flesh light Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 To je zajímavé..jiná možnost jak nakupovat pravidelně střelivo či lékárničky není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Po dohrani muzu naboje normalne kupovat u prodejce v save zonach.Jinak Raisovy vojaci jsou ve meste i po dokonceni vsech q. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 Lékárničky si můžeš zdarma vzít i u qadmastera, nebo je mají i všichni prodejci. Ale prodejci jich mají omezený počet, většinou dvě, ale druhý den se množství obnoví. Jinak jde samozřejmě i lekárničky vyrábět, je na ně potřeba tuším alcohol a gauze. Střelivo jde koupit v pozdějších fázích i před dohráním příběhu normálně u prodejců, jen ho mají zase omezený počet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 ok,díky Ty Raisovi vojáci..to nejde s nima mít uplné příměří?Nějak po mě střílí?Nechci proti nim bojovat.To nejde nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Podle dalšího postupu příběhem ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Včera večer dohráno, jel jsem i ty vedlejší příběhy a protoceno více jak 50 hodin. Super hra, snad bude pokračování. Ted jsem se vrhl na resident evil a zatím nic moc asi za to muže dying light:-) tak good night and good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 jj, podobný pocit jsem měl ještě třeba po dohrání TLOU. Jinak mi většinou pomůže si dát tak týden pauzu od hraní a pak je to hned lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 tak to gratuluju, ja ji hral na PC, a dal nez do areny jsem nebyl schopen dojit, ta hra me proste unudila stereotypem a tim, ze neporesili levelovani aby to bylo v tomhle smeru trochu vic obtiznejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Mužu se zeptat jestli na platinu musim hrat hru na hard?nebo staci na normal?a jde změnit obtiznost po spusteni???a pak mě ještě zajímá jestli jde hra v coopu odehrat i vyloženě příbehová čast nebo jen ty ukoly?a je nějake omezení myslím levelove mezi postavama a připojenim v coopu.? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Roman,nejde měnit obtížnost každá mise má již obtížnost nadepsanou,co pamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Mužu se zeptat jestli na platinu musim hrat hru na hard?nebo staci na normal?a jde změnit obtiznost po spusteni???a pak mě ještě zajímá jestli jde hra v coopu odehrat i vyloženě příbehová čast nebo jen ty ukoly?a je nějake omezení myslím levelove mezi postavama a připojenim v coopu.? dik Na platinu stačí odehrát hru na normální mod. V co-opu můžeš odehrát i příběhovou část, kromě uplně poslední mise. Ta příběhová část se bude počítat ale pouze tomu, kdo tu hru založil. Žádný levelový omezení na co-op není co si pamatuju. Na začátku myslim musíš akorát kousíček odehrát, než se ti co-op odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Nedají se tam získat náboje čitama?Nějakým podvodem?Bez čitu na náboje mě to dost uzemnilo a přestalo bavit,protože ty plivací potvory ze střech,po mě plivou jedy a nemůžu se bránit,škoda. Horší je,že uvnitř té střední je parta asi 3-4 maníků docela vyzbrojenejch a ani explodující vrhací hvězdice jim nic nedělají a ubít 3 najednou tedy bez nábojů fakt nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 V té střední škole mi hodně pomohly molotovy, naházel jsem je na ty maníky, oni se trošku opékali a přitom jsem je střílel do hlavy - minimální ztráty nábojů. Jinak na ty plivací potvory jsem používal zápalné hvězdice, popřípadě házecí nože či sekerky. Anebo rychlé nohy, ty hodně pomáhají ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Ještě jsou dobre ty zmrazovaci hvězdice. Hodíš zmrzne a sekáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 To jsou oboje dobré rady.Opékat je ha,ha,ha:).Tedy se musím stáhnout přes mapu zpátky do baráku pro zápalné lahve a vyrobit si ty hvězdice.To bude štreka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Dying light jsem začal hrát nedavno a jsem fakt překvapenej, hraje se to suprově.. Dnes jsem zničil prvního ničitele u Raise v aréně jak mu useknete tu ruku :) Doufam že si hra udrží solidní tempo až do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Udrzi,aspon za me urcite bavilo me to do posledni mise! :-) I kdyz u te uplne posledni sem se uz dcla rozciloval :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Neni tu pls někdo, kdo by mel dnes večer par minut cas? Chci udelat Polyamory trofej a potřebuji jen invitnout 3 hráče a odevzdat předem připravené questy. Kdyby někdo mohl pomoct, tak mi pls hodte inv, připadne sem napište vaše PSN. Diky moc PSN- Tellinnor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Cus hraje jeste nekdo ? Potreboval bych pomoct s trofeji polyamory. Mel bych to mit pripravene, takze staci jen odklikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.