Uhřa Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Jo tak je to v pořádku, sice jsem to asi 3 hodiny instaloval, ale je to to za co sem zaplatil, jen mě mrzí že nemám ten kovovej obal. Jinak stažení těch premium aut mi to nabídlo hned po prvním, úvodním "závodu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Má GT6 onlinne pass?Nebo je to jako u Gt5 kde nebyl.Je v každým GT6 čeština nebo je nějaká česká distribuce? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 online pass nemá a mělo by to být pouze v české distribuci jelikož je na výběr jen ze tří jazyků (ale nezaručuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 zdravim dneska som si kupil volant a hru gran turismo no mam stym problem ten volant ide dost tazko a ked pustim hru tak si sam zataca proste ako keby hral sam ked idem aj na travnik tak to skoro vobec nevybruje ked volant napojim do pska tak sa raz natoci dolava potom doprava a stichne ked hrajem hru cez dualshock tak to v pohode vybuje zataca a hrajem ja nie joystick kde sa to da nastavit? v hre som skusal ale tam nic take o nastaveni volantu nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Jakej volant to je? Podle mě myslíš force feedback. Ten volant musíš prostě pořádně držet. Zkoušel si jet třeba někdy na silných motokárách? Tam ten volant kope jako prase. To natočení doprava/doleva při spuštění mi volant dělal taky. Je to asi nějaký znamení že je zaplej. Volant jsem teda pouzival jen u gt5, teď už ho nemám a 6ku hraju na padu. Ale jsem si jistý, že tam nastavení volantu je taky. Napiš typ a uvidíme... Taky mě to poprvé překvapilo. Nájezd s ferrari 458 na Monze do první zatáčky a ruce mě doslova odletěly z volantu :D Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem pernaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Tím natočením se volant konfiguruje, to je alespoň u toho mého běžné. No a pak když máš zaplý volant v psku, tak v menu GT6 je volba nastavení síly feedbacku. Nevím teď přesně, jak se ta kolonka jmenuje, ale večer bych ti to kdyžtak upřesnil. Prostě trošku zmenšit sílu zpětné vazby. Když jsem měl volant nastavený na stech procentech, skoro mi urval ruky i se stolkem. Když jsem sílu snížil na polovinu, už šlo v pohodě zatáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Ano diky uz je to omnoho lepsie ale stale ked idem len rovno a pustim volant tak stale robi dolava doprava dolava doprava dolava doprava ale uz o hodne menej to je vlastne ta spetna odozva tak to ma byt? on nevybruje ani nic ked idem na obrubnik ale ked robi dolava doprava dolava doprava a chytim ho pevne tak obcas pocut taky ten zvuk motorceku ze proste on sa snazi a ja ho drzim ma to tak byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Zdravíčko :flexion: Nevíte kde najdu fotky který si ve hře nafotím? V pětce se to ukládalo pěkně do photo v menu pska, tak si to člověk mohl přetáhnout i do pc... Ale tady ani nevím jak se na ně můžu zpětně podívat :D celý je to nějaký nepřehledný. Ani bazar aut jsem nenašel. :-x Kde teda je ta tisícovka aut schovaná? :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Nemáte někdo tip, pro nastavení řízení Leafu v aktivovaném Academy 2014?Ať dělám,co dělám,stále zajíždím jen stříbrný čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 No a máš volant? Nebo hraješ na ovladači? Každopádně já vypínám úplně vše (kontrola trakce na 0 atd.) akorát ABS-ko jsem si nechal na 1. Teď mám zrovna čas nějakých 1:03:8 a nějaký drobný :-) a pořád to jde dolů. Sice po kousíčkách ale jde to. Pokud hraješ na ovladači, tak žádný zázraky v časech bych nečekal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 čau lidi ma to cenu kupovat když ma člověk 5? je tam nějaky zásadni rozdil graficky mi to přijde horši než předešlej dil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 jak mate nastaveno rgb full range na full nebo limited? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Jde to nějak nainstalovat jak u 5?Jelikož při určitejch trati to pořad načita když to člověk hraje večer je to trochu otravny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 instaluje se to samo v prubehu nacitani, priste tu trat uz bude jen nacitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládis Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Tak, teď když nám odstřihli server na GT5, tak si chci pořídit GT6 Anniversary Editio. Může mi někdo poradit, proč je Anniversary Editio ve verzi OEM a co to pro mě znamená? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 instaluje se to samo v prubehu nacitani, priste tu trat uz bude jen nacitat no to jsem myslel take,ale třeba takova trat madrid nebo ty nove spa...tak při hrani je pořad slyšet jak se to načita..u těch origo je ticho...a to už jsem je jel několikrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 A pokaždý to jedeš se stejnými soupeři a ve stejnou dobu? auta to instaluje samozřejmě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 ano stejna doba stejna trat,např.2kola a celou tu dobu je slišet jak to pracuje... jinak jde nějak nastavit počet soupeřu? mam to chvilku tak zatím tápám...diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 pernaaa Potkala mě ale taková nepříjemnost. Jsem offline...vložím disk do mechaniky, načte se to, proběhne to zahřívací kolo, blablabla, 1. závod Sunday cup (highspeed ring), dojedu to a po projetí cílem se to kousne. Takže tvrdej restart a znova. . .to samý. Tak sem smazal game data a pustil to znovu. OK, vše běží, po asi 10 závodech opět zásek (konkrétně willow springs). Tak sem to nechal chvíli odpočinout a potom už ok. Stalo se někomu něco podobnýho? Taky se mi stalo po projeti cile,že zamrzlo...pomuže např vymazáni zálohy dat?jak často se vam hra sekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikesz Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 ani za nic nemůžu najít autora a název skladby, která hraje v menu s tuningem... Neporadil by mi někdo? :) TomasP: jakou máš verzi hry? Jestli nižší než 1.08, zkus si stáhnout aktualizaci. Hra se mi nesekla nikdy, jen mě občas trápí (trápily?) nekonečné loadingy při startu hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 pernaaa Potkala mě ale taková nepříjemnost. Jsem offline...vložím disk do mechaniky, načte se to, proběhne to zahřívací kolo, blablabla, 1. závod Sunday cup (highspeed ring), dojedu to a po projetí cílem se to kousne. Takže tvrdej restart a znova. . .to samý. Tak sem smazal game data a pustil to znovu. OK, vše běží, po asi 10 závodech opět zásek (konkrétně willow springs). Tak sem to nechal chvíli odpočinout a potom už ok. Stalo se někomu něco podobnýho?Taky se mi stalo po projeti cile,že zamrzlo...pomuže např vymazáni zálohy dat?jak často se vam hra sekne? nemas poskrabaný disk? mě se tenkrát sekala takhle jiná hra, a měl jsem lehce škráblý disk, tak že to vždycky nainstalovalo nějaký poškozený soubor a sekalo se to na stejným místě, nechal jsem tekrát vyleštit disk, znovu nainstaloval a vše jelo jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 TomasP: jakou máš verzi hry? Jestli nižší než 1.08, zkus si stáhnout aktualizaci. Hra se mi nesekla nikdy, jen mě občas trápí (trápily?) nekonečné loadingy při startu hry. Mám základ nemam konzolu napojenou na internet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 škoda, to pak o hodně věcí přicházíš třeba o http://www.gtplanet.net/gt6-update-1-08-released-ayrton-senna-tribute-content-mitsubishi-vision-gt-car/ a je to zadarmo! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikesz Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) tak pokud ti v tom nebrání něco, o čem nevím, píchni ji na chvíli na síť a stáhni update. Firma tu hru neustále aktualizuje (myslím, že od vydání neuběhl ani jeden měsíc, kdy by se mi nestahoval nějaký update) a byť se většinou jedná o DLC zdarma (teď třeba naprosto famózní Tribute Ayrtonu Sennovi!), tak se sem tam najde i nějaký hot-fix. Osobně jsem hru nikdy nehrál v základní verzi (tuším že 1.00 nebo 1.01), protože hned ze startu to načetlo update na 1.02... Takže defacto se bavíme o dvou různých produktech a já nemám jak jinak poradit. :) Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem Mikesz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Chci se zeptat, když dám závod je tam vždy omezení na výkon např 450, koupím si.hezky auto trochu poladim a má 380 třeba. Ale prostě si neprdnu...to pokazdy musím mít auto na max ? Proč já chci závodit i s jinými auty. A nebo se soupeři.přizpůsobují podle mého auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.