spleskin Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Ty peníze co mate v ty app. Ty asi nejdou poslat do hry ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 (upraveno) Schanim hrace do kooperace na vikendovou parbu, konecne se po pracovnim tydnu k tomu dostanu. Kdo by chtel zahrat at se ozve :) Psn xdavidko Upraveno Březen 6, 2015 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Ja by som zahral niekedy, som sice len na zaciatku ale celkom sa mi to paci. PSN: Qeram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Taky bych dal s někým na mikrofonu co-op Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Je to strašně náročné,nebo lze se i schovávat a ukládat si savy?Protože některé tyhle jsou nehratelné obzvlášt jedna serie co má už asi 5 dílů je naprosto švihlá a nehratelná.Lze to?Nebo to je těžký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Je to strašně náročné,nebo lze se i schovávat a ukládat si savy?Protože některé tyhle jsou nehratelné obzvlášt jedna serie co má už asi 5 dílů je naprosto švihlá a nehratelná.Lze to?Nebo to je těžký? Nerozumim řeči tvého kmene. Jinak hra se uloží vždy když splnis část q...tzn když ti to zezelená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 spleskin,ok,rozumím a co obtížnost?Lze nebo rozmlátíš ovladač?Každopádně díky za infa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Hele mám story 38% skilly 11/10/10 hru prochazim pomalu....kocham se. V noci nehraju......jinak obtížnost jde. Chce se to pořádně naučit parkour. Vědět co si dovolit. A vždy je lepší utéct než si hrát na hrdinu. A některé mise jsem si párkrát zopaknul. Většinu q jsem dělal sólo. Ale musim říct ze s kamosem na sluchátkách je to lehčí a zábavnější a to o 162 % :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 A doporucuju sosnout app do tvyho ultra chytriho founu. Lékárničky se hodej a to porad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Presne jak pise spleskin, optiznost hry je dost umerna nicmene pokud hrajes Solo je to dost o nervy. Hlavne ten stereotyp, myslim ze sam bych to dlouho nevydrzel hrat, i kdyz je to rezba jako blazen. Urcite doporucuji hrat v kooperaci, nasledne vyvojari slibili ze ma vyjit nejaky update ktery umozni hru prenout do rezimu hard, vyzsi obtiznost by mohla prinest novy rozmer hrani a zabavy. Jinak v noci jsi velice zranitelny, okoli je velice temne a v ulicich je opravdu plno mrtvaku, docela eroticky zazitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Doufám,že se mě podaří Buladog se spojit do co-op to bude jistě zajímavé.U těhle a vetřelců her je to super co-op.Snad někoho seženu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Napiš a dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Jak se dostanu z old town zpět na první mapu ? To jako musim jít pesky tamtudy jak jsem přišel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Nene v tý hlavní věži je mapa a ta tě přemístí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ok díky moc musim se vrátit zpět moje skilly 11/12/14 jsou malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 (upraveno) Dival se někdo na YouTube na ty secred zbrane třeba exkaliber , nebo letecký nálet atp? Jsem teprve na 10 procentech, tak nemám ještě prozkoumanou mapu. Pak se do toho hledání dam :-) tak expcalibur nalezen :-) Upraveno Březen 26, 2015 uživatelem lostkojot doplněn expcalibur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 super hra ale reknete mi,kdyz dokoncim vsechny ¨main questy do pribehu...na kolik je % hotova hra? Rad bych vedel kolik me zbyva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 S tím doskakováním na ty sloupy..to je tam pravidelně?:)Já jen,že tohle zrovna,nemusím.To se skáče pořád po těch sloupech jako na začátku?Vždycky spadnu u toho nahazování proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Pravidelne to není, taky jsem tam pár krát spadnul, je to v rukách. Ted jsem se dostal do old town, mám nahráno přes 20 hodin, jedu i ty vedlejší mise. Některé vedlejší jsou i zábavnější než hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) To je nádhera,jak to musí člověk oběhnout 500 metrů po každém spadnutí z tenké tyčinky.To jsou ty doskakovací americké hry.Mě to prodala ženská z druhé ruky,takže se nedivím,že jí to nešlo,to nejde hrát.Parádní grafika i rag-dol efekty. Ještě to 10x zkusím OBĚHNOUT doskočit na tu tyčinku a pak to prodám... Hlavně,že vývoj stál desítky milionů dolarů a neuměj k tomu ani udělat žebřík. Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Co by mě ,ale zajímalo jak jdou vylikvidovat,ty rychle běžící noční tvorové asi 2 mise.Po sběru těch lahviček...jsou děsně rychlí. Koukám,že nijak:)musí se před nima jenom utíkat. Doufám,že má člověk potom palnou zbran.Bejt s tebou tým bylo by to jiný. Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Je to trochu frustrující, ale zkus to překonat, uvidíš že to bude stát za to. Pak už se tak nezaseknes. Ta Hra za to stojí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Presne....chce to cvik.Ja se vcera sice rozciloval ve stokach s lezenim jinak je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Hodně dobrá hra.Jsem vylezl na ten vysílač a ta grafika je fakt že mám závrat,to se povedlo.Já vyšplhal až nahoru a je to NEDOMYŠLENÉ...panák,neumí sešplhat dolů?Krčím se a neumí sešplhat zpátky.Akorát spadnout,ale spustit se dolů už ne.To je divný. Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 pokud máš na mysli misi v závěru hry, tak z toho velkého vysílače se jde spusit na kotvícím laně, je tuším v rohu směrem k městu. Pak proběhne menší animačka. Jinak dneska dohráno, trvalo mi to cca 34 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.