golfduo Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Ahoj, předem se omlouvám, ale s konzolí jsem úplný začátečník. Na Xboxu mám flash RGH FreeStyle a chtěl bych si na HDD nainstalovat hry z USB. Poradí mi někdo jak na to? Moc děkuji. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Stručně: jdi do správce souborů v FSD, na interním HDD Xboxu si vytvoř složku na hry, třeba RGH HRY. Pak ve správci souborů měj třeba v levém okně USB a složku kde máš hru vyextrahovanou v ISO2GOD nebo XIB (myslím tím externí HDD, nebo flashku) a v pravém interní HDD a tu složku co sis vytvořil. Podrž RB (tak aby šipky ukazovaly kam se kopíruje, tzn. z levého okna do pravého) a stiskni A (kopírovat), až se to nakopíruje, musíš si ještě v Obsahu nastavit cestu do té složky na HDD kde máš tu kru a dát hloubku skenování třeba na 7 (to mám já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfduo Odesláno Květen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Ahoj, díky za návod. Zkusím to dám vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Nebo jestli máš Xbox připojenej ke stejný síti (WiFi nebo kabel ke stejnýmu routeru) jako PC, můžeš hry přenášet přes FTP (přímo z počítače). Je to takový pohodlnější, ale spíš pomalejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfduo Odesláno Květen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2013 Nemám připojen Xbox k internetu, zkusím to přes Flesh Disk USB připojit podle návodu Rocky75. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakostik Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 ahoj, mam podobny problém. Mam xbox RGH Freestyle a taky bych si tam chtěl nahrat nejaky novy hry. Jenze ani v menu nemuzu najit ze mi to načetlo flesku. Ani disk s filmama mi to nenacetlo. Nevite někdo jak to udelat? je skoda toho nevyužívat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Máš tom disku či flashce primární partition a tu naformátovanou na FAT32 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Flashku v PC naformátuj na FAT32 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekmarketka Odesláno Leden 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 V 23. 7. 2013 at 19:26, stevens129 napsal: Flashku v PC naformátuj na FAT32 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 ahoj muzu se zeptat kde ten format stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.