LukDM Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 I na vita foru jsem to u několika členů viděl, ale řešení nikdo asi nezjistil. Snad to do vydání hry dají do pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Kurna , pořad mě to vykopava ze servru , už mě ta beta celkem znechutila ale doufám že to do finalky vylepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Tak jsem precetl par recenzi a vypada to u me na velky zklamani ;-((( Pisou ze dohrali ani ne za 4 hodiny, to je teda pekne na ♥♥♥♥♥... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Mě nezklamala u mě momentálně nejlepší titul na vitu :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Tak jsem precetl par recenzi a vypada to u me na velky zklamani ;-((( Pisou ze dohrali ani ne za 4 hodiny, to je teda pekne na ♥♥♥♥♥... To nvm ted a jestli hrali na Veteran obtiznosti, nebo jsou to jen trollove. Muzes mi hodit odkaz, kde si to cetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Tak na easy a bez splňování objectives a sbírání intelů se to dá za ty 4 hodiny projet... Ale pokud se budes snazit plnit ukoly, sbirat intely a zkouset to treba i ruznyma cestama (urovne nejsou uplne linearni), tak to je na dyl. Navic tady jde hlavne o MP a o to, že v SP získáváš prachy, za co si v MP muzes koupit vybaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 V kazdy recenzi:) je tam 9 misi, za 3.5 hody dohrano, pak je muzes hrat znova s nejakejma zmenama, ale misi je tam jen 9... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.