Kinimod84 Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 (upraveno) geobbu:díkes čaute potřebuju poradit bráním tu d6 a ted mám zničit ty tanky ale nevím jak nebo kam mám jít? Upraveno Květen 26, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 chlapi poradte mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 geobbu:díkesčaute potřebuju poradit bráním tu d6 a ted mám zničit ty tanky ale nevím jak nebo kam mám jít? Ty se nikam nedostaneš , jediný způsob jak je zničit je utřelit jim kola, to je jediný nechráněný místo a pak do nich chvili střílet a oni explodujou. Idealní je že i na hard se ti ukaže červenej křížek a to je slabé místo tanku v zaměřovači, nejlepší je na to vzít tu snipu (co vypadá pomalu jako SV Dragunov ) co lze nalést až na konci hry , teda já ji během hry nikde jinde neměl. S tou to jde docela na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Fenix:díkes večer vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Sakra chtel jsem dobry konec a mel jsem spatny konec :D Vubec nevim kde jsem teda udelal chybu a rozhdl se spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Sakra chtel jsem dobry konec a mel jsem spatny konec :D Vubec nevim kde jsem teda udelal chybu a rozhdl se spatne. Tam nezaleží pouze na rozhodnutí zda li ho zabiješ a nebo ne , ale na plnění těch sub questu , jako třeba v Benatkach najít tomu klukovi medvídka atd ... Jinak já měl taky konec ne zrovna v happy endu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 tak jsem taky dohrál, parádní jízda, moc jsem si to užíval :) A jak je to s těma koncema, kolik jich tam je? Já to měl takto: na D6 nás přemohli a já to tam pak vyhodil celý do vzduchu (zemřel jsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 tak jsem taky dohrál, parádní jízda, moc jsem si to užíval :)A jak je to s těma koncema, kolik jich tam je? Já to měl takto: na D6 nás přemohli a já to tam pak vyhodil celý do vzduchu (zemřel jsem) Jsou dva konce , já měl ten samí a na youtube najdeš ještě Happy End , pokavad tě to zajíma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 ja davam hodnoceni 4/10 a to jen diky tomu jak ♥♥♥♥♥ni je tam najit vubec nejaky filtr. Porad jen litam a dusim se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 ja davam hodnoceni 4/10 a to jen diky tomu jak ♥♥♥♥♥ni je tam najit vubec nejaky filtr. Porad jen litam a dusim se... Špatně hledáš.. Já měl pokaždé velkou rezervu filtrů ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 dohral to nekdo na tu nejtezsi obtiznost a nedostal ajch za dohrani... sem to dohral a nic na internetu sem se docetl ze to je neakej bug a ze to jde neak obejit nevy nekdo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Špatně hledáš.. Já měl pokaždé velkou rezervu filtrů ;-) No asi jo... je to ta pasaz, jak te celou dobu doprovazi ten temnej prcek... Ulozilo se mi to vzdy kdyz mi dosel filtr, tak pak mam tak 20 sekund abych neco nasel a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Já měl jen jednou problém s filtrem a to v těch bažinách.. Ještě když tam běhali ty potvory z těch bažin.. Ale nakonec jsem našel krabici a tam byly 2 filtry, takže pohodička.. Ale taky jsem měl nervy z toho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Kolik to má misí borci ?? Já jsem zatím jen v benátkách myslím 16 mise. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Prosím kolik ?????? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Ženíšek Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Zdarvim,sem velký fanda hry (četl jsem obě knihy a jedničku jsem si dokonale užil) a už jsem silně zoufalý, protože jsem se to dvakrát pokoušel vypálit a pokaždé to nevyšlo a na víc už mi nervy nestačí. Nenašel by se tu někdo, kdo by mi byl ochoten poslat poštou (za nějakou odměnu) verzi, kterou bych mohl rozběhat na svém flashi? Věřím, že se tu najde někdo, komu se hra doma už jen válí a mě by tím hodně pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Na tomto fóru warez nevedeme a žádat o poslání vypáleného DVD? S tím tady neprojdeš, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.