Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Je to strašně náročné,nebo lze se i schovávat a ukládat si savy?Protože některé tyhle jsou nehratelné obzvlášt jedna serie co má už asi 5 dílů je naprosto švihlá a nehratelná.Lze to?Nebo to je těžký?

Nerozumim řeči tvého kmene. Jinak hra se uloží vždy když splnis část q...tzn když ti to zezelená.

Odesláno

Hele mám story 38% skilly 11/10/10 hru prochazim pomalu....kocham se. V noci nehraju......jinak obtížnost jde. Chce se to pořádně naučit parkour. Vědět co si dovolit. A vždy je lepší utéct než si hrát na hrdinu. A některé mise jsem si párkrát zopaknul. Většinu q jsem dělal sólo. Ale musim říct ze s kamosem na sluchátkách je to lehčí a zábavnější a to o 162 % :D

Odesláno

Presne jak pise spleskin, optiznost hry je dost umerna nicmene pokud hrajes Solo je to dost o nervy.

Hlavne ten stereotyp, myslim ze sam bych to dlouho nevydrzel hrat, i kdyz je to rezba jako blazen.

Urcite doporucuji hrat v kooperaci, nasledne vyvojari slibili ze ma vyjit nejaky update ktery umozni hru prenout do rezimu hard, vyzsi obtiznost by mohla prinest novy rozmer hrani a zabavy.

Jinak v noci jsi velice zranitelny, okoli je velice temne a v ulicich je opravdu plno mrtvaku, docela eroticky zazitek.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

To je nádhera,jak to musí člověk oběhnout 500 metrů po každém spadnutí z tenké tyčinky.To jsou ty doskakovací americké hry.Mě to prodala ženská z druhé ruky,takže se nedivím,že jí to nešlo,to nejde hrát.Parádní grafika i rag-dol efekty.

Ještě to 10x zkusím OBĚHNOUT doskočit na tu tyčinku a pak to prodám...icon_smile.gif

Hlavně,že vývoj stál desítky milionů dolarů a neuměj k tomu ani udělat žebříkicon_smile.gif.

Upraveno uživatelem flesh light

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu