RiderMaza Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak jak už jsem psal 537 eur s dopravou a hrou, to je slušný... Teďka ještě zjistit, jak s tou expresní dopravou... Není náhodou ta expresní doprava jen když má člověk předplacenou službu Amazon Prime? Mě to tu totiž nikde express nenabízí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukass02 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) cau pisete tu ze jsou vsude v nemecku na policich v kramech ja byl skoro ve vsech mediamarktech kolem usteckyho kraje a nic vypodano uz nevim kam jet :D Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Lukass02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já už ho prodal víc jak před 14 dny...to tě teprve čeká absťák, to čekání je nekonečný:-( A jak to zvládáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Těžko říct, já to tam mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Kluci, na to povídání o tom kde, jak, za kolik atd. byste možná měli založit extra téma. Tady to trochu těmito debatami narůstá a ztrácí se tak podstata tohoto tématu. Jinak když čtu tu vaši diskuzi, mám pro vás jeden tip: Nespoléhejte, že XBONE DAY ONE edici najdete ještě někde v obchodě. Bez šance, všude vyprodáno. Pokud tuto edici chcete tak jako já, protože je a zůstane raritní, nepočítejte s doporučenou prodejní cenou. Ti, kdož je zkoupili pro další prodej na tom chtějí pochopitelně vydělat a je jen na každém, jestli a jakou cenu je ochoten akceptovat. Na UK a DE eBay zatím ještě jsou. Zatím. Osobně bych dal přednost tomu DE, jednak němci jsou svolnější pro odeslání do ČR, jednak vám odpadá statost s UK koncovkou za el. přívodní šňůře (i když to je třeba pakatel). Na výběr máte buď aukce, anebo Kup teď nabídky. Ty jsou sice nastaveny za vyšší ceny než třeba vydražíte, ale nepočítejte s tím, že si najdete tuto konzoli za nízkou startovací cenu a v tichosti ji vyhrajete příhozem v poslední vteřině. Takových čekatelů a číhajících kupců je na každé aukci několik až desítek a každý má ten stejný záměr - koupit ji. Berte to tak, že němec pustí o nějakou kačku víc než čech, takže pokud konzoli opravdu chcete, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Já tvrdím, že z dlouhodobého hlediska se to vyplatí a za měsíc už vám ani nebude koruny navíc líto. Konzole pochopitelně mizí, takže jestli je vám teď za těžko dát za ni v řádu kolem 580-600€, za týden už to bude 650€ a víc, protože konzolí, těch nových a nerozbalených, bude ubývat a stanou se vzácnější. Je potřeba hledat abyste našli prodejce, co nabízí odeslání do zahraničí. Moc jich není, ale když už si konzoli vyhlídnete a prodejce nebude tuto možnost nabízet, napište mu. Jeden z pěti vám na odeslání do zahraničí určitě kývne. Vybírejte prodejce, co má vysoké a kladné hodnocení, je registrovaný delší dobu na eBayi a hlavně má ve své aukci reálné fotky konzole, že ji má (ne jen ilustrační foto). Dále v textu aukce hledejte, že je konzole nová a nerozbalená. Doprava do ČR se na váze XBONE dá domluvit na 20€ a máte ji doma za 3-5 dní. Nespoléhejte, že XBONE koupíte letos v ČR a pokud, zapomeňte na DAY ONE edici. Tak snad vám to alespoň trochu pomůže v rozhodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 tak tohle je trošku hardkooor :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 tak tohle je trošku hardkooor :D :([ATTACH=CONFIG]23211[/ATTACH] To je nadšenec. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Spíš kšeftař... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 To je nadšenec. :DMěly dát embargo 1konzole na osobu, tohle je kurvárma:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 A jak to zvládáš?Celkem to jde...musím8) žena si pochvaluje že jsem teď vzornej manžel...umívám nádobí a víc si hraju s dětma...prej jestli se na to nechci vykašlat a už si konzoli nekupovat...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 drak3go má pravdu, buďto koupit day one edici z německa, síce za pálku, ale budou ještě dražší nebo se na to vykašlat a příští rok pořídit standard edici u nás za 17000,- :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Nevěřím tomu, že bude stát 17tis u nás. Viděl bych to do 14 bez hry. APALUJU :-) na lidi co bydlí u hranic, spojte se a vyražte nám závislákům sehnat konzoli :-) Prosííííím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 no nic, pravdeodobne jsem trefil vadny kus, takze se asi neyhnu vymene. Problem je, ze konzole se pri standardnim podrzeni Hold\Console Off nevypne. Kinect zhasne, ale konzole blika a kontroler sviti. Na obrazovce je cerno. Jediny co pomuze je budto vytahnout kabel s elektrikou ze zdi nebo drzet asi 5sekund Xbutton primo na konzoli, restartovat a nasledne uz to vypnout jde. Vypozoroval jsem,ze se problem prjevuje po hrani her. Kdyz Xbox pustim a jem na dahboardu a nasledne vypnu, tak je vse ok. Pokud ale pustim hru a par hodin hraju, tak uz se konzole neda vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 no nic, pravdeodobne jsem trefil vadny kus, takze se asi neyhnu vymene. Problem je, ze konzole se pri standardnim podrzeni Hold\Console Off nevypne. Kinect zhasne, ale konzole blika a kontroler sviti. Na obrazovce je cerno. Jediny co pomuze je budto vytahnout kabel s elektrikou ze zdi nebo drzet asi 5sekund Xbutton primo na konzoli, restartovat a nasledne uz to vypnout jde. Vypozoroval jsem,ze se problem prjevuje po hrani her. Kdyz Xbox pustim a jem na dahboardu a nasledne vypnu, tak je vse ok. Pokud ale pustim hru a par hodin hraju, tak uz se konzole neda vypnout. Nemyslím si že by jsi to měl v tomto případě pokažený, jestli to není spíš o nastavení konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 V konzoli neni co nastavovat. Kdyz se mi to 1 vypne v poradku a 1 ne? Dle meho nazoru je to softwarova chyba, kdyz pres nejaky zaseknuty proces na pozadi Xbox nedokaze spravne provest vypnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak to vyreklamuješ a hotovo, hrát můžeš tak zatím hrej a až bude možnost tak si to vyreklamuj a máš po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Jasne, uz to resim s prodejcem, idealne aby dorucil na pobocku novou konzoli a pak si jenom dojedu vymenit kus za kus. Uvidime, jestli po nejakym updateu OS, ktery ted ze zacatku zjevne probiha pomerne casto, se to zlepsi... Btw. nevite jestli po factory resetu se game saves natahnou z cloudu nebo to je ulozene na konzoli? Vcera sem delal factory reset, ale zatim jsem nehral, tak doufam, ze jsem neprisel o save data, ale natahnou se se mi z cloudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 No, tak jsem zkusil napsat 3 prodejcum na ebay.de, jestli by byla možnost zaslání do ČR, zatím bez odezvy, tak uvidím... jinak odpoledne jede moje teta do rakouska, tak to tam očíhne, ale mám takový ♥♥♥♥ pocit, že už ani v Rakousku xka nejsou... dám vedět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) No, tak jsem zkusil napsat 3 prodejcum na ebay.de, jestli by byla možnost zaslání do ČR, zatím bez odezvy, tak uvidím... jinak odpoledne jede moje teta do rakouska, tak to tam očíhne, ale mám takový ♥♥♥♥ pocit, že už ani v Rakousku xka nejsou... dám vedět... Já jsem taky psal asi třem..a taky bez odezvy a jinak jsem projížděl ty xbox one day..a našel jsem dva do 14.tis...takže seto musí pořádně projet Upraveno Prosinec 2, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Já bych vzal každou novou........... Neni čas na hrdinství :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak mám to oficiální...a xbox one bude v ČR 21.3.14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Pěkné datum tj. skoro další 4 měsíce, kdo si počká ten se dočká, mezitím zase ČNB podělá kurz a éčko bude za 30kč...to bude teprve sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak mám to oficiální...a xbox one bude v ČR 21.3.14 zdroj: blesk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 zdroj: blesk.cz nn! Mám info kde mám objednanou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak mám to oficiální...a xbox one bude v ČR 21.3.14 To jj a co jsem koukal že vychází stejně Watch Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.