petr1468621165 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Zdravím Včera se mi stala nepříjemnost, dostal jsem ban. Používám všechno legální, mám předplaceno plusko do příštího roku. Jak je to možné? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Neni to podle mě možné....nebyl spíš výpadek ? :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Neni to podle mě možné....nebyl spíš výpadek ? :)Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Jak to myslíš? nemůžu se tam pořád přihlásit chyba 8002A231 Volal jsem i na podporu tam mi potvrdil permanent ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 zkontroluj email, myslim že když dostaneš ban tak by ti měla Sony poslat info proč si ho vůbec dostal, tak uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 zkontroluj email, myslim že když dostaneš ban tak by ti měla Sony poslat info proč si ho vůbec dostal, tak uvidíš. ten jsem dostal včera Bez názvu.bmp co přesně se tam píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pejtrix Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 je to takovy vseobecny: pisou ze zaznamenali tve chovani ktere je v rozporu s jejich podminkama uzivani PSN ..... docela by me zajimalo co jsi sakra provedl :D zavolal bych jeste jednou na podporu a vytahl z nich presne za co me teda zabanovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 je to takovy vseobecny: pisou ze zaznamenali tve chovani ktere je v rozporu s jejich podminkama uzivani PSN ..... docela by me zajimalo co jsi sakra provedl :D zavolal bych jeste jednou na podporu a vytahl z nich presne za co me teda zabanovali taky by mě zajímalo co jsem provedl mluvil jsem z nějakým slovákem, říkal že se pokusí zjistit proč se tak stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pejtrix Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 tak dej pak vedet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geobbu Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Nepsal si ve zprávě někomu něco nevhodnýho? Komukoli, nadávky, explicitní nebo urážlivej obsah? Totiž, každá zpráva se dá trojůhelníkem nahlásit a odeslat. Možná na základě toho tě zabanovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Nepsal si ve zprávě někomu něco nevhodnýho? Komukoli, nadávky, explicitní nebo urážlivej obsah? Totiž, každá zpráva se dá trojůhelníkem nahlásit a odeslat. Možná na základě toho tě zabanovali. Právě že vůbec nic takového, v pondělí rano jsem se normálně přihlásil odpoledne jsem šel do práce a večer přijdu a už jsem se nepřihlásil a na podpoře mi tvrdí, že poslal dotaz do anglie a čeká na odpověď to jsou tady tak malý páni? Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 (upraveno) spíš napiš na podporu někam do anglie nebo tak. Česká podpora tyhle věci moc neřeší nbo řešit ani neumí. Upraveno Červen 6, 2013 uživatelem Nemec30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 spíš napiš na podporu někam do anglie nebo tak. Česká podpora tyhle věci moc neřeší nbo řešit ani neumí. to bych musel umět obstojně anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoox Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Slovák? Na Playstation infolince? Tak to je největší trouba. Taky jsem před dvouma měsícema měl nějaké problémy s PSN, tak jsem jim tam na tu linku zavolal, a právě tenhle slovák mi řekl jenom že si to zapsal, nic víc. Tak tam volám za 2-3 dni, a on mi řiká že to poslal do Anglie, a že to trvá pár dní, a taky že se mi rozhodně ozvou až to vyřeší. Ted jsou to 2 měsíce a nikdo se mi nikde neozval. Takže doporučuju sehnat kamaráda co umí anglicky a zavolat si přímo tam, jinak bych na tuhle podporu moc nesázel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Ještě mě napadlo, banujou i za boosting trofejí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Za boosting jen docasny ban max. tak par dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Za boosting jen docasny ban max. tak par dni. Už osm dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Co to bylo za hru? CoD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Co to bylo za hru? CoD ?? je to za RDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 bejt tebou napíšu rovnou sem - networksupport@uk.playstation.com .. vždycky mi odepíšou do 2 pracovních dnů. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 bejt tebou napíšu rovnou sem - networksupport@uk.playstation.com .. vždycky mi odepíšou do 2 pracovních dnů. :) Díky napíšu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldok Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Co je boosting trofeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Tím se obvykle označuje, když se parta lidí domluví a provádějí (hlavně v MP) akce, které vedou k získání trofejí. Ve většině her se dá najít nějaký způsob, jak většinu trofejí získat mnohem rychleji, než "normální" hrou. Třeba na http://www.ps3trophies.org/index.php se lidé na tamních fórech domlouvají docela běžně. Ale nikdy jsem neslyšel, že by za to banovalo. Tedy pokud se tím nemyslí něco méně legálního, tedy například vrtaní v účtu, apod. To by asi na ban bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr1468621165 Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 tak mi přišla odpověď http://leteckaposta.cz/921052504 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Tam ti jen píše robot, že tvůj mail obdrželi a v následujících 24 hodinách se ti na to někdo mrkne a mezitím můžeš zkusit najít to, co hledáš na tý stránce online podpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Napiš určitě jejich odpověď, myslím že to zajímá dost lidí ;) Ještě nikdy jsem neslyšel i banu na PSN :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sibereus Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Tím se obvykle označuje, když se parta lidí domluví a provádějí (hlavně v MP) akce, které vedou k získání trofejí. Ve většině her se dá najít nějaký způsob, jak většinu trofejí získat mnohem rychleji, než "normální" hrou. Třeba na http://www.ps3trophies.org/index.php se lidé na tamních fórech domlouvají docela běžně. Ale nikdy jsem neslyšel, že by za to banovalo.Tedy pokud se tím nemyslí něco méně legálního, tedy například vrtaní v účtu, apod. To by asi na ban bylo. Hele, není ten boosting trofeji například používání třeba xPloderu? takhle totiž během chvilky poskočíte i o 30Lvl v profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petr1468621165
Zdravím
Včera se mi stala nepříjemnost, dostal jsem ban.
Používám všechno legální, mám předplaceno plusko do příštího roku.
Jak je to možné? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.