xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 by mě zajímalo co je velká várka :) ono popravdě jak jsem psal včera mám o ledna x One a zatím musím zaklepat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 tak a co ted :D kupovat nebo si jeste pockat .....a vy kteri jste ho reklamovali ...vymenily vam ten xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 na xbox linke mi povedali ze najlepsie je poslat ho do servisu a nie predajcovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 servis byl už v době x360 problémů na startu hodně rychlý vyzvednuli si ho osobně a dva týdny :D VitaCz já bych se nebál ...navíc ted je tam v akci tento týden úžasná child of light jen za 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak to si snad opravdu objednám ten bílý z UK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Hele ten zvuk dela kdyz je cd uvnitr? Nebo i kdyz je jen nabehle menu...ted jsem pred prodejnou,chci to vyzkouset...poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 luxusni trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Hele ten zvuk dela kdyz je cd uvnitr? Nebo i kdyz je jen nabehle menu...ted jsem pred prodejnou,chci to vyzkouset...poradte dik zvuk se u mě objevil už jen když jsem do konzole strčil el. kabel. a poté od puštění až do vypnutí. To samé při testu druhé konzole na prodejně. Ani nebyla připojená k TV a by lo to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 ten zvuk je pri zapnuti aj pri vypnuti ,ak sa zapne hra zvuk je prec , to je zaujimave Tak ho mám doma a taky tam něco slyším, je to jak jsi psal, jako když se na PC zapisují data na HDD. Taky to přestane, když zapnu hru, ozve se to potom na chvíli až když Xbox úplně vypínám. Nevím jestli už jsem z toho paranoidní, nebo je to normální :-D Jde to slyšet jen když je v pokoji opravdu ticho, není to nic hrozného a jakmile hra běží nejde slyšet vůbec nic, ani hučení větráku. Tak nevím jestli to řešit nebo ne. Asi počkám a kdyby se to zhoršilo, tak to reklamuju, ale takhle mi na tom nepřipadá nic nenormálního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak zitra si pro nej jedu [emoji2] ...Zkousel jsem na prodejne dneska 2 kusy (jedine) a oba vrcely jako blazen.Zitra prijde nova varka tak si snad vyberu.... Doufam ze zitra se mnou nekdo zahrajete Forzu [emoji1] ...jinak jaky mate prvni dojmy? Myslim Vas kteří jste si ho dnes poridili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak jsem si dnes tedy konecne koupil XONE v Alza.cz a dokonce mam i nejakou edici Day One, Day One je dokonce i na predni strane ovladace :D a je k tomu jeste nejakych Day One bonus, jeste nevim jakej. Kazdopadne se chci zeptat ohledne te Forzy, ona neni v CZ? :D to je pro me docela zklamani, koupil jsem si v Alze hnedi Forza 5 GOTY edici a cekal jsem, ze to bude v CZ, docela by se mi tam hodila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 To by mne taky zajimalo...udajne mela zacit fungovat po startu v CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 kupte raději diablo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 No thanks...uprimne ja nevim co vas na tom bavi,asi to neni spatna hra,hral jsem to na starym xku ale fakt me to nechytlo...to je jak to silenstvi s Minecraft...tomu proste asi nerozumim[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 diablo bylo překopané je to dost změněné....taky mám už 3/4 roku xone a forza mi ještě ani nešla do mechaniky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Njn.. Kazdej ma proste rad neco jinyho[emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Konzole doma, naštěstí žádné velké hučení není slyšet, jen malinko chroustání hdd. Jen mě teda omyjou z toho jak pomalu se hry stahují :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Hele na ps4 je to taky otresny,mam optiku 100mb a 5 gb taham 3 hodiny...zadna slava v tomhle ten jejich next gen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Konzole doma, naštěstí žádné velké hučení není slyšet, jen malinko chroustání hdd. Jen mě teda omyjou z toho jak pomalu se hry stahují :( Tak já teda slyším poměrně hlasité chroustání HDD. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak jsem si dnes tedy konecne koupil XONE v Alza.cz a dokonce mam i nejakou edici Day One, Day One je dokonce i na predni strane ovladace :D a je k tomu jeste nejakych Day One bonus, jeste nevim jakej. Kazdopadne se chci zeptat ohledne te Forzy, ona neni v CZ? :D to je pro me docela zklamani, koupil jsem si v Alze hnedi Forza 5 GOTY edici a cekal jsem, ze to bude v CZ, docela by se mi tam hodila... Hm? Bral jsi ji někde na prodejně (kde) anebo přes e-shop? To mě dost překvapuje, že by měli Day One edice, které byly jen při launchi. Ale zase pokud máš ten nápis i na ovladači, tak by to odpovídalo. Máš balení konzole v té zelené krabici, nebo je celá černá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak jsem dnes zaplatil ten ea access na mesic a pohoda. Na us lokaci mate za 100kc 5her Fifa.Madden25.Battlefield.Peggle.NFS. pribude NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Hm? Bral jsi ji někde na prodejně (kde) anebo přes e-shop?To mě dost překvapuje, že by měli Day One edice, které byly jen při launchi. Ale zase pokud máš ten nápis i na ovladači, tak by to odpovídalo. Máš balení konzole v té zelené krabici, nebo je celá černá? Objednaval jsem to telefonicky na Alza.cz a jel si to vyzvednout na showroom v Praze-Holesovicich. Jinak to mam v cele cerne krabici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Nikde to na Alze nemůžu najít, to byla TATO edice? Jinak teda docela haluz, tyhle Day One edice byly/jsou na eBay docela ceněné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Koukam ze te to nejak trapi [emoji2] tak mu to prej ne? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Vůbec netrápí, naopak. Nejspíš ani na Alze nevěděli co tam mají a asi těchto kusů ani nebylo moc. Mimo to, Day One edice byly při launchi a teď jsme o rok dál, proto se spíš jen divím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.