Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metro Last Light

Anubis1

Recommended Posts

geobbu:díkes

čaute potřebuju poradit bráním tu d6 a ted mám zničit ty tanky ale nevím jak nebo kam mám jít?

Ty se nikam nedostaneš , jediný způsob jak je zničit je utřelit jim kola, to je jediný nechráněný místo a pak do nich chvili střílet a oni explodujou. Idealní je že i na hard se ti ukaže červenej křížek a to je slabé místo tanku v zaměřovači, nejlepší je na to vzít tu snipu (co vypadá pomalu jako SV Dragunov ) co lze nalést až na konci hry , teda já ji během hry nikde jinde neměl. S tou to jde docela na pohodu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra chtel jsem dobry konec a mel jsem spatny konec :D Vubec nevim kde jsem teda udelal chybu a rozhdl se spatne.

Tam nezaleží pouze na rozhodnutí zda li ho zabiješ a nebo ne , ale na plnění těch sub questu , jako třeba v Benatkach najít tomu klukovi medvídka atd ... Jinak já měl taky konec ne zrovna v happy endu :D

Odkaz ke komentáři

tak jsem taky dohrál, parádní jízda, moc jsem si to užíval :)

A jak je to s těma koncema, kolik jich tam je?

Já to měl takto:

na D6 nás přemohli a já to tam pak vyhodil celý do vzduchu (zemřel jsem)

Jsou dva konce , já měl ten samí a na youtube najdeš ještě Happy End , pokavad tě to zajíma :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Zdarvim,sem velký fanda hry (četl jsem obě knihy a jedničku jsem si dokonale užil) a už jsem silně zoufalý, protože jsem se to dvakrát pokoušel vypálit a pokaždé to nevyšlo a na víc už mi nervy nestačí. Nenašel by se tu někdo, kdo by mi byl ochoten poslat poštou (za nějakou odměnu) verzi, kterou bych mohl rozběhat na svém flashi? Věřím, že se tu najde někdo, komu se hra doma už jen válí a mě by tím hodně pomohl :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu