Barrii1468628588 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ty vole tak ještě dotaz kde ve skyholdu najdu ten stul jak dávám ty valuables ty co jsou na zkoumání? Dikec a ještě nevíte lokaci kde najdu deathroot?Edit: deathroot jsem už našel 😅 Hele myslim, ze je nekde u Leliany...Nebo v te casti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Dikec je u ni o patro niz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Sakra bando mám lvl 15 a blackwall nikde jakto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Už jsi byl ve Val Royeaux u templářů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Já mám level 4 a už ho mám :D Je v Hinterlands, kousek jihozápadně od Crossroads (vesnička, kterou osvobodíš hned na začátku hry) a ten quest se jmenuje "The lone Warden" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Já ho odmítnul. ....jsem to ale...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Hraje někdo mulťak ? kdyžtak psn Curil_Buril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Jde zpětně najmout followera ? Blackwall ? A jinak ten multak je podle me divnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Řekl bych, že zpětně to nejde :) Nebo minimálně u většiny to píše, že odmítnutím o něj přijdete na vždy...Ale u Blackwalla si nejsem jistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Zdravíčko, měl bych dotaz. Začal jsem novou hru a vytvořil gesicht, dal jsem kerku přes obličej a chtěl jsem, aby byla červená, ale ať dělám co dělám, tak je pořád jen černá. Nevím jestli je to nějaká chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Upravoval si pravou páčkou odstin? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Upravoval si pravou páčkou odstin? :) Jj otáčel jsem a vybíral si barvu, ale nějak se to nepotvrdilo :) Každopádně už hraju a kašlu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Hraje tu někdo MP? Včera jsem to zkoušel a celkem mě to baví. Pokud by byl zájem, můžeme zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak kampaň dohrana lvl 19 rogue dagger. Okolní mise mám tak z poloviny podle me. Hra je to fakt dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak kampaň dohrana lvl 19 rogue dagger. Okolní mise mám tak z poloviny podle me. Hra je to fakt dobra Kolgo, já teprve začínám a nějak v menu nechápu, které úkoly jsou hlavní a které vedlejší. V menu to totiž není rozdělené a úkoly jsou vechny dohromady. Já si myslím, že hlavní je vždycky ten úkol co je na prvním místě. Každopádně, jestli to chápu správně, některé hlavní úkoly nemůžu udělat dokud nemám potřebnou vládu. Píše mi to, že je potřeba 8 vlády ze dvou co mám já. Snad to dobře chápu. A ten stůl, který je rozdělený na Orisis a Flordian či jak se to jmenuje. Vybral jsem Flordia a hraju tam, můžu se pak vrátit i na ten Orsis, nebo jsem tím už navolil cestu, kterou se budu ubírat a konec. Díky za info, protože se v tom trošku ztrácím, nehraju moc často rpg. P.S. A jak dlouho ti trvala celá kampaň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 hlavny ukoly jsou pod slozkou inqisition nebo jak se to pise:)mezi temi svety muzes kdykolik prepinat ,konec tim niak nezmenis ten zmenis jedine tim jak se rozhodujes ,pokud jde o tu vladu tak tu ziskas tim ze delas vedlejsi ukoly ja mam lv 22 ,kampan mam hotovou asi tak z poloviny mozna neco pres ,uz ani nedostavam expy ze souboju jen z Qstu a zabiti draku ,hraci doba 72 hodin a jeste toho spoustu pred sebou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 presně jak řikal kovator. hlavní q je pod složkou inq....a přepínat mužeš :) hlavní kampan je krátká...ale side q je tam strašně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 presně jak řikal kovator. hlavní q je pod složkou inq....a přepínat mužeš :) hlavní kampan je krátká...ale side q je tam strašně moc jj to jsem si všimnul, že těch vedlejšícj je fakt masakr hodně. No řekl bych, že tím krátká kampaň myslíš přinejmenším 50 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Mám tam myslím +-40hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Kluci ještě dotaz. Na tom stole svítí další "úkoly", které zadávám svým společníkům, tomu taky moc nerozumím. K čemu to je? Když já se toho nezůčastním. Můžou ten úkol neudělat, nebo nějak zkazit? Píše mi to, že se úkol provádí a ubýhá čas. Musel jsem to vypnout takže nevím jak to dopadne. To se prostě udělá a konec?Získám tím nějakou reputaci, nebo lidi, nebo co? Může mi k tomu někdo napsat k čemu to vlastně je? To sem taky vůbec nepobral :) P.S. A co mi ještě není jasné, proč když zadám nějaký ten úkol na tom stole, tak proč mi to sebere vládu. Pak zas musím plnit úkoly, které třeba dělat nechci. Nechápu proč když mám třeba vládu 15 mi to potom spadne na 10 atd. Celkově mi ten nový díl přijde hodně divný... Upraveno Prosinec 10, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Co ukazuje ten proužek na pravý straně te kružnice ? A ještě jak dostanu focus ? Zabitím mobky abilitou ? Ps : je to dagger rogue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 (upraveno) Co ukazuje ten proužek na pravý straně te kružnice ?A ještě jak dostanu focus ? Zabitím mobky abilitou ? Ps : je to dagger rogue S tím focusem nevím, ale ten proužek znamená, že máš nabytou tu "spešl" abilitu, teď nevím jak se jmenuje ale otevře to "rift" a dělá "soul damage" :D PS: Ta abilita má takovou žlutou ikonku :D Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 S tím focusem nevím, ale ten proužek znamená, že máš nabytou tu "spešl" abilitu, teď nevím jak se jmenuje ale otevře to "rift" a dělá "soul damage" :D Jaaaaj ajo děkuji [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Koukam ze tu hodně mountu a já mám nějakou opelichanou kobylu.......kde získán nové mounty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Zdravíčko, prosím o radu, jsem v té podnebné tvrzi a mám úkol poprosit kováře Harrita, aby mi vykoval mistrovské dílo, či jak se to jmenuje. Ale když k němu přijdu, tak ta možnost tam není. Nevíte co mi chybí? Potřrbuju to k výrobě meče. Je divné, že ten úkol tam mám, ale nemůžu ho splnit, protože Harrit mi nic nenabídne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.