Geralt13 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Dobry den,mam asi 3 dny upraveny.xbox na RGH,vse v poradku slo,dnes.jsem prisel ze skoly a.xbox.nesel zapnou sviti pouze zelena tecka na.zapinacim tlacitku,zadny obraz ani ovladac se.nepripoji.Prosim o pomoc,nevim co s.tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Skus odpojit napajeni a znovu spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geralt13 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 To jsem zkousel nekolikrat ale bez vysledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 A kdyz kouknes z boku do Xboxu tak tam sviti cervena a blika zelena dioda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geralt13 Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Sviti pouze cervena,cili nepochybne spatne.znameni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Pokud tam je Coolrunner tak je to asi spatne pajeni. Res to s tim kdo ti to prodal a nebo delal RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Zpět k autorovi RGH, to sám neopravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Ono je coolrunner a coolrunner. Včera jsem tu jeden takový "coolrunner" házel do popelnice.Pán ušetřil 200 Kč za supervýhodnou nabídku a dostal samozřejmě neoriginální šmejd, který mu za měsíc odešel do křemíkového nebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 I já se s tím bohužel občas setkávám (čínské šmejdy za pár korun), ale co naděláme, neni v našich silách tomu zabránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.