Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Ty pokud budeš stahovat digi verzi tak potrebujes min 30gb pokud mas placku tak si myslím ze to pod 15gb nepůjde což je čistá instalace. Pote pocitej s update aby jsi hru vůbec spustil a ten ma 1.2gb teď me tam skočil další update velikost nevím. A jinak gt6 bude vydávat obsahle updaty a pocitam ze výsledná hra bude za chvilku zabírat tak 30-50gb :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 A ty update musim byt neustale připojeny k internetu nebo jak to je?Budu mit klasika cd...a žadny dodatky stahovat nebudu jelikož k internetu nejsem s ps3 vubec spojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 V tom pripade o hodně prijdes ;) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak už taky pařím, koupeno v Electroworldu za 999,- je to komplet v češtině. Graficky jako vdycky super i když pokrok oproti 5-ce je znát.Hratelnost,ovládání a fyzika bych řekl taky na velmi vysoké úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Jo, taky jsem koupil z Electrowordu za 999,- a taky v češtině. Jinak GT6 fakt super, grafika nádhera a jízdní model jako vždy super...Jsem z toho nadšenej, teď jsem dojel s Alpinou, no fakt nádhera, udělal jsem si i fotky ze záznamu a ty detaily - neskutečný na tak starou konzoli. Fakt super, jsem z toho v sedmým nebi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Mohli by jste mi napsat jak velke jsou rozdily mezi standart a premium vozy? je to tak odlisne jako v 5 ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_gt Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) Ahoj. Nešel by se mnou někdo do digi verze? Treba nekdo jako ja s nefunkcni blue ray mechanikou. Z USA store prijde na 60 usd to by bylo cca 600 pro jednoho. Dejte v pripadě zájmu vědět Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem tom_gt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 To kochCZ: Ano, digitální verze z EU PSN je v češtině. Sám jí mám zakoupenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Takže hoši, kdo ještě váhá, tak v Datartu maj GT6 za 799kč, kdo váhá, měl by okamžitě jít!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 v Datartu za 799?a neni to náhodou 5 academy edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Nene, dneska sem se tam na to koukal..na netu to nemají, stejně jako ElectroWorld..ale je to tam :) Je to pouze na prodejně a nejde to koupit přes e-shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 čauky jak je to s tou instalaci je to jak u 5?a kolik zabira cca mista?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Mista to zabere určitě dost, něco kolem 20Gb sem kdesi četl..plus po instalaci další 1Gb patch..takže instalace bude trvat zas něco přes hodinku, ne? A už mě to neserte s tou schválou a vším, protože já si to rozbalím až 24.12 !!!! :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Jakej je rozdíl mezi tou speciální edicí,a klasickou 6? a jakou verzi kupujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Specialka na 21 speciálních aut na začátek v modré barvě 15 let gt , helma kombinéza v modré barvě nějaké speciální barvy metalické tuším a ještě možná neco :) hodí se to prostě :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Aha,tak to si koupím tu normální verzi,příplácet si 600 za pár aut+barev nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Ty na store je dražší o 200 takže když to koupis napůl jako já vyjde te to o 100:) nějakých 850 digi Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 To si můžeš kupit s někým na půl? to jsem nevěděl,a mužou si to stahnout taky dva ne? ikdyž je jeden třeba z brna a druhej z ostravy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Kdyby měl někdo kódy navíc na ty anniversary auta, rad za nějaké chechtáky odkoupím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Jakým způsobem nainstaluju GT na disk? Nikde se mě nedaří tuto možnost najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Data se instalují postupně podle postupu ve hře. Co jsem se díval, postupná instalace jde i zakázat, ale nikde jsem tam nenašel možnost nainstalovat vše najednou. Teprve včera mi GT6 přišel a hrál jsem jen hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 muze mi nekdo prosim odpovedet na moji otazku ? Mohli by jste mi napsat jak velke jsou rozdily mezi standart a premium vozy? je to tak odlisne jako v 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 (upraveno) některé standarty vypadají na 90% jako premium vozy, jiné prošly beze změn a vypadají hnusně jako v gT5 mrkni tady, je tam pár ukázek :) http://www.gtplanet.net/forum/threads/standards-the-good-the-bad-and-the-ugly.291012/page-35 Upraveno Prosinec 10, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Popravdě jsem si ani nevšiml, že by auta byly nějak dělené mezi Premium a Standart. Poznal jsem to jen, když byl kokpit černý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Takže už to mám od včerejška doma. Já sem třeba anniversary edici bral kvůli steelbooku, kterej je moc pěknej. O ty auta mi ani tak nešlo :) S hrou jsem celkem spokojenej, je tam vidět posun v grafice i v chování vozů oproti GT5. Menu je mnohem, mnohem hezčí a přehlednější, cz příjemnej bonus, loadingy jsou o něco rychlejší. Potkala mě ale taková nepříjemnost. Jsem offline...vložím disk do mechaniky, načte se to, proběhne to zahřívací kolo, blablabla, 1. závod Sunday cup (highspeed ring), dojedu to a po projetí cílem se to kousne. Takže tvrdej restart a znova. . .to samý. Tak sem smazal game data a pustil to znovu. OK, vše běží, po asi 10 závodech opět zásek (konkrétně willow springs). Tak sem to nechal chvíli odpočinout a potom už ok. Stalo se někomu něco podobnýho? Premium vs standart - jediný čeho sem si všiml, tak že ty "standart" auta si nemůžeš prohlídnout v autosalonu do detailu. (např Lambo Nomad je furt "ošklivý" a prakticky všechny tyhle supersporty co byly standart v GT5 jsou i zde) Licence - mnohem líp udělaný než v GT5, tam to bylo prakticky k ničemu a vůbec si je nemusel dělat. Co se mi ale nelíbí, že to je hrozně lehký a není to prakticky žádná výzva. I na DS to dám s velkou rezervou :( Jak je to prosím vás s tím apexem? Neměl být k anniversary edici? Já sem tam nic neměl. . . Nebo je to digital a stáhne se to s tím kódem? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.