Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ban

petr1468621165

Otázka

Recommended Posts

• 0
je to takovy vseobecny: pisou ze zaznamenali tve chovani ktere je v rozporu s jejich podminkama uzivani PSN ..... docela by me zajimalo co jsi sakra provedl :D zavolal bych jeste jednou na podporu a vytahl z nich presne za co me teda zabanovali

taky by mě zajímalo co jsem provedl

mluvil jsem z nějakým slovákem, říkal že se pokusí zjistit proč se tak stalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Nepsal si ve zprávě někomu něco nevhodnýho? Komukoli, nadávky, explicitní nebo urážlivej obsah? Totiž, každá zpráva se dá trojůhelníkem nahlásit a odeslat. Možná na základě toho tě zabanovali.

Právě že vůbec nic takového, v pondělí rano jsem se normálně přihlásil odpoledne jsem šel do práce a večer přijdu a už jsem se nepřihlásil

a na podpoře mi tvrdí, že poslal dotaz do anglie a čeká na odpověď

to jsou tady tak malý páni?

Upraveno uživatelem petr
Odkaz ke komentáři

• 0

Slovák? Na Playstation infolince? Tak to je největší trouba. Taky jsem před dvouma měsícema měl nějaké problémy s PSN, tak jsem jim tam na tu linku zavolal, a právě tenhle slovák mi řekl jenom že si to zapsal, nic víc. Tak tam volám za 2-3 dni, a on mi řiká že to poslal do Anglie, a že to trvá pár dní, a taky že se mi rozhodně ozvou až to vyřeší. Ted jsou to 2 měsíce a nikdo se mi nikde neozval.

Takže doporučuju sehnat kamaráda co umí anglicky a zavolat si přímo tam, jinak bych na tuhle podporu moc nesázel.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tím se obvykle označuje, když se parta lidí domluví a provádějí (hlavně v MP) akce, které vedou k získání trofejí. Ve většině her se dá najít nějaký způsob, jak většinu trofejí získat mnohem rychleji, než "normální" hrou. Třeba na http://www.ps3trophies.org/index.php se lidé na tamních fórech domlouvají docela běžně. Ale nikdy jsem neslyšel, že by za to banovalo.

Tedy pokud se tím nemyslí něco méně legálního, tedy například vrtaní v účtu, apod. To by asi na ban bylo.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tím se obvykle označuje, když se parta lidí domluví a provádějí (hlavně v MP) akce, které vedou k získání trofejí. Ve většině her se dá najít nějaký způsob, jak většinu trofejí získat mnohem rychleji, než "normální" hrou. Třeba na http://www.ps3trophies.org/index.php se lidé na tamních fórech domlouvají docela běžně. Ale nikdy jsem neslyšel, že by za to banovalo.

Tedy pokud se tím nemyslí něco méně legálního, tedy například vrtaní v účtu, apod. To by asi na ban bylo.

Hele, není ten boosting trofeji například používání třeba xPloderu? takhle totiž během chvilky poskočíte i o 30Lvl v profilu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu