Steklin87 Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 No, co jsem GT 6 hrál, tak jsem si vybíral auta vždy podle závodu a trati (třeba víc zatáček nebo rovinek) a pak podle toho jsem si ještě pohrál s nastavením (při jakých otáčkách má auto přeřazovat, přítlaky atd.). Dají se vyhrávat i závody, kde máš třeba o 100 nižší sílu auta než je max. povolená. Sice je to trochu makačka, ale o to větší zábava. Při hraní mi přišlo, že když jsem si vytunil auto na max. povolený limit závodu, tak už v první kole jsem byl první a to mě prostě nebavilo.....dojet do cíle s několika desítkama sekund náskoku před druhým... Jinak omezení na výkon je u většiny závodů, ale u některých je i bez limitu, každopádně se auta tobě podřizovat nebudou, vždy budou proti tobě jezdit auta, které se budou výkonem blížit limitu závodu. To by sis mohl klidně koupit na začátku hry Mini, objet s ním a vyhrát všechny závody :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Tak naco tam jsou některá auta tak slabá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 No, na to, aby jsi mohl jet ty závody, který jsou omezeny nízkým výkonem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Když si.chci jen tak zajezdit tak mám na výběr jen z pár auta + ty moje. Jakto že nemám přístup ke všem? To si je musím všechny koupit ? Hmmmm :'( jsem mírně rozčarován :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Co jsi čekal? Ze budeš mít 1200 aut k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 No v kariéře ne. Ale na volný závody ano.....třeba u forzy to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Forza není gt.....me osobně to nevadí, vydelej si na auto a pak si v něm jezdi:) jinak to přece nemůže ani bavit ani nutit tu hru hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 No asi máš pravdu....jen jsem čekal že to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Já naposled hrál gt2 na ps1 a co mě mrzí, že tam není porsche :P jen ruf :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Jak se vám všem jezdí v nerozbitných autech? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Todle není destruction derby :P ale simulator .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) Tvl, simulátor to může být třeba pozlacenej, ale když tam není model poškození, tak je ta hra totálně na ♥♥♥♥♥ a nereálná. Hrál jsem to pár hodin a pak jsem to hned prodal. Když jsem to ve 300 km rychlosti narval do bariéry a od auta neodlítnul ani kousíček plechu, tak jsem vybuchnul smíchy.:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Tohle jsou jako reálny kolize a model poškození jo?:D No tvl Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem dopitapetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) ty auta sou podle me realny ve vsech ohledech az na ten model poskození no....ja si fakt nenecham kazit dojem jen kvuli tomu ze se to neposkozuje a pak to netaha do stran a tak....je to i lepsi.....podle me best auta vubec...na pc nic takovyho neni Upraveno Červenec 21, 2014 uživatelem Psychos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 A dělá tam AI závodníků vůbec nějaké chyby? Např. vyjetí z tratě atd... Já tam vůbec žádné nezaregistroval, proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 Ahoj jen ve zkratce, při prvním zpuštění se mi instaloval nějaký doplněk do hry, stahování a instalace trvala tak 2,5 hodiny neví někdo co tam přibylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 A dělá tam AI závodníků vůbec nějaké chyby? Např. vyjetí z tratě atd... Já tam vůbec žádné nezaregistroval, proto se ptám. Jo delaj. Hlavně když je vemes v zatáčce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 No já nevím, když to říkáš.8) Ale stejně oproti GRID Autosport, kde je nejlepší AI jakou jsem kdy viděl, hodně velká slabota. O tom modelu poškození raději už ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2014 tak v gran turismu nikdy nebyl model poskozeni, nechapu vas udiv. Od toho byl vzdy na old konzolich TOCA. Jinak GT6 mi prijde,asi jako nejhorsi dil cele serie,ze se ani netesim na 7 na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Kdo hledá simulátor, tak GT (ani Forzu) nemůže brát vážně a půjde na PC si zahrát rFactor, LFS nebo třeba GTR. :P GT je a vždy bylo o něčem jiném, než o reálnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 No jo, a proto výherci GT Academy, kteří jezdí třeba i 24 Le Mans (a umisťují se na 2. nebo 3. místě) vybrali jen tak z dobrýho pocitu :-) GT je a bude vždycky nej simulátor (hlavně jízdní model) nemluvím o reálnosti (bouračky a tak), žádnej lepší na trhu prostě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 A v tom je právě ten největší problém. Pokud tam nejsou reálné kolize a bouračky, tak je to prostě nereálny. Jízdní model může být jakej chce. Podívej se na GRID Autosport. Sice oproti GT obsahově hodně ztrácí, ale zase to chování AI závodníků na trati je sto a jedna. A v tom je právě ten zážitek. Zážitek z reálného ježdění a bourání. Podívej se třeba na tohle https://www.youtube.com/watch?v=CjE8D5J-qiw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 tahle hra byla vzdycky o tunningu nez bourackach. Mne vzdy bavilo se hrabat v motoru a pokouses se vykon vyhnat nahoru. A nejak jsem nikdy netouzil,abych si auto s kterym jsem si tolik vyhral hnedka v prvni zatacce znicil. Myslim,ze tahle serie se nikdy nebude snizovat k realnymu poskozeni, vzdyt je tu desitky let. Ty slavne serie s modelem poskozeni uz tu nejsou, cim to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 A v tom je právě ten největší problém. Pokud tam nejsou reálné kolize a bouračky, tak je to prostě nereálny. Jízdní model může být jakej chce. Podívej se na GRID Autosport. Sice oproti GT obsahově hodně ztrácí, ale zase to chování AI závodníků na trati je sto a jedna. A v tom je právě ten zážitek. Zážitek z reálného ježdění a bourání. Podívej se třeba na tohle https://www.youtube.com/watch?v=CjE8D5J-qiw No, vypadá to moc hezky (nevím jestli reálně - klouže po tom kačírku jak na ledě a pak se z ničeho nic zasekne, aby mohl udělat pár otáček přes střechu). Ale hezký to určitě je. A co z toho nakonec mám?: 1. restartnu závod 2. resetnu auto SUPER :-) Radši budu mít reálnej model řízení auta než bouračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 No jo, a proto výherci GT Academy, kteří jezdí třeba i 24 Le Mans (a umisťují se na 2. nebo 3. místě) vybrali jen tak z dobrýho pocitu :-)GT je a bude vždycky nej simulátor (hlavně jízdní model) nemluvím o reálnosti (bouračky a tak), žádnej lepší na trhu prostě není. Doporučuju ti si výše zmíněné hry zkusit. GT opravdu nejlepší jízdní model nemá, ale nadruhou stranu je to prostě značka a podobné soutěže si díky tomu může dovolit. Ale to z ní nedělá přeci nejreálnější hru.. ;)(Tedy, pokud nepočítáš jen hry na PS3, kde prostě jiná hra neexistuje. Ale co třeba takový Race Pro na Xbox?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 V GRID Autosport je jízdní model tak na půl arkáda/simulátor. Ale daleko zábavnější a záživnější než v GT, aspoň teda pro mě.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.