stevens129 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) Neaktivní............................... Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Dnes dorazila výplata z AppTrailers - $0.60 . Včera jsem se tam registroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 nějaký další novinky, co si našel kde se dá něco přivydělat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynky Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Ahoj hele potřebuju pomoc stáhl jsem si apptrailers a vím že vyděláš body jen za reklamu ale po nějakém čase zkouknu 30 traileru a žádná reklama ? Co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Až budu na PC, tak to zaktualizuji. No v tom AppTrailers to tak je, ale po chvilce tam zase pribude :) Mezitim muzes v reedem kazdy den hrat ticket o 10points a uploadovat jakekoliv videa-z toho je hodne bodu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 oky, super videa vyzkousim :D pak sem hod co mas novyho zajimavyho :D diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Tak jsem se díval a moc nového toho není. Hoši a vy máte co za mobily? (Android, iOS). Já vám osobně doporučuji Free App Slots a Free My Apps. To jsou ty nejlepší, které běží spolehlivě. Jo a jak jsou na Free App Slots ty Free Spiny za stáhnutí a vyzkoušení appky, tak stačí najet do store a vrátit se a už vám to započítá spiny za vyzkoušení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynky Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Mám Androida díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 to Free app slots je k prdu už to točim měsic a mam 40000 a ty hry co mi byly cenově/bodově dostupne vždy ze seznamu zmizi teď už tam je jen final fantasy za 100 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) LOPO_X: Máš pravdu, ale jde tu o to, že jsou aktivní, jak na FB, tak všude a pořád jsou nějaké soutěže a podobné, takže to vypadá, že v blízké době odměny přibudou. A vypadá to na odměny typu iTunes, Amazon, PayPal atd.. A taky ber v potaz, že v dnešní době nic není zadarmo a tam jen 1x denně zajdeš, asi 3x klepneš prstem a máš pointy. Když mám přez den chvilku, tak tam vždycky skočím a točím, protože když třeba vrátí výhry jako iPod apod.., tak už na ně budu mít :) (y) UPDATE: Tak jsem se díval a na FB stránce Free App Slots je, že přidávají hry, jenže lidi si stěžují, že tam mají jen Final Fantasy. Takže tam asi mají nějakou chybu a snad to budou řešit.. Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 jooo to by bylo fajn ale i tak když už něco nabizim tak by to mělo jit vybrat ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Njn, kdoví, co tam zase mají.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Tak co, už jsou z vás milionáři? A za dobu co tady jsou tyto příspěvky jste z těchto aplikací vycucali všechno a chudáci museli zavřít kohoutky a přestali vyplácet? Nebo se můžu přidat k vám a rýžovat drobné s vámi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.