onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) headhot:Vypadá to zajímavě.Uvidíme,třeba zkusim.Nejspíše ale až na novou konzolu kde SNAD poběží střílečky v 60fps,a ne bídných 30... Upraveno Duben 12, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 na mys se pouziva toto http://www.cronusdevice.com/ lagy nejsou. Normalne se to pouziva i na profi hrani bojovek na ps3 ci xbox. Pokud mas toto combo a mas skill,tak na ps3 jakykoliv fps hrac nema sanci,protoze na konzole fps nepatri. Proto taky zrusili cross play counter strike ps3,xbox a pc, protoze mission impossible pro konzolisti.Btw. nema cenu komentovat rozdily pc a konzole. Pc hrac vzdy na tom bude lepe. Uvidime od nove generace konzoli. to by bylo supr pokud bych na ps3 pres to mohl hrat na bezdratovem x360 gamepadu pro pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej. Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek. Vibrace fungují bez problémů... Kde vyzkoušim úroveň vibrování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 jo tak to nevim, ja mam vibrace vypnuty :) v nejaky hre, kdy nejaka akce rozvibruje ovladac, tak jestli je u obou dvou ta vibrace stejna... nejdriv s jednim, potom s druhym :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 to by bylo supr pokud bych na ps3 pres to mohl hrat na bezdratovem x360 gamepadu pro pc ps3 wireless pres cronus funguje na xbox,takze by to melo fungovat i obracene (100% vim,ze funguje s kabelem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 ja nevim, me to prijde jako kopie, pokud vim, tak matnej povrch sem na dualshocku jeste nevidel. Ale takhle to clovek nepozna ... origos by rozhodne nemel nijak drhnout nebo byt naopak volnej ani jako novej. Pokud vibruje (pokud ne, je to padelek), muzes vyzkouset i uroven vibrovani, pokud je stejna (casove) tak je asi origo, ale nejakej shit... pokud bude vibrovat jinak, je to padelek. btw: http://me.ign.com/en/news/1521/Spotting-a-Fake-PS3-Dualshock-Controller Takže to nemá smysl asi dále řešit.Prohlédl jsem si ty obrázky a opravdu jsem koupil padělek.Nu což,snad chvilku vydrží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 je to tak 2 roky zpatky,taky jsem si koupil z aukra ovladac a kdyz jsem ho zapojil,tak mi menu litalo furt nahoru. Takze jsem ho pouzil na nahradni dily,ktere byli identicke. A muj modifikovany ovladac,stale jede. Sony v nejakm FW zakazala kopie. Povolene jsou logitech a madcatz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 To se mi taky stalo... Jinak ovladač se dost rychle při nečinnosti vypne,a občas když ho zapnu tak mi přeskakují v menu položky...U toho prvního mi nejdou vybrace,tak tenhle vykuchám a dam to do toho staryho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Bohužel soudruzi z Číny co do vzhledu obšlahnou dnes už kde co, takže ani originál blistr není zárukou ničeho. Tyhle rádoby originály za podezřele nízké ceny jsou spolehlivě koupené na dealxtreme apod., je tím zamořený celý trh, bohužel. Dej si na youtube "PS3 dualshock original vs fake" a uvidíš těch videí... Na první pohled člověk nic nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Já jsem jednou na Chorvatských hranicích viděl krásnej autobus Mercedes - na celnici,opáskovanej a zabavenej - taky se jednalo o padělek :)Neuvěřitelny co všechno dneska zkopírujou.No nic,příště si dám pozor a koupim přímo v Sony (snad nebudou mít taky padělky :) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 je to jednoduchy, novej ovladac pod 1000,- je fake. (teda jestli nejakej silenec nebude prodavat fejky za 1300,- :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 JJ teď už to vim :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 je to jednoduchy, novej ovladac pod 1000,- je fake.(teda jestli nejakej silenec nebude prodavat fejky za 1300,- :D) to zas neni takova pravda. Casto(3x do roka) prodavame v akci ovladace za 700-800, koupene od sony za 1,- Jsou to kusy, co byli vyrobene pro konzole,ale bylo jich vice nez konzoli. Jsou pouze zalite v sacku. Vetsinou je distribuce pres At computers k nam do shopu Electroworld. Pripadne jinym konkurencim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Jen k tomu původnímu dotazu, na PS3 jdou některé hry přímo od vývojářů. Co jsem zkoušel, tak Dust 514 jde a na netu jsem našel, že Unreal Tournament 3 a Counter Strike: GO jdou také. Jinak si budeš muset koupit všeljaké adaptéry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 to zas neni takova pravda. Casto(3x do roka) prodavame v akci ovladace za 700-800, koupene od sony za 1,- Jsou to kusy, co byli vyrobene pro konzole,ale bylo jich vice nez konzoli. Jsou pouze zalite v sacku. Vetsinou je distribuce pres At computers k nam do shopu Electroworld. Pripadne jinym konkurencim. aha, tak to je parada. to se musi prodavat jak na pasu, tywe 699,- nebo 799,- zisk ! Ty kraso... :) hm atcko rikas, sakra ti nam neprodaj uz ani papir do tiskarny, maj problem ze sme jim nechteli zaplatit nejaky faktury po splatnosti... a abcdata nedelaj tyhle periferie ani edcko snad. ale vy toho berete kamion, tak s vama se hrnou do obchodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 zisk to je pekny no,ale v dusledku musis od sony odebrat lezaky,jako jsou ess. verze stary her:) a koncici typy. Ono je to vsechno propojeny no. Nic neni zadarmo,i kdyz se to tak zda. Ed system ma jenom microsoft, od sony jiz nic a abc data, ty uz jsou fakt jen na hry vicemenne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 Pro případné kupce levnych ovladačů sem dávám video,kde jsou videt rozdíly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.