Kangaroo66 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Tak a je to skoro tady. Za 4 dny vychazi tenhle pc hit na konzole. Recenze jou zatim pozitivni, Eurogamer 9/10 a vypada to, ze to je lepsi nez pc verze, bez otravnych aukci a always online, proste stary dobry Diablo. Navic s coopem pro 4 lidi na jedny konzoli! Online to jde pochopitelne taky. Kdo se tesi? ;):party:8) Trailer tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 aukce by mela ale byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL [30.08.13] Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.16202.0 Flash: LT+ 3.0 Genre: Third-Person Action Tak už je to venku. :) ViperXP: Co jsem tak všude vyčetl, tak aukce by tam neměla být, maximálně nějaké sdílení itemů mezi hráči. Až to někdo ozkoušíte dejte vědět, já čekám na linky z share-rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Bacha, je to fake! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Ne, není to fake :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 (upraveno) Me to nehlasi ani jeden program jako ISO k rozbaleni. Proste napise, ze to neni spravny typ. "Not a valid xbox iso image" To je divny, ne? Tobe to jede, jo? Upraveno Srpen 30, 2013 uživatelem Kangaroo66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Já jen říkám, že to není fake jak jsi původně napsal. Až mi objednané Diablo 3 dorazí, tak ho vyzkouším. Ale jsem si jist, že mi pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Nejsem si jistej, jestli si rozumime, fake je to Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL. Proste to nefuguje, nekdo si nejspis udelal srandu. Je logicky, ze objednavka ti nejspis pojede ;) Pisu to aby nekdo nestahoval 8GB zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Ale rozumíme si dobře. Ten release není fake, je to platný scénový release a chyba bude na tvojí straně. http://i.imgur.com/TXEXp1Z.png Jinak já se tímto zabývat nebudu, tahle hra určitě bude zdobit moji sbírku, zaslouží si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Mi to jede, supr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 neni to fake a jde to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Díky chlapi! Za hoďku to taky snad ozkouším, už stahuji. :) drak3go: Já podpořil koupí origo na PC, takže na Xbox už "znova" kupovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 skoda,ze ty console maji lepsi bonusy nez na pc, jenom blbej kalendar jsem dostali:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Já jsem spíš zvědavej na ty dropy, jak to bude padat atd. (hlavně inferno) Přeci jen na PC verzi nakoupíš věci na AH a dneska není problém sestavit průměrnou postavu za pár šupu. Si pamatuji, když jsem začínal tak jsem postavil DH za 2M a myslel jsem si jakej nejsem pán. :) Včera jsem utratil asi 90-100M za pár předmětů pro CMko. Ale zase mi přijde, že k goldům se člověk dostane snáze, na zemi leží 2-4k hromadky atd, to před poslendím patchem nebylo. (nejsem příznivcem kupování goldů/itemů za real money, přijde mi to zbytečný, furt je to jenom hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 To je divny imagebrowser i ten druhej kepl mi hlasej, ze je neco v neporadku a ani to nenactou :cry: To me pose* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 vyzkouším :) ..aspon zjistim, estli je to lepší nebo horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Já jsem spíš zvědavej na ty dropy, jak to bude padat atd. (hlavně inferno) Přeci jen na PC verzi nakoupíš věci na AH a dneska není problém sestavit průměrnou postavu za pár šupu. Si pamatuji, když jsem začínal tak jsem postavil DH za 2M a myslel jsem si jakej nejsem pán. :) Včera jsem utratil asi 90-100M za pár předmětů pro CMko. Ale zase mi přijde, že k goldům se člověk dostane snáze, na zemi leží 2-4k hromadky atd, to před poslendím patchem nebylo. (nejsem příznivcem kupování goldů/itemů za real money, přijde mi to zbytečný, furt je to jenom hra) no ja hral na inferno normal a pak uz jen na hc inferno a je pravda,ze nekdy to dost pomohlo neco nakoupit na aukci. Tam vsechno bylo drahe na hc,ale zase clovek nemel za co utracet:) Stejne vetsina na xbox bude hrat offline, protoze pc tuto moznost nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Tak DiabloIII na konzolích nezklamalo, na pc jsem ho nehrál a čekal až bude na x360 a udělal jsem dobře. Ovládání je perfektní :) a vubec cela hratelnost, atmosféra a vizuál jsou suprově vyladěné.. Včera jsem to vypínal asi ve 3 ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 no, tak já jsem to ted nainstaloval...a po chvilce zapnutí mi to píše eror v "autorize disc" ... mam to špatně vypalene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Musel jsem stahnout jinou verzi, ale hra parada, lituju pcckare, tohle je to pravy Diablo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 jakou jinou verzi? ja jsem našel pouze verzi od Protocolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Tak včera nainstalováno a běži v pohodě,je to suprová hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Už jste někdo zabil Skeleton kinga? Ten zasran nejde zabít :angry: hraju za barbara.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Upřimně grafika by mohla být lepší, hlavně tedy vaší postavy, štve mne u blizzardu, že snad v každé hře od nich jsou postavy poznamenané zkresleností Wow... ale je to dobrá hra, ovládání je fajn, hra vás sama vede úkoly, stačí jen masakrovat nepřátelé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Mígl - Já ho zabil na druhý pokus, hraju za mága či kdo to je :D ale trvalo mi to zhruba 20 minut. Takže to chce trpělivost a určitě ho zabiješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.