tokyno Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 No právě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Co má strejda Xur? Něco zajímavého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Nic moc. Btw jak se hledají ty komunity sem asi blbej ale mám tam jen most popular a friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Xur stále kráčí ve šlépějích Sony a jejich nabídce Ps+? :-D :-D jediná dobrá věc co kdy měl tak byl gjallahorn a přesně v tu chvíli sem s tím sekl Jelikož to stratilo smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Tak jsem se rozhodl dát Destiny s příchodem Taken Kinga takřka po roce druhou šanci. Začínám od znova s novou postavou, pokud na tom někdo bude podobně a chtěl by zahrát, ať se klidně ozve. psn danielXcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Nevíte někdo, jestli je na mapě stále aktivní mise The First FireWall (Sleeper Simulant quest)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 nestává se vám, zě se nemůžete připojit k tě destiny servrům? jsem normálně připojený přes wifi, vytvořím si postavu podívám se na video a pak mi to ukaže hlášku, že se nejde připojit k destiny servrům a jsem namydlený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 to mi taky dělalo, pak jsem to píchl na kabel a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 jojo všeobecně u PSka je lepší mít to připojený přes kabel... později bys na to přišel i u toho až by ses nemohl spárovat s přáteli nebo je vůbec neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Nekdo king's fall hard? Light 305+ hned. Psn: tokyno_rksqd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakai Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Pokud někdo hledá parťáka, hraju každý večer, momentálně lvl 23 a pokračuju co to jde. PSN: malakaiCZ klidně si mě přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 (upraveno) chci si to koupit nevím jestli tohle Destiny®: The Taken King - Legendary Edition 1799kč možná to je jen doplně nebo dlc tak nevím, samotné destiny tam není Upraveno Listopad 20, 2015 uživatelem miroslavpot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 chci si to koupit nevím jestli tohleDestiny®: The Taken King - Legendary Edition 1799kč možná to je jen doplně nebo dlc tak nevím, samotné destiny tam není Jestli nevlastníš žádné dlc, tak kup rozhodně Legendary edici- je tam základní hra+ kód na všechna 3 dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 to co sem psal je legendary edice tak popřemýšlím, ještě dotazy můžu hrát hru offline? a jaká je herní doba? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 offline si určitě nezahraješ vůbec nic z destiny, v podstatě tě to nepustí ani do menu :), jaká je doba... já už měl všechno před taken kingem a stejně jsme v té hře byli furt, to byl důvod, proč jsem to prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 to abych si ještě kvůli této hře kupoval ps+? to nemám zájem utrácet další peníze to raději něco jiného:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 co chces po mmo hre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 já myslel že to je obyčejná střílečka, pár videí sem viděl jinak otom nic moc nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakai Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Já teda mluvím za sebe, ale říkám, že pro mě lepší MMO FPS na PS4 není. Komunita je velká, i spousta CZ hráčů. V té hře i když dosáhneš 40lvl, pořád tam máš co dělat. Pokud máš rád FPS, tak Tě to bude zaručeně bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 jasně ale dávat každý měsíc 180kč na ps+ jen kvůli jedný hře se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Platit 180,- měsíčně za PS+ může jen de..nt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 oplatí sa ísť do tejto hry? v FPS nijak zvlášť nevynikám, mám rád auto aim ako je v GTA5 alebo Max Payne 3, ale momentálne je teda Legendary Edition v akcii za 30€ (z pôvodných 69,99€) a v recenziách je hra hodnotená veľmi dobre. Teda, hlavne posledné DLC. Tak neviem, či sa oplatí. Z plnokrvných strieľačiek na konzole som skúšal akurát Dust 514 a po pár kolách, keď som sa dostal medzi lepších hráčov som si už ani nevystrelil, len som zomieral... tak poraďte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Běž do toho.Vůbec nemusíš hrát proti živejm hráčum (taky nehraju) ale PVE je super.Lepší pocit ze střelby jsem u žádný hry neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak ta akce mě hodně dostala. Destiny jsem hrál naposledy v open alfě a po sérii zklamání ohledně cenové politiky DLCček jsem na tu hru zanevřel a nakonec si ji nepořídil, ale za cenu jednoho DLC komplet hra + Taken King, to jsem si opět předplatil i PS+, abych to konečně prosvištěl, stejně teď není moc na PS4 co hrát a Vánoce jsou letos dlouhé. Nevěřil jsem, že SONY během téhle Vánoční akce překvapí a já pustím kartě žilou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 I já neodolal... A to tu mám kupu her na který není ani čas ale Destiny se prostě hraje moc dobře. A to jsem začátečnický vemeno s gamepadem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.