Nuroxx Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Navíc mě 3DS designem ani nijak neláká a ta starší verze má displej o málo větší než můj mobil,na kterém mi to trochu vadí (především při hraní...). No,asi beru PSP. Jenže nekupuji bazarově a jiná možnost než E1004 mi nezbývá. Citovat
Martin2412 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) No tak to ani náhodou, kvalitní DS emulátor nefunguje pořádně ani na PC (seká se, zvuk je trhaný a hlavně chybí dotykový displej) a pokud vím, tak DS emulátor ani na PSP není, takže tyto hry si na PSP nezahraješ. Mimochodem to by jsi se divil, kolik her je na 3DS (DS), celkově jsem koukal, že jich je víc jak na PSP. Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem Martin2412 Citovat
Nuroxx Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 A na 3DS se pořád hry vyvíjejí ne? Citovat
pitris97 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 No tak to ani náhodou, kvalitní DS emulátor nefunguje pořádně ani na PC (seká se, zvuk je trhaný a hlavně chybí dotykový displej) a pokud vím, tak DS emulátor ani na PSP není, takže tyto hry si na PSP nezahraješ. Mimochodem to by jsi se divil, kolik her je na 3DS (DS), celkově jsem koukal, že jich je víc jak na PSP. Na psp je více her + ještě všechny ty emulatory a PS1 ! Citovat
Martin2412 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 No každopádně já mám jak PSP, tak teď nově, před pár dny jsem si pořídil i 3DS a baví mě hrát na obou konzolích. Je to tak, že PSP vsázelo hlavně na grafiku her a zaběhlé herní značky známé především z PS2 a je dělané spíše na delší hraní, tím myslím, že nejideálnější je zalézt do postele a pařit třeba hodinu, kdežto 3DS vsází spíše na zábavnost a barevnost her, vsází na ověřené hry jako je Mário, Pokémon, Zelda, Sonic, atd. a je dělané spíše na takové to kratší hraní, kdy si třeba hru zapnu na 5 - 10 minut, například při jízdě autobusem nebo metrem. A ano, na 3DS se hry pořád dělají, vždyť 3DS vyšlo před necelými dvěma lety a verze XL vyšla asi před 3/4 rokem. Citovat
pitris97 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Ted si to dobře shrnul :) ale mu jako HC pařanovi bych spíš doporučoval PSP nebo PS Vitu Citovat
Nuroxx Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Takže zkrátka to PSP je na několikahodinové hraní a to 3DS spíš na oddech 5-10 minut? Navíc to 3DS asi není pro nějaké střílečky nebo tak moc asi co? Citovat
Martin2412 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Ano, pochopil jsi to naprosto přesně :) Citovat
Nuroxx Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Dobře,tak už to bude chtít asi LOCK ;). Díky všem za odpovědi! :-) Citovat
stevens129 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Jinak Martin: Já myslel GBA emulátor a jemu podobné. Jinak já nehejtuji 3DS. Sám si chci připomenout old times a zase si ho koupit, ale prostě pro Nuroxxe je jednoznačně PSP. Jinak proč nekupuješ bazarově? Těžce se ti to nevyplatí. V bazaru seženeš nejlepší verzi PSP - 3000 Slim, s flashem, paměť. kartou/ami, origo hrami a příslušenstvím. Na netu koupíš 1004, která nemá ani Wifi, dáš za to víc a ještě si k tomu budeš muset koupit pamětovku a dávat tam flash atd.. Citovat
Pokemaster Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Spíš si kup rovnou PS Vita, stojí stejně jako 3DS, ale máš tam hry z PS+ a pustíš tam hry pro PSP. Citovat
Nuroxx Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 No 3DS stojí 3 500,- a Vita asi 5 000,-. Citovat
stevens129 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 Nuroxx: Pár měsíců staré, s hrami a vybavením stojí PS Vity téměř jako 3DS :) Já bych nejraději měl PSP i 3DS i PSV, ale peníze a čas mi říkají NE! :D Citovat
Pokemaster Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2013 No 3DS stojí 3 500,- a Vita asi 5 000,-. Obyčejný 3DS ano, ale Vita stojí stejně jako 3DS XL. Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2013 No ty si mi roztomiločky malajčan :roll: Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2013 Nojooo umíš to dobřre ! Ty ♥♥♥♥ Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2013 Už jsem ti na to jednou kliknul tak drž hubu a tahni do piče Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.