Kapr Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jo presne kdyby vysla naka poradna.......treba naky RPG nebo neco s nakym dobrym pribehem.......a ne pirsuit force......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 kdyby vyšla raději nějaká pořádná hra .................... no třeba časemBohužel tohle bude nadlouho poslední hra v češtině na PSPčko.V plánu jsou potom už jen velké konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Chělo by to něco s CZ dabingem.... Něco s příběhem a plno videí ... aaa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Akorat by mě zajímalo proc to udělali v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Bohužel tohle bude nadlouho poslední hra v češtině na PSPčko.V plánu jsou potom už jen velké konzole. takže výkřik do tmy....to ani nemuseli dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Založim topik kde si bublanky budete moc stahnout :dozey: aby jste uvěrili... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 takže výkřik do tmy....to ani nemuseli dělat... Neasi :dozey: Rovnou mohli přeložit LocoRoco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 je to jako spartan na ps2, taky zbytecna lokalizace.....treba crisis core, to by byl uspech, tohle jen stek do tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 je to jako spartan na ps2, taky zbytecna lokalizace.....treba crisis core, to by byl uspech, tohle jen stek do tmy Spartan na PS2 nebyla až tak zbytečná lokalizace.Napočítal jsem tam asi 300 stránek textu.Každé počeštění se počítá,ne?Ovšem nejlepší je umět plynně anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Mne nektery ty kecy prijdou, jako podle toho prislovi: "Hazet perly svinim". Jinak jsem rad, ze aspon jeden titul bude otitulkovanej, tesim se. ;) Ikdyz mi anglictina vubec nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazyk Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Založim topik kde si bublanky budete moc stahnout :dozey: aby jste uvěrili... :D Jo,to bys mohl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 nemyslel jsem zbytecna, jako nepotrebna, ale vyuzita na nepravy projekt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 nemyslel jsem zbytecna, jako nepotrebna, ale vyuzita na nepravy projekt:)To máš stejné jako třeba na X360 PGR 4(auta).Taky nechápu proč závodní hra.A třeba Mass Efect (RPG-velmi rozsáhlé) bude v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 To máš stejné jako třeba na X360 PGR 4(auta).Taky nechápu proč závodní hra.A třeba Mass Efect (RPG-velmi rozsáhlé) bude v ENG. ono je totiz krapet jednodussi prelozit zavody nez RPG:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ono je totiz krapet jednodussi prelozit zavody nez RPG:D ono zalezi o jake zavody jde, ja bych teda nechtel prekladat gran turismo 2 (moje oblibena zavodni hra) kde je u kazdeho auta( je jich pres 2000) vlastni informace ktera je napsana malym pismem na nekolika stranach + musis znat motoristycky slang kvuli soucastkam kterych je tam take mnoho...rozhodne je tam o MNOHO vice textu nez v nejakem RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Takže, je už minimálně druhá hra v češtině ..... tady je ta první http://console-forum.net/showthread.php?t=15730 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 To máš stejné jako třeba na X360 PGR 4(auta).Taky nechápu proč závodní hra.A třeba Mass Efect (RPG-velmi rozsáhlé) bude v ENG. Myslim, ze to je taky podle ocekavanych (a potencionalnich) prodeju ;) PGR4 a Forza 2 jsou zavodni hry s neprilis velkym mnozstvni textu a slusnymi prodeji (u kterych i mala poptavka zaplati male naklady na preklad) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Super zprava,pursuit force jsem hral 1 a bavil me tak na 80% takze se tesim,jen aby tam neco nepos**li jak to vetsinou byva... a aby vubec vysel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Super zprava,pursuit force jsem hral 1 a bavil me tak na 80% takze se tesim,jen aby tam neco nepos**li jak to vetsinou byva... a aby vubec vysel.. v novem Next Levelu je recenze, dostal 7/10 a pisi, ze je lepsi jak jednicka. Ale porad je to sakra tezka hra, pry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Takže, je už minimálně druhá hra v češtině ..... tady je ta prvníhttp://console-forum.net/showthread.php?t=15730 Jo furt :dozey: Jeste to napis 20x at to vsichni vi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ja bych radsi simpsni v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 To by me zajimalo co tam jako chteji prelozit? V Pursuit Force toho moc neni kdyby radsi prelozili ten God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Něco se najde.Třeba popis jednotlivých misí,úkolů apod.Ono to nevypadá,ale textu tam je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 No, mě by se hodilo nějaký český gtačko na psp nebo nějaká sportovní hra aby tam byly komentáře český...to by bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Takže, je už minimálně druhá hra v češtině ..... tady je ta prvníhttp://console-forum.net/showthread.php?t=15730 Gunsíku... My myslíme 1. oficiálně přeložená hra do CZ... Pro Evolution Soccer 6 je taky kompletně celý menu atd. přeložený do CZ ,ale není to oficiálně ,chápeš ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.