p-l-a-y-e-r Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 co to znamená když se mi na obrazovce vpravo dole objeví ovladač jak se naklání do strany?když klepnu ovladačem o ruku tak to zmizí ale vůbec nevim co sem udělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 to je ze se ti vybji baterka co mas na sobe pripevnenou a musis s ni jakoby zatrepat aby se ti zase doplnila energie do baterii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Tak co říkáte na tuhle pecku ? Já si to koupil v pondělí a zatím můžu s jistotou říci že to stálo za to. Ve hře je strašn dobrej příběh, postavy jsou nemálo dobře propracované a celkový dojem z hry je příjemný. Nenadarmo to je nejlepší hra na PS3 současnosti. Zatím jsem sice včera začal podzim a našel Joelova bráchu Tommyho, který mi dal koně a ted jsem v té škole nebo co to je. Akorát mi ve hře nějak chybí víc akcí se zombíkama, na začátku hry jsou vám servírováni tak, že si na ně musíte dát fakt pozor, ale neni tomu úplně tak. Stačí když jsou jen 3 a už mezi ně můžu s klidem vběhnout a pozabíjet je. Nejvíce děsivá mi ale asi přišla ta scénka ještě s Tess, jak jsme se měli dostat z toho baráku když byla noc a já měl projít tou čtvercovou chodbou k těm vratům kde to hlídal další Clicker, moc nepříjemné na uhlopříčce 140. Když jsou někde zombíci tak to vážně budí děsivou atmosféru. Hodně se mi líbí takové ty uvolnující chvilky, například když Ellie sebrala Billovi jeho pánský časopis a říkala že jsou slepený stránky :D Vážně je to pecka hra a můžu ji doporučit každému kdo má doma rodinnou sadu Pampers :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Diskuzi k teto hře najdeš zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=156981 :) Jinak hra dobra, ale osobně si myslím, ze je trochu precenovana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Jinak hra dobra, ale osobně si myslím, ze je trochu precenovana. Pravda, měl jsem stejný pocit. Ale možná je to kvůli tomu vychvalování, kdybych nečekal nejlepší hru na světě, tak bych z ní byl nejspíš víc nadšený :) Je to skvělá hra, výborně propracovaná a mívám chutě si ji zahrát znovu, ale Portal 2 netrumfla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Jen mě trošku mrzí že v zimě se vlastně nic extra neděje. Ellie zachranovala Joela, pak on jí a tím to vlastně končí. Zima mě celkem zklamala, dohrál jsem jí pod 2 hodiny. Upraveno Únor 13, 2014 uživatelem Volume Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Zima byla super, stejně jako celá hra. Ono zachraňování někoho nebo něčeho je náplni většiny her...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Ale že tý zimy není možnost si víc užít. Moc hezky jí udělali na to aby na ní hráč strávil jenom 2 hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Jsi to měl dát rovnou na nejtěžší obtížnost a užil by sis dýl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Já to měl na normál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Já prvně na hard a užil jsem si 25 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 za mě je last of us nejlepší konzolova hra (jinak vedou keltští králové) jediná věc která mě štve sou chyby , ale ty většinou přehlídnu.A na nejvyšší obtížnost bych si přál v předposledním levlu lékárničku :). Level v zimě mě osobně nejvíc bavil byl sem rád že si můžu vyzkoušet i ellie .už mam koupený i dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Taky si ho koupím, až budu mít keš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Funguje ten pre-load na Left Behind? Když už by to mělo zítra vyjít...Tak to má prý cca 2 hodiny Upraveno Únor 14, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 uz jsem doparil The Last of Us Left Behind DLC PS3 DUPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Tak se tu nemusíš chlubit, že jsi zloděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Koupim slot na novy DLC balicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Před několika minutami jsem dohrál celou hru. Moc jsem si to užil a mohu jen doporučit :) 16 hodin luxusní zábavy a strachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 ale na nejvižší obtížnosti je to utrpení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Dlc za chvilku dohrane ale naprosto vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 kolik hodin cca si to hral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Tato hra není zbytečně přechvalovaná. Jedná se o nejlepší hru, kterou jsem kdy hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Cca 2-3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Jako fakt ? To chtějí za tak krátký dlc 400 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Krátký, relativně lehké ale výborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.