krtek6 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 díky za odpovědi na moje dotazy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 krtek6 - Já vím jen o těchle verzích: Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL Diablo III XBOX360 JTAG-XboxDumps Diablo.III.iTALiAN.XBOX360-ReDUX Diablo.III.GERMAN.PAL.REPACK.XBOX360-UNLiMiTED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 hm..tak já našel jen tu od Protocolu....ty máš jakou? Má to nějaké rozdíly, tím,že je to Talliánská nebo Německá verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Já mám od protocolu a hraje mi bez problému a ty ostatní verze předpokládám že budou mít italský a německý jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 zajímavé...tak nevím kde je chyba.. 3.0LT mam..dashboard ještě o jedno větší..vypálený to mam fajn..ale nainstaloval jsem to na HDD..a háže to tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Hmm... Stím ti moc neporadím já hraju přes RGH takže vypalování jde mimo mě. Možná to zkusit stáhnou znovu ale z jíného zdroje a vyzkoušet znovu vypálit. Jinak opravdu nevím :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Tak skeleton king je dead :-) ale musel jsem se vic vylevlovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Může mi někdo kdo tuto hru hrál, jak dlouho trvá ji dohrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 zalezi jaka obtiznost,pokud si udelas postavu na vyssim lvl a pak jdes na easy tak max do 3 hodin. Jsou i rychlejsi speed runy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Vyberu si střední obtížnost a začnu úplně od začátku hrát, jak dlouho mi bude trvat než ji dohraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Nejprve to musíš projet na nejlehčí obtížnost, a potom pokračuješ na těžší ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 ano chodi se od easy,aby jsi stihnul ziskat maximalni lvl a zpristupnil si tak inferno, pokud to u konzoli nezmenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 ikdyž budeš hrát na nejlehčí obtížnost mělo by ti jít nastavit monster power jde to od 0-10, ale jestli si myslíš, že bez výbavy, kterou samozřejmě mít nemůžeš, to bude procházka růžovým sadem, tak aby ses nedivil přepočty o kolik jsou monstra silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 monster power bych si dal az po prvnim projduti,ale max lv 2. Na hardcore monster lv si dat az po projduti inferno, zbytecny risk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 dupenko chtěl začínat na nightmare, tak jsem mu poradil jak :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 nightmare je pro lvl 30-50, proto se chodi prvni normal (easynormal) 1-30 . V pc verzi to ani neslo jit na nightmare jako prvni,to je na xboxu jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Na nightmare jsem něchtěl jit, ptal jsem se jak dlouho to trvá hru dohrát, na nightmare to hrat hned nejde ale když si nastavíš monster power jak tu píše tak to jako nightmare máš - tak to myslel seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 zkus a uvidíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Na nightmare jsem něchtěl jit, ptal jsem se jak dlouho to trvá hru dohrát, na nightmare to hrat hned nejde ale když si nastavíš monster power jak tu píše tak to jako nightmare máš - tak to myslel seth123 ono to samozřejmě nightmare nebude ale budeš to mít prostě těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitipitipa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Ahoj. mám verzi protokol ale nejde mi vyjet ze hry tlačítkem START do menu. co vy ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Fsd plugin settings, buď změnit tlačítko pro screenshot, nebo ho zakázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 ten protocol je nějakej čudnej :) každej mame něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Ahoj. mám verzi protokol ale nejde mi vyjet ze hry tlačítkem START do menu. co vy ? díky stačí to spouštět jako druhý profil na prvním to nejde jinak když srovnám s pc tak taky padaj o hodně lepší věci za DH mám 126k damage a 100k life (a to jsem hral asi 4 hodiny na master1) ale zase když dám master 1 tak mám problémy s elitkama jetu i NV jen 3 místo 5 už mám první klíč :D no uvidíme kam se až dostanem s dpskem :D jsem zvědavý na archony zítra jdu na první náhrdelník tak jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 no, takže jsem včera udělal druhou zálohu a tentokrát tu verzi German.. pokud hru nainstaluju na HDD tak obě věrze hodí error s autorizací...pokud to vymažu a spustím z cd...tak to valí...a teď babo raď kde je zakopanej diablo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Září 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Me to taky delalo problemy, jak jsem psal na zacatku, nekdo psal ze ne. Pak jsem na Xbox360iso nasel verzi nahranou na putlocker a chodi to jak vino, uz jsem v drhym aktu. Jinak jestli vam delal problemy Skeleton King pockejte na Butchera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.