Petersss Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Tak co hrajete někdo Infrastructure multiplayer???Jak ste na tom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Jen k té misi jak psal RADA ve které mám ty 4 min na vyběhnutí z tunelu,už jsem z toho úplně na prášky a věřím,že nejsem sám,misi jsem opakoval už snad 100krát ale u ústí tunelu je vždy spousta protivniku a vždy jdu do kytek,nerad něco vzdávám ale tohle je už na mě dost silný kafe a to hraji na střední obtížnost......jaké jsou vaše zkušenosti :-(tahle mise me s*ala tak dlouho az se sem s tim trisknul a vykaslal sem se na to..se nebudu trapit u nakyho medala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Nevím jak to ,ale Medal of Honor 2 mi nefunguje na 3.90 M33-2.Mám plnou verzi ISO 1.14GB a vždycky se to kousne jakmile se načítá první mise.Celé PSPčko se restartuje.Zkoušel jsem všechny drivery v recovery,ale nic nepomohlo.Nějaké nápady? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 placek mám taky 3.90 M33-2 a MOH 2 mám v psp....chystám se na to po návodu na FF CC ale jestli chceš testnu ti to jestli to běží jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Tak se rovnou připrav na restart přístroje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 tak mě hra normálně najela jsem v první misi na pláži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 A jakou máš verzi hry? Velikost atd? A nastavení recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 velikost iso jsem měl taky 1,14 ale převedl jsem si to do cso, recovery Sony N9660 se to myslím jmenuje ten ovladač :) mám to tak pro všechny hry neměním to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Jen k té misi jak psal RADA ve které mám ty 4 min na vyběhnutí z tunelu,už jsem z toho úplně na prášky a věřím,že nejsem sám,misi jsem opakoval už snad 100krát ale u ústí tunelu je vždy spousta protivniku a vždy jdu do kytek,nerad něco vzdávám ale tohle je už na mě dost silný kafe a to hraji na střední obtížnost......jaké jsou vaše zkušenosti :-( Imbecilni mise, byl sem z ni tak flustrovanej, 100x restart v ruzenjch castech, vyhidej te v kanale a mas jednu zbran a 2 zasobniky, uza a pak ty nackive nahore v tunelech a na konci jak po tobe strili panzerfaustem, psycho. Hral sem to asi 2 hodky, hra v PC, spojenej pres kabel, vsechno sem udelal, uz sem i udolal protivniky venku a byl tesne pred koncem, to by bylo zastrelenych nacku pri vyhodnocovani, a ono se to sekne a PSP restartuje... ja byl na prasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 velikost iso jsem měl taky 1,14 ale převedl jsem si to do cso, recovery Sony N9660 se to myslím jmenuje ten ovladač :) mám to tak pro všechny hry neměním to :) Ano v CSO souboru to funguje.Před chvílí jsem ho stáhl z RS(380MB).N9660 používám taky stále.Jen nechápu proč to nefunguje v ISO.A navíc mi to nedetekuje starší SAVE.Podivné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 nevím já sem to hrál i v isu :) a šlo mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 nevím já sem to hrál i v isu :) a šlo mi to :)Ano šlo Ti to,ale na starším firmwaru.Mě to taky šlo na 3.52M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autobus Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 zdravim som asi v 8 leveli su tam velke 4 dveri tento level je na cas za poslednymi mam ist kam aby som to stihol ? dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 hmm hrál jse to na nejtěžší a nedodělal a nebyl jsem sám,bylo nás plno...jinak pořád rovně,dostat se přes němce...hodně zdaru :-) třeba budeš lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 ja jsem to taky vzdal asi po 40 pokusech zkusit to jeste parkrat tak bych s pspeckem asi svihnul o zem a to bych nerad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jo tady se seklo hodně lidí :D..postup je jednoduchej :) dostat se co nejrychlejc k posledním schodům před bránou, tam počkat a mezitím vystřílet němce..až bude cca 10-15 s do konce tak vběhnout mezi němce a venku se rychle někam schovat, němci v tunelu vybouchnou a máte klid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autobus Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 dik to je vlastne posledny level po dvoch dnoch som ho dokoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 cauky, delam misi v posledni casti mapy ze musim se dostat ze skladiste za 5 minut. Cestou po me dou porad naci nackove a musim si otevirat dvere postupne. ale za poslednima dverma je uz hoodne tech nacku a kdyz je vystrilim secky tak mi dojde cas a game over a kdyz jen par a vybehnu vcas tak me hnedka daji venku. je na to nejakej trik nb neco ? zkousel sem tu misi udelat priblizne 20x a uz si nevim rady. Tak prosim poradte nekdo :psp: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Musis zkouset zkouset a zkouset :cheesygrin:zadna rada neni ....:bash:ale taky sem s tim mel problemy a hral sem to strasne dlouho :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Vcolku dobrá hra ale pro mě lepší než třeba CoD rouds to victory ale lepší je 2 ale je těžká a nemůžu se dostat přes jedno kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.