Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii na sluchátka

Otázka

Odesláno

Mám doma Wiičko zapojene přes VGA do počítače no a ani jsem si nevšiml že ten kabel obsahoval vstup na sluchátka..

http://cloud4.lbox.me/images/384x384/201204/vga-cable-kit-for-ps3-and-wii_tvumwb1334898079257.jpg

Když sluchátka zapojím všechno jede v pohodě..ale potřeboval bych vědět jestli ej nějak možné nastavit hlastiost, když zesílím zvuk přes bednu, tak se zesílí zvuk pouze v reprácích ale ve sluchátkách je hlasitost pořád stejná. Právě bych potřeboval vědět jak na hlasitost ve sluchátkách.

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Wii menit hlasitost neumi (jsou tu vyjimky - WiiMC atd.). Musis si poridit sluchatka s omezovacem hlasitosti (potenciometrem).

A ted rychla otazka ode mne - kde jsi koupil tu redukci na VGA? Mas link? Pokud ne - ma nejaky nazev/znacku?

Vim, ze jich je na netu kopa, ale chtel bych nejakou 100% overenou, co funguje. Sam mam Wii2HDMI adapter, ktery bych doporucit nemohl. (Ze 4 TV jen na jedne jede bez chyby. Na jedne je spatny obraz a na dvou neni obraz zadny...)

• 0
Odesláno

díki za odpověd

značku nemá.. ale jedá se o PS3/Wii VGA cable je jedno jaký všechny jsou podle mě stejné(jenom samé přebaly). Měl jsem s tím problémy, že mě obraz vždycky na chvíli zhasnul(při 420p ve Wii nastavení,) takže to mám jenom na 576i a to už vůbec nezlobí. Když jsem to chtěl mít zapojený v TV tak to nešlo vůbec..(obraz ani zvuk) asi na to ta telka nebyla stavěná. Kupovla jsem to tady: http://www.sintech-shop.cz ale myslím že třeba jinde seženeš za levnějc je to to samé..když vyhledáš si to vyhledáš

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu