Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ty pokud budeš stahovat digi verzi tak potrebujes min 30gb pokud mas placku tak si myslím ze to pod 15gb nepůjde což je čistá instalace. Pote pocitej s update aby jsi hru vůbec spustil a ten ma 1.2gb teď me tam skočil další update velikost nevím. A jinak gt6 bude vydávat obsahle updaty a pocitam ze výsledná hra bude za chvilku zabírat tak 30-50gb :)

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Takže už to mám od včerejška doma. Já sem třeba anniversary edici bral kvůli steelbooku, kterej je moc pěknej. O ty auta mi ani tak nešlo :) S hrou jsem celkem spokojenej, je tam vidět posun v grafice i v chování vozů oproti GT5. Menu je mnohem, mnohem hezčí a přehlednější, cz příjemnej bonus, loadingy jsou o něco rychlejší.

Potkala mě ale taková nepříjemnost. Jsem offline...vložím disk do mechaniky, načte se to, proběhne to zahřívací kolo, blablabla, 1. závod Sunday cup (highspeed ring), dojedu to a po projetí cílem se to kousne. Takže tvrdej restart a znova. . .to samý. Tak sem smazal game data a pustil to znovu. OK, vše běží, po asi 10 závodech opět zásek (konkrétně willow springs). Tak sem to nechal chvíli odpočinout a potom už ok. Stalo se někomu něco podobnýho?

Premium vs standart - jediný čeho sem si všiml, tak že ty "standart" auta si nemůžeš prohlídnout v autosalonu do detailu. (např Lambo Nomad je furt "ošklivý" a prakticky všechny tyhle supersporty co byly standart v GT5 jsou i zde)

Licence - mnohem líp udělaný než v GT5, tam to bylo prakticky k ničemu a vůbec si je nemusel dělat. Co se mi ale nelíbí, že to je hrozně lehký a není to prakticky žádná výzva. I na DS to dám s velkou rezervou :(

Jak je to prosím vás s tím apexem? Neměl být k anniversary edici? Já sem tam nic neměl. . . Nebo je to digital a stáhne se to s tím kódem? Dík

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu