setik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 (upraveno) Coze? Kinect Rivals ma cesky dabing? to je snad vtip a Forza 5 a Horizon 2 ani ceske titulky :D tak to je sranda Upraveno Říjen 10, 2014 uživatelem setik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Coze? Kinect Rivals ma cesky dabing? to je snad vtip a Forza 5 a Horizon 2 ani ceske titulky :D tak to je sranda Tím se přece chlubila ta borka z CZ microsoftu v tom rozhovoru s games.cz ... jsem se smál :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Fungují Vám normálně služby xbox live? Mě jak na xboxu, tak na webu nejede freind list, aktivity, prostě nic. Pěkně mě to točí. Díky tomu vůbec nemůžu hrát :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Jo už jsem to objevil, hned jak jsem dopsal zprávu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 tak co?? někdo nějaké novinky?? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Včera jsem vyhráli zápas ve Fife :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 už sem se chlubil v práci :D :D jak nám to šlo :D :D a CR7 hattrick ...domu sem si poslal tvuj YT channel tk pak na to mrknu :D .... btw čas v sobotu od cca 9-13h asi nemáš co? :D přítelka jde do práce, že bychom zapařili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Jo jo mám není problém :) A aby to nebylo tak od tématu tak jak se těšíte a na co se těšíte v řijnové aktualizaci :) A co tak čekáte nebo co by mohl MS přidat updaty do konzole?? Mě by třeba bodlo kdyby menu bylo v CZ, ale to se nedočkám. Ale spíš mě zajmá že má přijít update, který má dohnat rozlišení v některých hrát to by bylo super si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 A nevis, co by mel ten rijnovy update obsahovat a pripadne, kdy ma vyjit ten patch, co bude upravovat to rozliseni ve hrach? na to se tesim totiz nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Jo jo mám není problém :) A aby to nebylo tak od tématu tak jak se těšíte a na co se těšíte v řijnové aktualizaci :) A co tak čekáte nebo co by mohl MS přidat updaty do konzole?? Mě by třeba bodlo kdyby menu bylo v CZ, ale to se nedočkám. Ale spíš mě zajmá že má přijít update, který má dohnat rozlišení v některých hrát to by bylo super si myslím. okis tak že po kolem 9té sraz :D :D k tomu update ... já myslím si že menu v CZ vubec nebude, ten si nedokážu ani vzpomenout estli na X360 bylo ... mohlo by přibýt víc popisů her v Marketu v CZ když už by teda dělali to meníčko .... jinak si myslím že budou vylepšovat přehrávání mp3,avi, mkv,cda a dalších multimedií tak jak chtěli ... a jak jsem četl, tak že by se dali dělat screeny, menit témata a ruzné barvy na dashboardu, a vytvořit si ho tak "jak chceš" .)) to bych uvítal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 No tak ten říjnový by měl upravovat snap a další věcičky okolo toho viz. videjko. A někteří už update mají nevím jak je to možné, ale je :D : http://xboxweb.cz/rijnova-aktualizace-pro-xbox-one-je-venku/ Jinak to s tím rozlišením jsem četl někdy teď, ale už nevím kdy přesně :/ Ale pamatuji si že to mělo bát u BF4 a dalšách her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 V rámci goldu máte možnost zakoupit Outlast za 300,- a Rayman legends za 350... já si teda outlast pořídil. :) jo a coučástí EA Access je teď už i Plants vs Zombies GW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 No to jsem moc posranej a bych si koupil Outlast, ale přeji příjemnné hraní je to super hra (koukal jsem na videa LP) Co se týká toho vzhled, to bude super a screenshot bude taky dobrej a bude se hodit :) A taky by mohli udělat to že by hlasové ovládání fungovalo i normálně na mikrofon nebo to jde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Koukal jsem ze mezi apkama pribyla Plex.tv...coz by asi mela byt obdoba netflixu...akorat netusim jestli jsou filmy v cz...Apka vam vygeneruje kod pro trial vyzkouseni,ale na strankach jsem nenasel kam ho zadat....zkousel nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 já mluvím dycky tak hlasitě, že to slyší kinect :D ... tak že netuším estli to snímá aj headset ... a já bych etě chtěl, aby v dalším měsící byla aspon nějaká pořádná hra v GOLDu :D ... a něco jako že by sis přidal hry do "oblíbených" a xbox by ti u nich sám hlídal aktualizace, addons (Forza5), DLC, patche, videa a vše možné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak pánové, taky vám přestal po updatu vrčet Xbox nebo je to jenom dočasný klid ?? :D Doufám, že už to tak vydrží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Nevite nekdo o nejaky hre ktera se da hrat ve splitscreenu a zaroven online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 myslim plants vs. zombies ale splitscreen není moc dobry co jsem slysel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Zkusim,diky...Zrovna vcera se to objevilo na EA access tak snad to uz pujde stahnout...jinak asi nic jinyho neni co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Pro zavodniky : Firma Fanatec prida podporu svych volantu pro Xbox one... www.fanatec.com/forum/discussion/144/fanatec-products-on-xbox-one-update Cena volantu Forza motorsport vcetne pedalu jiz kolem 250euro,coz je velmi prijemna cena+ moznost rozsireni o radici paku a dalsi veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 PvZ je celkem solidní prdel na odreagování. a lehký ajchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 A uz jde stahnout? Myslim v EA access....vcera to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Me to šlo stáhnout v poho. Dal jsem stahovat ve čtvrtek a v pátek po práci dostahoval a jelo to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Me vcera slo jen : Pin to home a to bylo vsechno...zkusim dneska...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.