Rabb1t Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Tak jak jsem napsal,treba nekoho hra prestala bavit a chce ji prodat,pote uz na postave tolik nezalezi.Jo a diky za odkaz na statistiky,neco podobneho jsem hledal.Podle statistik mam jiz 8 odpadliku ulovenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 tak v úterý nám vyjde konečně nové a zároveň poslední rozšíření Incursion 1.2 , po velkém zklamaní stále vkládám do hry opět naději. Na Ubi fóru které naštěvuji jsem se dočetl patch přinese nová mise, hrát ji budete moct pouze s doporučeným vybavením a nebude to na množství vln ale checkpoint. Ve městě budou nové aktivity zejména pak pro pve hráče.. nový bossové a šance dostat 240 gs itemy. Ve vstupních místnostech do DZ bude nově stash.. konečně !! Ze suply dropu který je náhodný každou hodinu v DZ budou nově padat setové věci. Hra přinese nové 4 sety PVP bude mít nově možnost krást drop který byl právě připoután na lano vrtulníku... za mě super :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Též tomu dám ještě šanci. BTW kdo by chtěl steelbook divizi, prodám. Foto zde: http://rikous.rajce.idnes.cz/steelbook_divize/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 a za dobrů PRAJZ? :lol:btw za mne tomu už nepomože ani svjecená voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Jo, ale to, že ty jsi levý jak Turecka savla... To už je jiná no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 to sů pomluvi, turecká šavla je zahnutá doprava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 Muze mi nekdo vysvetlit proc ma celej svet atributy gear setu strelec: + 100% critical a u nomada: + 50% prohledavani, kdyz ja mam ve hre 50% crit a 100% prohledavani? U ty strelecky je to docela velkej nepomer napr v DZ. Co to ma sakra znamenat??? Mate to taky tak jako ja??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 poslední update střelce a hlídku nerfnul, takže to mají všichni jak ty tohle je stará fotka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Vcera jsme hrali na PS4 s jednim randomem DZ lvl 99 gear lvl okolo 210 a mohl okamzite kolikrat chtel za sebou davat tu silnou healovaci dovednost. Silou dovednosti to byt nemohlo protoze tak rychle by bylo nemozny ji dobijet a i v TO6 to tam sam za nas kropil jak letni zahradku. Kdyz na nas sla v TO6 skupinka ctyr rogue tak to po chvili radsi proti nemu zabalila a zdrhla. Nikdo jsme to nechapali... otazka zni jak je to vubec mozne a zda i na PS4 existuje nejaka moznost cheatovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 jasně voe, bugy,cheaty. i na XOne to takhle bylo, nemaj nárok to odladit na sto procent aji kdyby nevím co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Mas pravdu... timdle se to vysvetluje. Skoro jsem ztratil chut to hrat kdyz vidim ty vyglitchovany nepomery v DZ :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Mám dojem že už je ten glitch na stack je už opravený .. nicméně to nemění moje špatné zkušenosti s novým patchem. Pro přiznivce veliké zklamání, DZ je solo nehratelná, pvp prakticky díky OP mobkám nemožné. Přidali nové sety, nové gear levely.. fajn ale co to mění ?? akorát celý můj dosavadní progress je úplně k ničemu a já abych zase všechno sbíral a hrál prakticky od začátku.. ano prodlouží to sice herní dobu ale co mám jako v té hře dělat ?? běhat pořád dokola ty samé spoty v DZ a točit dokola 2 mise ?? A když už ten "gear" posbírám tak co dál ?? proti jiným playerům se v DZ prostě bojovat nedá. To nemluvím o těch FPS dropech když jsi otevřu mapu nebo inventář, celý kontrast je vybledlý a hra se neuvěřitelně seká. když vlezu do DZ slyším pak v rádiu hlásit "You entering to the dark zone" asi 10x po sobě.. nedej bože když mě NPC sundají.. to pak slyším asi 10 minut v kuse podobnou hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Tak vcera si hru asi nehral jelikoz vysel patch na fix toho ui atd . DZ je solo nehratelny ? ja chodim sam DZ 1-3 dal nemam eq ale ty prvni 3 v klidu. A mas tam snad novy Search and Destroy tam jdou taky nasbirat veci. A nez posibras slusnej gear bude tu 1 dlc kde budou zas naroky nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Tak já celou hru dohrál pouze sám a v DZ taky chodím sám, ale neni to už ono. Raději bych aby přidali nové lokace a nějakej ten úkol mimo DZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Tak singl dohraje kazdej, horší je dz. Já teda po tom, co jsem vše namaxoval hned patej den, od té doby jsem to nepustil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harasek Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Ahoj...brácha má chvíli PS4 nové. Dneska si koupil bazarovku TC - division hru. Když hru spustíme, tak se tam písne, že se musíme přihlásit k účtu ubisoft...a nebo ho vytvořit.....tak jsme ho vytvořili...lognem se na účet...v pravé straně obrazovky si procházíme odměny a tak....ale nikde nemůžem najít tlačítko na spuštění hry. Prostě jde jen back to game....to mi odloguje ubisoft účet a chce to po mě nanovo logovat se do něj a tak furt dokola. Určitě to bude nějaká blbina, poradí někdo pls....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Google..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tunění postavy je fakt šílený. Jen mám dotaz. Nevíte proč u některé zbraně mohu rekalibrovat každy talent a u některé třeba jen jednu a ostatní mají zámek ? Přitom aktivní jsou - to jsem nejdříve myslel ze na tom záleží ...ale ne. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Zdravím Agenti kteří zůstali věrní světu Division. Zítra 29.11 vychází konečně patch 1.5 který opraví chyby, nerfne konečně ty shotgun mástery v DZku , přidá Tier 5 a nové gear score. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trixy004 Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 čau kluci, neháže vám hra po posledním update chybu CE-34878-0? koupil sem si tady na foru slot (sekundární) .díky za ohlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Zkus tohle https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ce-34878-0/ plus ještě psali zkusit kompletně přeinstalovat a aktualizovat hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trixy004 Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Zvláštní na tom je že to občas udělá, občas jede v pohodě... Zkusím dám vědět, restart sem samozřejmě udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaprtek Odesláno Prosinec 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2016 Kupil jsem si season pass. Nainstaloval Survival a když chci jít do survivalu, tak mi to píše, že není nainstalován. Neví někdo co s tím? Tak jsem zkusil smazat celý Division a stejně mě to u Survivalu dlc (ve storu) píše, že je Instalován. S tím jsem se vážně nesetkal. Nevím co s tím edit: Tak po druhém stažení se to vzpamatovalo. Ten Survival je super, nevím proč na to lidi tak nadávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2016 Me taky ten survival docela bavi. Jen teda v jednom je docela tezkej. Chce to nespechat a trochu se vybavit nez clovek vlitne do DZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaprtek Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 Měl bych prostý dotaz, to stále po tom roce nepřidali možnost editace již vytvořené postavy (vousy, vlasy atd.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.