SmOukycze Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Počkej na Taken King vyjde tě to levnějc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Zdarec, mám dotaz. Jako nováček co si chce tuhle hru zahrát tak mám radši počkat na Taken King nebo nebo si hru pořídit ted? Chci si to zahrát hlavně kvuli pvp jako Halo. Nějaké příběhové dlc apod mě nezajímá. Čistě jenom na multiplayer, týmový deathmatch a klasický deathmatch. Díky. Ked si predobjednas Taken King z PS storu tak uz mozes rovno hned aj hrat destiny aj obe datadisky a nemusis cakat az do septembra. Pokial by si chcel tak som vytvoril clan pre zacinajucich hracov kludne sa pridaj Strange Guards . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 hledam nejake aktivni hrace, jsem lvl 29 a mam obe DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizzing89 Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 hledam nejake aktivni hrace, jsem lvl 29 a mam obe DLC Přidej jsem Warlock 32 PSN: RIZZING2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Co vsechno se zmeni zariovym updatem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 kompletně celej mechanismus hry :D jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 O tom jsem právě něco slyšel. Zůstanou mi ale vyexpený postavy a upgrady u zbraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 jo to ti zustane,ale budou ti k nicemu. Co jsem videl fota z postav, tak vetsina aby mel max level ma modry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Já slyšel, že od září maximální level nebudou určovat lighty, ale klasicky XP. takže na nejvyšší lvl v klidu dojedeš s modrou výbavou, ale budeš slabej ne? takže s ní třeba nedáš raidy, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 tak lvl 20 max stale plati, a pokud budes mit 40 lv na raidu co je 26,tak ho das solo bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 a na lvl 40 se dostanu klasickým expením, nebo pomocí lightů? Není někde soupis všech těhlech novinek pohromadě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 na 40 lv pujdes pres light,ale bude nejaky xp starter,takze easy trophy na dve ruzne classy co nemas na 20 lv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Na 40ku se bude klasicky expit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 Ahoj, pokud ještě nejste v clanu přidejte se k nám. Hrajeme každý den. Chodíme pravidelně nightfall, weekly, striky, raidy, PvP, Iron Banner, Osiris... www.bungie.net/en/Clan/Forum/1224276 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Dneska ma vyjit ten velkej update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Dneska ma vyjit ten velkej update? Tuším že až 15.9.2015 ale chce to mít koupený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 To vychazi DLC, ale tusim ze ten update kterej zmeni mechanismus ty hry by mel vyjit dnes 8.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) Tak Taken King DLC vychází 15.9, ale ten obří update 2.0 vychází už dnes. Na Twitteru Bungie píšou že okolo 10AM PST, což by mělo být okolo osmý večer u nás. Tady je shrnutí, co všechno novej update přinese a změní - http://www.gamespot.com/articles/everything-you-need-to-know-about-destinys-major-p/1100-6430337/ Upraveno Září 8, 2015 uživatelem tokyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Koukám že bych tomu mohl dát ještě šanci... i když asi ne :D stálo mě to už dost nervů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Pod do toho, já už to taky koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Nevím je to hnusnej žrout času :D nemám ještě ani dohraný Infamous,Killzone a AC BF, navíc kámoši mě tlačí do battla takže půjdu spíš do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Update 2.0 je venku. Na ps4 18Gb ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Už to stahuju, snad to stihnu ještě dneska zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 mně to dotáhlo dneska ráno fšest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Taky jsem to včera nestihl vyzkoušet. Jelo to mě i kámošům hrozně pomalu. Asi to bylo přetížený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.