Uno Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Ahoj lidi, jdou Vám na One apps, mě ne, já když se chci juknout do krámu,, tak mě to vyhodí na hlavní stránku a nic. Mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Podpora DLNA (média ze sítě /NAS) na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 To je fajn, že se připojíš, čím víc tím lépe :-) To že jsem magor, mi říká ta moje taky pěknou řádku let a když musíš, tak musíš, uplně tě chápu. Když jsem si v loni před Vánocema jel z Prahy do Němec taky si ťukala na hlavu ;-) Co se týká tvého dotrazu na použití One jako MMC, tak to lze, ale zatím s menšíma úskokama, to znamená, že pokud chceš pustit film ze sítě, program na to na One nenajdeš (zatím - mělo by se změnit v dohledné době), ale pokud máš chytrej telefon, tak se to dá s použitím programu očúrat. Co se týká televize tak mě to s O2 nejde, teda po zaopjení tam obraz jaký si je, ale kvalitou asi jako když si člověk pouštěl za dob husara klacka zakodované nemravné obrázky ;-), takže jsem do dál neřešil. Presne tak...Kdyz musis tak musis [emoji1] ..Jsem rad ze nejsem jedinej...Pravda je ze chci konzoli a hlavne Forzu...Dodnes hraju 4 dil a ta petka me laka... Navic bych si taky rad konzoli vyzkousel a sam si udelal nazor...Ten silenej hate kterej vsude na hernich webech probiha je fakt nechutnej a neverim ze je to masina k nicemu atd.jak vsichni (hl.ps fanboys) rikaji... Pravda je ze MS me taky nekolikrat slusne vytocil,ale porad mu davam sanci...Snad casem prijdou nejaky poradny exclusivní tituly a podpora apps pro Čr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Na "kraviny" se tu odepisuje a na můj dotaz, zda Vám jde Stor mi nikdo nenapíše. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Mi osobně store jde, ale jinak se teďkom všude řeší problém s xbox live, takže to může být tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Děkuji za info. Já jsem si koupil takové to 7 denní a ani nevím jestli mi to jde, ale síš ne, jelikož hrát Watch Dogs onlinee nemůžu, takže vyhozené peníze oknem a to jsem si jich koupil asi 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Cus parmeni [emoji1] ... Tak se k Vam pristi mesic nejspise pripojim...Sice jsem chtel v pc obmenit svou zastaralou gtx580 ale po chvilce padla volba spise na Xbox...a Forzu [emoji1] ...Sice mi manzelka rika ze jsem totalni magor , kupovat si konzoli jen kvuli jednomu titulu...ale co...O tom to taky je ne? ...Navic me teda laka i Ryse a QB...Koukal jsem ale,ze to tady celkem umrelo... Jinak chci se Vas zeptat tech kteri maji konzoli delsi dobu.Jak to vidite s konzoli do budoucna?Koupili by jste znovu? Ja ted delsi dobu deni ohledne Xka nesledoval tak ani nevim co je aktualni atd...Jedine snad co jsem postrehl tak EA access nebo jak se to jmenuje mi vychazi jako celkem zajimava sluzba... A co podpora aplikaci atd..uz se da Xko opravdu pouzivat jako plnohodnotne multimedialni centrum? Diky http://majornelson.com/2014/08/15/xbox-one-system-update-now-available-preview-members/ nejaky to info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Děkuji [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Cus parmeni [emoji1] ... Tak se k Vam pristi mesic nejspise pripojim...Sice jsem chtel v pc obmenit svou zastaralou gtx580 ale po chvilce padla volba spise na Xbox...a Forzu [emoji1] ...Sice mi manzelka rika ze jsem totalni magor , kupovat si konzoli jen kvuli jednomu titulu...ale co...O tom to taky je ne? ...Navic me teda laka i Ryse a QB...Koukal jsem ale,ze to tady celkem umrelo... Jinak chci se Vas zeptat tech kteri maji konzoli delsi dobu.Jak to vidite s konzoli do budoucna?Koupili by jste znovu? Ja ted delsi dobu deni ohledne Xka nesledoval tak ani nevim co je aktualni atd...Jedine snad co jsem postrehl tak EA access nebo jak se to jmenuje mi vychazi jako celkem zajimava sluzba... A co podpora aplikaci atd..uz se da Xko opravdu pouzivat jako plnohodnotne multimedialni centrum? Diky Ahoj, já musím říct, že jsem plně spokojen s Xboxem :-) Funguje tam plno aplikací ale musíš mít nastavený region UK. Je tam i česká lokalizace ale tam ještě nic není. Aplikace jak Twitch, Youtube, IE, BluRay přehrávač atd. Jsou samozřejmostí. Co se RYSE týče tak to byla jedna z prvních her co jsem hrál a musím říct že grafikcy jsou to orgie a i příběh je luxusní :) Takže neváhej a kupuj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Díky...uz jsem definitivně rozhodlej...včera jsem byl v Datardu a 21.8 by ho už měli mít tak si tam pro něj asi dojdu :cheesygrin:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Tak já hrál první Forzu, ale jen proto, že byla v balení. Je to ale velice dobrá hra. Ale co se týká RYSE, tak to je něco parádního. Teda grafika. Příběh dobrý, ale to patří jinam. Takže kupujte všici, ať nás je hodně. Já teda čekám na NHL15, jsem natěšenej jak malej kluk. Kvůli tomu jsem si to koupil hned po vydání, to jsem ale nevěděl, že NHL14 nebude........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Tak jsem si dneska udelal novej ucet a stahnul 2 aplikace na android...musim rict ze ty appky jsou fakt paradni...Ale tohle MS vzdycky umel...Kdyz to srovnam s PS aplikaci ( snad nebude nekomu vadit ze srovnavam s ps)tak ps je opravdu chudej pribuznej..Zeptam se je tu jeste nekdo kdo planuje koupit konzoli na launch?Jinak se jeste zeptam na jedno...Jak vypadaj achievmenty a Avatar? Libilo se mi pouziti Avatara ve hrach napr.v Grid 2 jak se panacek houpal na zrcatku...kravinka , ale me se to libilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 PS aplikace je vyborna, vidis tam svuj friend list, muzes kamaradum psat, prohlizet trofeje, aktivita pratel, muzes dat psko do standby modu pres tu aplikaci atd atd atd, tohle ta MS aplikace umi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Tak jsem si dneska udelal novej ucet a stahnul 2 aplikace na android...musim rict ze ty appky jsou fakt paradni...Ale tohle MS vzdycky umel...Kdyz to srovnam s PS aplikaci ( snad nebude nekomu vadit ze srovnavam s ps)tak ps je opravdu chudej pribuznej..Zeptam se je tu jeste nekdo kdo planuje koupit konzoli na launch?Jinak se jeste zeptam na jedno...Jak vypadaj achievmenty a Avatar? Libilo se mi pouziti Avatara ve hrach napr.v Grid 2 jak se panacek houpal na zrcatku...kravinka , ale me se to libilo... Jake aplikace myslis? abych si je mohl stahnout taky :D jinak ja cekam taky, az to oficialne vyjde u nas a hned si pro to pobezim :D a tusim, ze tak to ma naplanovane i Tommy33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Smart Glass je jeste lepsi nez ta PS aplikace http://www.xbox.com/cs-CZ/smartglass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Jake aplikace myslis? abych si je mohl stahnout taky :D jinak ja cekam taky, az to oficialne vyjde u nas a hned si pro to pobezim :D a tusim, ze tak to ma naplanovane i Tommy33 Xbox Smartglass a My Xbox live...Jinak cetl jsem ze smartglass by mel snad jit jen na tablety a telefony s displayem 5,5 palce a vyssim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 fungovalo mi to na 4" Huawei aji na MotoG 4,5" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Muj tel.ma 5" myslim a apka normalne stahnout sla...uvidime az to pak sparuju s kozoli jestli to bude makat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Tu appku stáhneš i na 2,8" mobilu, to není žádná výhra, že to stáhneš, store neví, jestli máš takovej nebo makovej display... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 No ja si prave rikal ze to tak asi bude a s konzoli to nebude spolupracovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 SmartGlass pro Xbox One mám asi půl roku ne-li dýl a funguje pořád super. teď je konečně i pro český marketplace a funguje na každím zařízení s adroidem 2.2 a výš. Člověk se tam může dívat na své klipy, kupovat hry, zprávy, dívat se co dělají ostatní, achievmenty atd. Super věc :) Navíc ten remote ovladač je super hlavně pro psaní na konzoli atd. Můžu jen doporučit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Jake aplikace myslis? abych si je mohl stahnout taky :D jinak ja cekam taky, az to oficialne vyjde u nas a hned si pro to pobezim :D a tusim, ze tak to ma naplanovane i Tommy33 jj přesně tak, už se nám to blíží ...dneska jdu prodat poslední balíček her na X360 :D za těch pár dní aj samotné Xko, už se nemohu dočkat !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Pánové potom kdyby jste měli zájem tak http://www.facebook.com/xonecz komunita pro Xbox One hráče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 no 49 lidí na lajku, to nic moc teda :D kdo to spravuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Podívej se kdy to bylo vytvořeno :-D Dobrých 50 lidí do friend listu ne ? :-D Já se snažil jen pomoct. Sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.