Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Iphone 4S dotaz ohledně divného zvuku


mesyas

Otázka

Zdravím,

mám takový menší problém. O půlnoci mi vypadl Iphone z kapsy(výška cca 50cm, byl v pouzdru na takovou gumovou podlahu), myslím že pád nebyl nějak hrozný, ihned jsem ho zkontroloval a všechno se zdálo v pořádku tak jsem šel s klidným svědomím spát. Naneštěstí ráno jsem zjistil že mi zadní kryt/přibližně v polovině Iphonu a níž, v celé oblasti) divně křupe, když na to prstem zatlaču. Zvuk byl sice otravný ale telefon fungoval bez problémů stačilo se moc nedotýkat zadní strany. V chodu telefonu to nijak nebrání a ani to nezjistíte když stojíte na ulici ale o samotě při každé zatlačení(i při odemykání tel nebo zmáčknutí na ten dolní panel nabídek) křupnutí není to pravé ořechové. Divné že ten zvuk na chvíli zmizí, když víckrát zmáčknete okolo toho krytu.

Chtěl jsem se zeptat jestli bych to mohl reklamovat nebo aspoň říct aby se mi na to podívali. Byl kupován v květnu 2012 u T-mobile, je bez škrábance, jako nový /staral jsem se jako o vlastní dítě :D /. A v případě reklamace co mám říct, protože předvést to někde u pobočky opravdu nejde.

Předem děkujiza každou radu

S pozdravem

M.

Upraveno uživatelem mesyas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

U T-mobilu ti to neprojde...neznam vetsi svine nez jsou oni...staci malej skrabanecek a uz je to tvoje vina.I tak...tohle je tvoje vina a pokud tam neco *krupe/praska* je dost dobre mozny ze se tam neco lame/ulamuje a az se to zlomi prestane telefon fungovat...tak i tak kdyz ho das na reklamaci v servisu na to prijdou urcite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ten zvuk je jako když mačkáš ty bublinkové obaly(akorát to není tak nahlas). Telefon je bez škrábanců, tohle je můj první "pád". Po chvílce mačkání ten zvuk zmizí ale za pár minut se zas objeví, je tady možnost, že by se v zadním krytu udělala vzduchová bublina?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To není nějak uzavřené, vzduch to nebude. Sežeň si ten malej šroubováček(cena cca 100Kč) a rozdělej zadní kryt (to při případné reklamaci nepoznají). Jediné co mě napadá, že ti praskli takové pacičky, které ten kryt drží. Rozdělej ho tedy a mrkni na to. Cena nového krytu se pohybuje u originálu mezi 500-900Kč, u kopie kolem 200Kč. Na moji bývalé 4ce se dělo při zmáčknutí něco podobného, kryt jsem měl poškozen a po výměně vše ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Myslíš dole u konektoru, jak jsou ty dvě šrouby? Mám strach, že se třeba neuvolním obrazovku vypadá to, že to drží obě strany. Jinak jsem dneska zkoušel foukat do konektoru(nj co člověk nevyslí, když se nudí) a ten zvuk se ztišil, skoro zmizel tak uvidím než si začnu hrát na Pata a Mata :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu