yaluroo Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 :) Tentokrát X a Y. Více na: http://www.serebii.net/xy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 na to jsi přišel trošku pozdě ne? :D už jsem myslel že vyšli další další pokémoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsdmanCZ Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Tohle už nebude ono,nějaké Mega Evoluce,sice zatím vypadají dobře,ale jako z Electic udělat Electic/Dragon :/ ....trochu mi to začíná připomínat Digimon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 najde se tu nějaký fanoušek, který by byl ochotný ztratit pár min. a provést trade aby se mi vyvinuly pokémony? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 No, když to chvíli vydržíš, Pokemony plánuju pořídit začátkem února (po výplatě ;) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Ja taky budu porizvoat nejspi je budu mit do tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 dobře kdyžtak mi do zpráv nebo sem napište friend code na safari nebo třeba trade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Tak jsem neodolal a uz je mam :) FC: 3625-9417-1582 Hodte mi PM, pokud si me pridate, at si vas taky muzu pridat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 No ja taky neodolal :D. Fc: 0963-0934-6936 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Přidávám si Vás :D FC: 1564-3867-6333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Tak mam vsechny startry z prvnich dilu pokemon. Parada menit pokemony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Já jsem díky Wonder tradu získal všechny startery, potom už to šlo snadno :D Trošku mě mrzí, že nefunguje pokemon bank, rád bych si tam hodil nějaké legendy a Japonci jsou škrti, ti nic nevymění :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Nikdy nevis. Podle me je sance na vymenu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Podarilo se vam vyhrat nejakou online bitvu? Ja tam vzdycky dostanu silene na budku. Nejvetsi uspech mam zatim, ze jsem prezil dve kola. :D Wonder trade ma nevyhodu, ze min. v polovine pripadu dostanu pokemona s prezdivkou v japonstine. ;) Jak je to s tou Pokemon bankou? To jeste nefunguje vubec nebo jen ne u nas? Na ofic. webu je volba jen z nekolika malo evropskych zemi plus US, Kanada, Australie. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Co jsem četl tak to funguje naplno jen v Japonsku a postupně to budou zpřístupňovat i ostatním(hlavně v Evropě), očekává se, že to bude kolem dubna :/ Pokud hraju proti hráči z Japonska/Asie dostávám nejvíc na zadek, ani si neškrtnu. To jsou blázní, nevím jak to dělají :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Tak tomu obchodovani zacinam prichazet na chut. Obzvlast tak, ze vystavim neajkeho pokemona a reknu, co za nej chci. Behem par hodin je hotovo. :) Akorat tam nektere lidi fakt nechapu. Jakoze za Charmandera lvl 1 chteji Xernease lvl 41 - 50 apod., to je na hlavu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Ja vzdycky chyti. Nejakyho hovnivaka a pak dam treba za charmandra a je to. Fakt super. Akorat mi nikdo nechce dat za pidgeho mewtwo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Pokemon bank funguje :O zázrak se stal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 No jo, fakt, stazeno, zprovozneno. To cumim! :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Nekdo z Prahy 4 na vymenu offline (tam a pak z5)? Potrebuju evolvovat Hauntera :) Stejsou vec nabizim samozrejme na oplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2014 uvažuji nad koupí nintendo 3ds XL jakou pokemon hru mi doporučíte? Nevyznám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Tak hraje to tady ještě někdo? Já začal dneska a je to paráda :)rád bych si tam přidal nějaké friends a dal battle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Tak hraje to tady ještě někdo? Já začal dneska a je to paráda :)rád bych si tam přidal nějaké friends a dal battle :) Určitě můžem zahrát, taky hraju teprv pár dní, takže začínám dávat dokupy pomalu dream team :) Moje FC 0147-1111-8523 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Už jsem si tě přidal;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Už jsem to potvrdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.