nebudou mít taky padělky :) ).

Odkaz ke komentáři

je to jednoduchy, novej ovladac pod 1000,- je fake.

(teda jestli nejakej silenec nebude prodavat fejky za 1300,- :D)

to zas neni takova pravda. Casto(3x do roka) prodavame v akci ovladace za 700-800, koupene od sony za 1,- Jsou to kusy, co byli vyrobene pro konzole,ale bylo jich vice nez konzoli. Jsou pouze zalite v sacku. Vetsinou je distribuce pres At computers k nam do shopu Electroworld. Pripadne jinym konkurencim.

Odkaz ke komentáři

to zas neni takova pravda. Casto(3x do roka) prodavame v akci ovladace za 700-800, koupene od sony za 1,- Jsou to kusy, co byli vyrobene pro konzole,ale bylo jich vice nez konzoli. Jsou pouze zalite v sacku. Vetsinou je distribuce pres At computers k nam do shopu Electroworld. Pripadne jinym konkurencim.

aha, tak to je parada. to se musi prodavat jak na pasu, tywe 699,- nebo 799,- zisk ! Ty kraso... :) hm atcko rikas, sakra ti nam neprodaj uz ani papir do tiskarny, maj problem ze sme jim nechteli zaplatit nejaky faktury po splatnosti... a abcdata nedelaj tyhle periferie ani edcko snad. ale vy toho berete kamion, tak s vama se hrnou do obchodu :D

Odkaz ke komentáři

zisk to je pekny no,ale v dusledku musis od sony odebrat lezaky,jako jsou ess. verze stary her:) a koncici typy. Ono je to vsechno propojeny no. Nic neni zadarmo,i kdyz se to tak zda. Ed system ma jenom microsoft, od sony jiz nic a abc data, ty uz jsou fakt jen na hry vicemenne

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu