kovator Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 ne musis si udeat us ucet a zadat kod tam , pak to muzes hrat na svem eu uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyfar Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Takže vytvořím US účet na něj to koupím, nainstaluju, přepnu na svůj a můžu hrát? Nebo mám hrát na tom US účtu? Má to nějaký omezení nebo nevýhody (výhody)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marou Gin Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Dobré ráno, vytvořil jsem skupinu na FB. Info přímo na stránkách. Pokud bude zájem, prosím o Like, pokud nikoliv, tak tento příspěvek ignorujte :? https://www.facebook.com/pages/Destiny-CZSK-komunita/682007765216668?fref=ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 na stránkách bungie je "jízdní řád" eventů na měsíc září. http://www.bungie.net/7_Destiny-Events-Inbound/en/News/News?aid=12133 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 muze mi nekdo poradit nebo vysvetlit jak mam zbyrat ruzne maks porad dostavam jen reputaci a jak mam pouzit ty ruzne materialy jako jsou ty strange coins a weapon part atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Cau chci se zeptat....funguje vam voice chat ve hre?? Vcera jsem hral s nejakyma lidma ve fireteamu a zrejme me nikdo neslysel.. V party loby vse v poradku..na netu jsem se docetl ze s tim maji nejaky problem....tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 ceska recenze 7/10 http://www.eurogamer.cz/articles/destiny-recenze polygon a gamespot davaji 6/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Zdravím pánové, kdo chce nechť mrkne na mé první frag movie z destiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 No tak recenze mě dost překvapily. Že je příběh o ničem mi nevadí, chtěl jsme to hrát hlavně kvůli multiplayeru, ale i ten se nezdá být nic moc. A hlavně mi vadí, že příběh který nechci hrát se prolíná s multiplayerem. Takže prakticky jistou koupi odkládám na jindy (třeba až bude nějaká sleva anebo jestli až to všechno vyladí) nebo si to nekoupím vůbec. Spíše bych to vyděl na jinou multiplayerovou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 (upraveno) Hele ser na recenze,žádný stech pisalku to nemohl hrát pořádně takže proto jsou ty recenze takový každý to jen prolitl a napsal ze je to stereotyp ,pokud te bavila beta kup si to ,protože to stoji za to .je pravda ze je tam plno věci co potrebujou doladit ale je to nejlepší fps co je na PS ,pokud mas skym to hrát na multak jak PvP tak pve bez do toho nic lepšího není .pokud to hodlas hrát sam tak nato kasli .a nezapomen je to MMO žádný co je ted na trhu nebylo dokonalý za týden Upraveno Září 14, 2014 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ano chtel jsem to hrat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 (upraveno) http://www.bungie.net/en/Clan/149046 zatim se to dava jen dokupy Upraveno Září 16, 2014 uživatelem Čuřil Buřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Někdo s levlem 25+ na dnešni raid cca kolem 18:00 ?? kdyžtak psn Curil_Buril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Cau zahral by si nekdo zitra kolem 3 odpoledne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 mám tu pro Vás nový destiny klip ,snad se bude líbit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 tu mate par nazoru na destiny než bude prava recenze http://destinynews.net/understanding-destiny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marou Gin Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Aktivní CZ/SK komunita, neváhejte se přidat https://www.facebook.com/pages/Destiny-CZSK-komunita/682007765216668 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Ahojte, tady na foru prodávám pro Destiny dva Expansion passsy. Kdo by měl zájem může mrknout na http://console-forum.net/tema/170952-destiny-expansion-pass?p=1411339#post1411339 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Zdar jak mám zvíšít tu reputaci u vanguarda pro titana? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) delat raidy a vanguard bounties a to neni specificky za titana takhle to je za kazdou classu Upraveno Září 27, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 čim zvedam level po dvacítce? Klasicky xpéčkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Sbiras itemy s Light- em ten ti pridava levly. Jakmile je odequipnes tak level zas spadne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 (upraveno) Dík už to vidim.. Kde se dají sehnat pěkný itemi? Upraveno Září 29, 2014 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Modlit se :D tak 25ku udelas vpohode s Rare dropama. Zbytek uz musis legendary / exotic coz je sileny. Daji se koupit u NPC za Crucible nebo Vanguard pointy ale to trva extremne dlouho. Ale pokud to chces hrat tak asi nemas na vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Najdouse tu 2 lidi na raid ? Vault of glass dnes (2.10) lvl 27+, bez savu, s mikrakem ?? Kdyžtak psn Curil_Buril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.