Uno Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Dejme tomu, ale potvrzené by to bylo lepší :-) Každopádně to je ještě doba........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Jasne, uz to resim s prodejcem, idealne aby dorucil na pobocku novou konzoli a pak si jenom dojedu vymenit kus za kus. Uvidime, jestli po nejakym updateu OS, ktery ted ze zacatku zjevne probiha pomerne casto, se to zlepsi...Btw. nevite jestli po factory resetu se game saves natahnou z cloudu nebo to je ulozene na konzoli? Vcera sem delal factory reset, ale zatim jsem nehral, tak doufam, ze jsem neprisel o save data, ale natahnou se se mi z cloudu... Jestli je mas na claudu tak neprijdes ja je mel na hdd a po resetu byly fuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 tak to predpokladam, ze kdyz clovek hraje a je prihlasenej na xbox live, tak se to automaticky sejvuje na cloud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) čtěte http://www.eurogamer.cz/articles/xbox-one-v-redakci-exkluzivni-dojmy a ještě přidám jednu zajímavost http://www.eurogamer.cz/articles/2013-12-02-rozbite-souasti-z-xbox-one-z-cele-evropy-a-stredniho-vychodu-se-posilaji-do-eske-republiky Upraveno Prosinec 2, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 no nic, pravdeodobne jsem trefil vadny kus, takze se asi neyhnu vymene. Problem je, ze konzole se pri standardnim podrzeni Hold\Console Off nevypne. Kinect zhasne, ale konzole blika a kontroler sviti. Na obrazovce je cerno. Jediny co pomuze je budto vytahnout kabel s elektrikou ze zdi nebo drzet asi 5sekund Xbutton primo na konzoli, restartovat a nasledne uz to vypnout jde. Vypozoroval jsem,ze se problem prjevuje po hrani her. Kdyz Xbox pustim a jem na dahboardu a nasledne vypnu, tak je vse ok. Pokud ale pustim hru a par hodin hraju, tak uz se konzole neda vypnout. A nemáš to v režimu stanby?že jsem četl jeden článek že když to tak dáš.tak když budeš chtít zap.konzoli tak řekneš Xbox,ON... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 to co rikas je rezim Instant-On. Ja to mam ve standardnim Power Saving modu. Nic, dneska budu mit na telefonu cloveka z Xbox supportu, tak uvidime, jestli neco vygoumame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 to co rikas je rezim Instant-On. Ja to mam ve standardnim Power Saving modu. Nic, dneska budu mit na telefonu cloveka z Xbox supportu, tak uvidime, jestli neco vygoumame. Tak dej vědět jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Chápete tohle? :D Dobrej týpek. To je Amerika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 No tak na tohoto borce nemá nikdo :-) http://www.ebay.de/itm/Microsoft-xbox-one-New-sealed-never-opened-Includes-FIFA-14-/151172706123?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Musím nesouhlasit. Ultimátní FATALITY ve všech směrech má TENTO (zřejmě) hater :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Musím nesouhlasit.Ultimátní FATALITY ve všech směrech má TENTO (zřejmě) hater :-) Zkus to trochu počeštit a budu Ti rozumět, našel jsem ještě lepšího borce http://www.ebay.de/itm/Xbox-One-Day-One-Edition-with-FIFA-14-Download-Code-and-Call-of-Duty-Ghosts-Game-/261332360456?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item3cd89f5d08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Musím nesouhlasit.Ultimátní FATALITY ve všech směrech má TENTO (zřejmě) hater :-) Ano, to bude nejspíš tenhle: :) Má celej kanál na youtube...dobrej blázen. PS4 - Xbox One - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Zkus to trochu počeštit a budu Ti rozumět, našel jsem ještě lepšího borce http://www.ebay.de/itm/Xbox-One-Day-One-Edition-with-FIFA-14-Download-Code-and-Call-of-Duty-Ghosts-Game-/261332360456?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item3cd89f5d08 Co chceš počeštit? Cena 11tis USD a pusť si to video v aukci. Komentář k tomu není třeba v žádném jazyce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Co chceš počeštit? Cena 11tis USD a pusť si to video v aukci. Komentář k tomu není třeba v žádném jazyce :D Mozek my to nebere :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 To jsem viděl, fakt magor a to oko :-D Musím nesouhlasit.Ultimátní FATALITY ve všech směrech má TENTO (zřejmě) hater :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 (upraveno) Tak dej vědět jak si dopadl Tak to vypada, ze musim reklamovat. Problem se zasekem v prubehu vypinani konzole porad trva. Btw. Co se stane, kdyz na sve konzoli podrzite to svitici Xko asi 3-5sekund, vypne se nebo restartuje? EDIT: Prave jsem domluvil s podporou Cyberport.de a musim se v sobotu vydat do Vidne a konzoli vratit, abych v ramci 14dni od data objednavky mohl uplatnit money-back garanci. Takze to vypada, ze budu bez Xboxu. :( Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak mám to oficiální...a xbox one bude v ČR 21.3.14 až to bude na webu MS tak to bude ofiko ;-) zatím neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Mam rezervacku na 2x bundle s forzou v drazdanech, jeden rad prenecham, pojedu z prahy tak nekoho muzu nabrat cestou, kdo mi prihodi na benal .) Vejlet ted nekdy v tejdnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 (upraveno) Sie haben 2 Aufträge bei uns mit 2 Xbox One. Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 wopizak: to mas u cyberportu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Yes, ja sem nemel prachy tak sem tam nejel, a vcera mi psali ze mi je porad drzej, chces jeste jeden nebo co?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 no ja budu ted u cyberportu reklamovat ten muj kus, a oni rikaji, ze zadnou dalsi nemaji, takze mi nemuzou vymenit kus za kus. tak premyslim, jak to udelat, aby mi poslali tu tvoji. no stejne to bude prdel s tou reklamaci. zenska na infolince rikala, at to dovezu behem 14dni od koupe do shopu a udealme money back, nicmene, nechapu, jak to udelame s tou forzou, kterou jsem si samozrejme stahnul, takze ten kod uz neni platnej. hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No maj vyprodano, moji reserve do toho netahej.) Hlavne uz je to na pobocce a ne na centrale proto mi psal ze posta neni mozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sector Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ahoj, a to tam maáš rezervovane 2 a jeden je volnej? Jaka je cena? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No maj vyprodano, moji reserve do toho netahej.) Hlavne uz je to na pobocce a ne na centrale proto mi psal ze posta neni mozna no to je jedno, poresim si sam. cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.