lubas Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Dá se to hrát bez Kinectu? viděl jsem verze pouze s kinect... díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Samozdřejmě že se to dá se to hrát bez kinectu.Poznáš to podle obalu hru,kde je napsáno Better with kinect sensor - lepší s kinect senzorem... Pokud by to byla hra která vyžaduje kinect bylo by tam requieres kinect sensor,nebo tak nějak. Jinak mě se to hodně líbí (až na novej vzhled Sama) . Oproti Conviction to je jiná liga.... hl. jsem rád,že jakmile je člověk ve stínu tak nemá černobílou obrazovku,to jsem fakt v minulém díle nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Je hra lokalizovana s titulky i pro X360 na JRC píšou že od 22.8 bude s Cz titulky tak by mě zajímalo jestli jen pc a nebo i konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 je to s cz titulama i na x360 a ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 A verze s CZ titulkama uz je nebo jeste ne díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 To by mě také zajímalo zda bude verze s CZ titulkama. Jinak verze s polskýma titulkama už je venku Splinter.Cell.Blacklist.PAL.MULTi3.XBOX360-DiAZEPAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 A verze s CZ titulkama uz je nebo jeste ne díky za info Zatím není, ale snad bude. V prodeji bude od pátku, tak snad o víkendu. Pořád čekám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Doufám, že za to dostanu upomínku jako obvykle, ale kdyby nějaký dobrák mi chtěl poslat odkaz na rychlý torrent, budu rád :-) z Thepiratebay to tahám už 3. den :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Je hafo rychlejch torrentu. Trezzor , xbox sky games torrent ale pokud si linej sdílet tak pak čekej co jineho na to říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) Doufám, že za to dostanu upomínku jako obvykle, ale kdyby nějaký dobrák mi chtěl poslat odkaz na rychlý torrent, budu rád :-) z Thepiratebay to tahám už 3. den :/ A proč tahaš z torrentu?na http://www.xbox360iso.com/ si najdi hru a tahej ze serveru putlocker,na free te to pusti až na 2Mb/s,ja taham gigovej part cca 8 minut,celou hru mam do půl hodky a to všechno na free.....jinak sry za ot... Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Doména je na prodej, uprav si link ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Hele a je možné to otevřít v něčem jiném než image browseru ? nechápu proč, ale poslední dobou mi hází chybu, když vyberu iso a dám otevřít, tak vždy vyskočí tabulka přístup odepřen :-( Je to tak, že na druhém disku je kus singleplayeru i HD textury, takže to je taková kombinaceMělo by to být takhle 1) V ISO2GOD vybrat oba disky k převodu,v nastavení zaškrtnout "auto rename multi-disc games" oba se pak při převodu spojí do složky 555308B6 (14 GB) - tuto celou výslednou složku nahrát jako vždy tam co dáváte hry 2) Druhý disk rozbalit xbox image browserem a 3,9 GB soubor EE6AD050002B5EEB981B7E5A0F7F7B6F90F85B8855 ze složky \Content\0000000000000000\555308B6\00000002 nahrát na interní disk do hdd1\Content\0000000000000000\555308B6\00000002 - to jsou ty HD textury 3) Spustit normálně diskem 1 Poznámka : bod 2) samozřejmě nebude fungovat na externím disku, jen na interním jako všechny DLC Vyzkoušeno, přehodí se to správně na druhý disk před misí v Iránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Můžeš zkusit 360mp, ten iso taky dokáže rozbalit http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/11142-xbox-360-mp-gui-download-title-update-media-id-manager-create-extract-iso.html Ale jinak myslím, že ti něco sedí hlídá ISO příponu, takže ti nejde otevřít - například antivirus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Já používám x360tools a naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Leta mám stejnej antivirák, akorád nechápu proč se to děje. Image Browser jsem stahoval stokrát a pořád ta samá chyba... Kdyby mi něco hlídalo iso, tak přeci nepůjde ani iso2god, kterej normálně běží... Můžeš zkusit 360mp, ten iso taky dokáže rozbalithttp://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/11142-xbox-360-mp-gui-download-title-update-media-id-manager-create-extract-iso.html Ale jinak myslím, že ti něco sedí hlídá ISO příponu, takže ti nejde otevřít - například antivirus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Tak zkus ty ostatní programy - 360mp, x360tools jestli to bude stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Tak super, vyřešeno přes 360mp, ale image browser zůstává záhadou. Ještě jednou díky... Jo a co se týká HD Textur, tak mi moc HD nepřijdou :-D Vše jsem udělal podle XMOD návodu a ve hře proběhla validace DLC a ok, ale jinak textury mi přijdou stejnak mizerný... třeba když ve zbrojnici kupuji vybavení, tak to vypadá jak nějaká stará hra... Přitom hraju na Full HD televizi přes kvalitní kabel... Data, která jsem vytáhnul z DVD 2 měla cca 2,8 GB. Přesně ten soubor, který XMOD specifikoval. Tak nevím, jestli i Vám ostatním přijdou HD Textury ne moc HD :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Mam to samé.Proběhne validating dlc - takže to ty data bere.... asi to tak má být... Navíc IGN strhlo z hodnocení body právě kvůli grafice takže to tak asi má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Asi nikdo jen tak toho v CZ nenahodí že :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Asi nikdo jen tak toho v CZ nenahodí že :-( Já už to vidím černě, CZ určitě nebude. V ČR co si nezaplatíš, to nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Určitě bude... Vzpomínám že poslední fifa nebyla nahozená ještě 3 dny po ofic.vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 v cz uz to je ale pokud o to mas zajem hold musis neco investovat :-))http://share-forum.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Jaká máte dojem z hry ? Nevím jestli blbě vidím a slyším, ale Sam Fisher mi přijde mladší a s jiným hlasem, kterej byl od jedničky stejnej :-/ Potom je tu grafika, která i přes HD Textury není až tak špičková. Při šplhání je vidět odkaz na Assassins Creed. Sam se po skále pohybuje s větší lehkostí než Spiderman. Na Assassina je tam odkazů více. Kdo ho hrál určitě si vzpomene během hraní Splinter Cella. Jsem docela překvapen jak udělali ze Splinter Cella střílečku. Levely, kde se musíte tvrdě prostřílet nebo někoho ochránit nesnáším. Zaprvé to do Splinter Cella vyloženě nepatří a zadruhé hra na to ani není připravena neboť její mizerný zaměřovací systém není na masové střílečky stavěný. A inteligence soupeřů je taky zajímavá. Hraji to na Rookie a chvílema je to až moc jednoduché a chvílema až extrémně obtížné. Třeba když si jdete pro toho chlápka do tý vily do té nedobytné místnosti, tak s ním utíkáte a všichni nepřátelé se sonarem vás vidí hned i za zdí. ale když jsem byl v levelu, kde se vypínají ty 4 bomby, tak tak jsem si pomalu mohl stoupnout až k nim a vůbec mne neviděli... Moje hodnocení 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Sam je mladší i má novou fazónu a hlas... to už říkali sami vývojáři v deníčcích... jinak naprostej souhlas... Je lepší než conviction,ale jinak je to bída... rád vzpomínám na stary díly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Je tam pěkně vidět, jak se snažili conviction snoubit se starými díly... Upřímně, když jsem poprvé viděl conviction v tomto traileru nestačil jsem se divit... Původně měl být tenhle díl něco jako Hitman... O Blacklistu jsem také slyšel, že měl být jiný, lepší bojový systém apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.