Nepstr Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) Zdravím,dnes jsem na GooglePlay objevil Dunu 2 a strašně mě chytla tak jsem se chtěl zeptat jestli neznáte nějaké Retro hry na android...Sice jsem ještě našel OpenTTD ale to mě moc nebaví ;) Předem díky za odpověd :) (Nejlepé zadarmo ;) ) Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem Nepstr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Duke Nukem, Prince of persia, Wolf 3D, Heores 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Díky za tip ale toho Wolfa a Prince jsem nenašel hodiš mi jsem prosím odkaz ?? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Květen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Nějaké nové typy ? :) Našli jste něco nového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 ty heroes 2 jsem zatím žádný pořádný port nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Někdo nějaké dobré RETRO hry? třeba nevím, něco na způsob Baldur's Gate ale nejlépe aby to bylo zdarma :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.