onefootman Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Nejvetsi vyhoda je ze ma Xko Forzu :-) ja sice koupil ps4 ale uz koukam po xku...Forza mi proste chybi... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antarian Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 xbox live gold clenstvi? jak to funguje? muzu jedno clenstvi pouzit jak na XBOX 360 tak na XBOX one? (staci pouzivat jen stejne live ucty?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Já jsem sice hlavně na multiplatformní tituly, běžný hlavně, ale sem tam je zavidenihodna hra na obou stranách.. S tou zárukou myslím že by to vyšlo i v te Praze, ale dobre vědět, že to jde mezinárodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Nejvetsi vyhoda je ze ma Xko Forzu :-) ja sice koupil ps4 ale uz koukam po xku...Forza mi proste chybi... :-) si piš .... 1080p 60fps a trať v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Já byl ve Vídni a když jsem hrál Forzu....no asi na to nejsem, ale nijak mě to nechytlo :D ta trať v Praze...no budiž...ale jinak fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antarian Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 takze fajn :-) odzkouseno prvni pripojeni :-) TV beha pres xbox bez problemu (satelitni vysilani), sparovanim opravdu na xbox off vypnu vse a nebo zapnu (vcetne repro soustavy, tv, satelitniho tuneru).Soucasna nevyhoda je ze nevim prozatim jake vsechny "povely existuji pro ovladani TV" a nemam napriklad potuchy jak prepnout kanal. (zrejme to ani bez one guide, ktera u nas zatim neni ani nejde). Voice ovladani funguje slusne, ale jediny prikaz, ktery mi to a ne a ne brat je XBOX ON :-((( (ten mi to vezme snad na po dvacate) a vsechny ostatni prikazy to bere hned, jen jsem musel prekalibrovat, aby nevadil zvuk repro a "xbox me vnimal". Kazdopadne ten XBOX ON to je teda fakt peklo ... fakt nevim co rikam blbe :-) (musim se kouknout na spravnou vyslovnost ON :-))) ) Jinak jsem se k nicemu moc nedostal, protoze nez nastahuju hry tak to bude jeste chvili trvat. Tak jsem si zkusil jen XBOX fitness a ten neni rozhodne spatny :-) ps. No ma to nakroceno spravnym smerem :-) (kdyz trochu doladi ty TV funkce tak nemusim vstavat z gauce, kdyz budu mit na stole ovladac :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 hojda, tu ti posílám hlasové příkazy pro X1: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/kinect/voice-commands#7ce19b2e387e4f96aa096f9e9e86d293 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Xbox One přichází do ČR a na Slovensko (+ 24 dalších zemí) v září. http://news.xbox.com/2014/03/xbox-one-new-markets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Pokud nebude cena pod 10 tisic korun tak hodne pochybuji, ze si tu najde nejak moc uzivatelu. Pod 10 ho beru nad 10 bud pockam nebo koupim PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 E3 ti otevre oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Pod 10 tisic to si se asi nekde prastil :lol: Vsak je to microsoft nejvetsi dojič peněz v hernim prumyslu :lol: Ja mam Xbox one a zatim to vydim ze to bude ta nejdrazsi verze Avermedia karty - neboli budu pres to streamovat PS4 hry (bohuzel i mistr se nekdy utne a pak nestreamuje ve full hd) Neumi to usb sluchatka,neumi to ve hrach full hd neustale vas to sleduje - co to je? :lol: Btw wizaard mel docela dobry shrnuti proc PS4 x Xbox One (Nebo taky ne :lol: ) Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 No, v Anglii ho teď zlevnili na 299 liber, což není ani 10 000 Kč a má u sebe i přibalenou FIFU...ale u nás to asi napálej, ze začátku určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Mě to tedy přijde jak jejich vychodisko k tomu jak je xbox one neuspesny. Protoze takova sleva je prostě okatá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Tak samozřejmě, ty prodeje oproti PS4 jsou asi horší, než čekali...ale pokud půjdou s cenou dolů permanentně, nebo budou dělat takovéhle akce, lidem to asi vadit nebude. :) Uvidíme, jak to bude hlavně s hrama, to je rozhodující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) No to si ani nemyslim jak muzes videt i tu na foru se tu hodne lidi vyjadrilo v tom vyznamu jako ze xbox one hry jsou jako bonus k ty multi medialni stanici :) Ale cena je to dobra u nas to urcite ale za tuhle cenu nesezenes. Kdyztak doporucuju Amazon.co.uk odtamtud vam to v klidu prijde do cr bez problemu :) Dobre tak pry ne @wizzaard: proto vsech co se zeptam reknou ze by konzoli nechtelo a kdyz uz tak PS4, pokud tedy rovnou nereknou ze by chteli PS4. Kdyz jsem jim rekl aby si koupily xbox one ze neco zahrajem tak se mi doslova vysmali ze by si to nekoupily. (Tento "pruzkum" je delan na IT skole oboru 3-4 rocniku a neni to zadny hate na xbox vsak ho taky vlastnim jen ten wizaard je proste adorable ) Abych se vyjadril k otazce Xbone a hry. Moc nechapu pokud chces na hry xbox one kdyz predpokladam vsichni mate buch vi jak velky televize ve full hd apod. a to xbox one neumi. Jediny co pochopim je pokud jste xboxovy tzv. Fanboys a jako mate radi tu znacku rozlozeni ovladace a ostatni okolo vas maji xbox one (coz pochybuji ale s x360 to je velmi pravdepodobny). Whatever uzijte si hrani na jakekoliv konzoli ci PC. Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 (upraveno) Panther: Jen detail - nikdo se nevyjadřuje, že hry jsou u Xbox One bonus k multimédiím. Prosím, přestaň tu zase zbytečně vířit vodu! Vše, co tu padlo - a co je pravda - je, že PS4 je mašina na hry, Xbox One má hry jako jednu z funkcí, na stejné (nebo podobné) úrovni jako ty funkce ostatní. PS4 je v podstatě stejný jako PS3 nebo Xbox 360 - máš tady herní mašinu, která na vedlejší koleji umí taky další věci. Xbox One má vše, co umí, na stejné úrovni. Edit: Říkat mi, že jsem "adorable", mohou jen dva lidi na světě (i když by to asi řekli česky) a Ty mezi ně nepatříš. Zbytek jsou zase nějaké neuspořádané školní výlevy, na které reagovat nebudu. ;-) Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Tak v UK uz je za 350 liber, ja myslim, ze cena se pomalicku zacina blizit realite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 No, v Anglii ho teď zlevnili na 299 liber, což není ani 10 000 Kč a má u sebe i přibalenou FIFU...ale u nás to asi napálej, ze začátku určitě. muzu se zeptat na zdroj, toho kde je s fifou za 299? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 muzu se zeptat na zdroj, toho kde je s fifou za 299? diky Četl jsem to na Eurogameru. http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-18-xbox-one-zlevnn-od-startu-u-o-tretinu-ps4-naopak-zdrauje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 jestli jsem to pochopil, tak tech 299,- byla kratkodoba akce obdona nejakejm slevomatum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Jasný, Jasný bud v klidu, hlavně k nám pak přijde cena pěkně napalena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Aktuálně bych jako velké plus bral v potaz titanfall...kvůli této hře si koupilo a ještě hodně lidí koupí XONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 něco málo novinek z světa Xbox One: http://xboxweb.cz/odhaleno-prvnich-25-her-z-programu-idxbox-pro-xbox-one/ http://xboxweb.cz/microsoft-predstavuje-obsah-dubnove-aktualizace-pro-xbox-one/ http://xboxweb.cz/xbox-one-vyjde-v-cesku-a-na-slovensku-v-zari/ - čekal jsem dřív, ale tak 6 měsíců, hmm hmmm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Já čekám na Halo 5 a ono nikde...prý až 2015...no nedá se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Tak jsem koukal na x360iso.com a už jsou hry na xbone ke stažení... to už jako tu konzoli hacknuli?to byl teda fofr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.