strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Idealni by byla zlata lovecka :D mel jsem ju fialovou a rozebral omylem. Ted na nu nemuzu narazit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 ajééj , to bych zrovna ocenil kdyby dali možnost buyback jako je to třeba v zaklínači.. někdy když máš full backpack, děláš čistku tak se překlikneš a potom toho kure*sky lituješ. Btw pánové dneska update na který se opravdu těším, DZ by se konečně mohla proměnit konečně lehce v pvp zonu (tedy doufám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Je v nem opravdu hodne zmen jen jsou do 12 odstavene servery takze nejde hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 jaké zajímavé změny k lepšímu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 samopall> pozri toto video: akurát to začalo sťahovať (znovu) 3GB update.. tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 abych pravdu řekl... můj zájem dost opadl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 ja práve naopak.. pokiaľ budú veci v DZ upravené viditeľne, nie len kozmeticky, tak nemôžem byť spokojnejší.. menšia strata XP a kreditov pri úmrtí, viac high-end predmetov, čo viac si želať? konečne to bude prístupnejšie aj casual hráčom.. update sa sťahuje, tak som zvedavý.. nemôžem sa dočkať, aby som to vyskúšal.. a to som včera prekonal 100 odohratých hodín, no radosť;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 abych pravdu řekl... můj zájem dost opadl :D Tomu ani sám nevěříš :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 abych pravdu řekl... můj zájem dost opadl :D Výhovorki, já teprv začínám, level 5. Btw nevíte, jde hra nějak normálně pauznout? Fčera hraju (normální singl mise, bez spoluhráčů), hru jsem nechal na inventáři, šel přiložit do kotla a jacísi lulini mne zabili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 (upraveno) Věřím, včera jsem to ani nezapl a v neděli na hodinu Nejde pauznojt Upraveno Březen 22, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Erek si to zahröl nez to mandaz prinesl z posty..jakmile erek veděl ze mandaz hraje divizi, tak to rychle vypl a ož to nezapne protoze se mandaza bojé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 (upraveno) perrek já bych to s něm ani nehrá, zas by dostál na perdel jak ve fejfě a vymlůval sa na lagi edit: Tak se mi stahuje další patch 1.02, cca 3gb Upraveno Březen 22, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Mně přijde, že každého, koho jsem zabil, dostal zásah do hlavy .. jestli má ta hra nějaký aim-bot, nebo nevím? Takhle přesný kumšot jsem ve hře ještě neviděl .. máte někdo stejný pocit? PS: Jsem na začátku hry, takže jsem moc hráčů nezabil, ale snad všechny do hlavy, navíc to snad samo míří na hlavu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Hrace zabijis pouze v DZ, takze nevim Kruta zda jsi tam byl. Vsude jinde zabijis jen normalní enemaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 do hlavy vysolíš třeba 30 nábojů z 40 v zásobníku, to je normální kroto, a přesně jak řéká strjc, hráče jsi neviděl ani z dálky, navíc zabití headshotem ti to tam vždycky napéše :D udělá to takovej zvuk, jako když někdo někomu řízne vojenskou kudlu mezi první a druhý obratel a trošku s ní otočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 parádny update, ja som veľmi spokojný, čo sa týka zmien v DZ.. doteraz som pri úmrtí v DZ stratil cez 3000xp, teraz je to niečo málo cez 1000.. čo je väčšia sranda, že aj keď je niekto rogue agent a zabijú ho, príde o cca 1200xp (predtým som stratil vyše 8000xp), takisto z hneď prvého pomenovaného protivníka v DZ vypadla high-end vec, takže super.. na druhú stranu sa z toho stáva divoký západ.. keďže postihy za rogue nie sú také veľké, hluší sa to tam jeden cez druhého.. za poslednú hodinu sa mi podarilo dať samému aj dvojčlennú skupinu rogue agentov, ale už ma aj trikrát dostali.. potom, čo som sám zabil bossa a došli mi lekárničky alebo dvakrát pri extraction.. takže ma to už fakt nebaví chodiť sám.. aj keď sa k niekomu pridám, tak dáme jednu dve skupinky nepriateľov a potom sa to rozpadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Jeste jsem to v DZ po updatu nezkousel ale zda se mi to jako dobra zmena. Pred tim tam zase rogue nebyli zadni protoze se kazdej bal ztratit tolik xp atd. Aspon to tam ted bude zajimavejsi a budou se poradat nejaky hony na rogue casteji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Tak já po updatu opet v DZ velky analni kokino(spiš analní bonboniéru) zlato vubec žadný. Než me neco padne tak snad budu mit fšechno koupený :D :D z fialek uz je me na blití :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) jo strejdo to jsme na tom uplne stejne :D :D ted po updatu na to jebu a jedu rogua a nazdar postih vicemene zadnej a je to prdel kdyz potkas jen dva frajery vyndas je jednou dvakrat pak se naserou udelaj ze sebe rogue oni kdyz nam to chtej vratit a vyndas je znova :D :D :D ja se smal asi deset minut pak nas potkali znova hned se vzdavali a brali nohy na ramena :D Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 lituju, ze jsem claimnul ten seassion pass :D uz to totiz ani nechci poustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Zdravíčko, mám dotaz. Tenhle styl hry hraju poprvé a chci se zeptat ta Dark Zone, když hraju solo hlavně příběh, dostanu se tam v příběhu, nebo je to multiplayer a musím to navolit zvlášť v menu hry. A má cenu tam chodit z nízkým levlem, nebo až budu mít já nevím 20? Zatím jsem na začátku hry. Nepochopil jsem zatím jestli to je multiplayer, nebo se tam dá dostat, přímo ve hře, že si do toho Dark Zone skočím, kdy se mi zachce. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) Hle do dark zony se dostanes kdykoliv budes chtit na mape mas ukazany vstupy do dz01 atd. ze zacatku urcite chodit do dz01. Hele urcite to ma cenu tam chodit ale poradny high-end veci ti padnou az po 30lvl. Erik: Jako me to taky sere ta darkzone uplne ztratila to kouzlo vcera jsme trikrat umrel jako rogue a nesebralo mi to ani jeden lvl tak si rikam jakoze coze :D a od ty doby jebu na bose trolim a prudim lidi :D :D vezmu si nakou zelenou vec ze zeme abych mel ten pytel pod baglem a jdu lovit agenty :D jen stojim u extraktu a provokuju :D :D :D :D Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 zelvak na tebe si budu muset dát pozor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 To samé za mě, taky jsem se včera jen bavil zabíjením jiných agentů....ten patch udělal víc škody než užitku bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 zelvak na tebe si budu muset dát pozor :) neee to ne a kdybych te krouhnul staci napsat ze jsi cech ja se necham zabit a gear vratim na nasince jsem hodnej :D :D navic mam v grupe frajera a ten ma v nicku cz takze nas poznas :D :D esmo: presne vic skody nez uzitku a dalsi vec do updatu jsem narazil jen na par bugu a jen jednou mi spadl zvuk ted je to uplne dojebany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.