AAntraXX Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 :O podle mě jde o stat, že minimální damage se zvětší o 750, tzn. dáváš monstrům ránu nejméně za 500, tak se zvýší z 500 na 1250, ale takovou hodnotu jsem teda ještě neviděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 jo ještě ten můj společník templář, kdy si vylepší brnění nebo jak? Vypadá na 23lv pořád stejně až na štít a zbraň kterou mu měním. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Jak jsou barevně označené předměty podle legendárnosti, zatím jsem jen objevil - bílé, fialové, žluté a oranžové, je ještě něco nad tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Podle mě je to to , jak máš u zbraně dejme tomu 20-25 tak jak je třeba +5 minimum a +5 maximum tak ti to da na 25-30 :D aspon co si myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 dupenka ještě zelené - setové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 no jako když vemu,že mam 14lvl či jakej a mam 2 oranž. už ted a nějaké zlaté...tak docela změna oproti 60lvl magovi na pc, kde jsem oranž dostal po Xdesítkách hodin :) o dalších se ani nebavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 pada to lepsi nez na pc a pres link se da i kseftovat pokud nekdo hraje HardCore tak na linku mam mistnost kdyz hraju muzu pomoc HC je pernament smrt kdo nezn a to je pak lepsi hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 jdete nekdo hrat na live diablo muj nick -- MEDVED kadl -- ted jsem tam casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 dohráno, otestováno první úkol na Master 5 .. po cestě do města jsem nasbíral půl levelu a trvalo mi to asi 5-10 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 no ja jsem o pulnoci dal Beliala...a nedalo mi to ani 30sec :D a to jsem se extra nesnažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Naštvalo mě že toho klenotníka u kterého tuním šutry nemůžu vylevelovat, pokud nehraji nightmare. Chtěl bych se zeptat jak můžu opakovaně chodit k bossovy? Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 dupenko dáš maš continue a pod tím máš select quest se mi zdá tam si vybíráš mod, obtížnost, akt a quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Jsem lvl 28 wizard a mám demage 928 per sec, zajímalo by mě jakou máte vy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 monk 190k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 bets netuším...ani se na to nedívam :) nechce se mi furt přelupávat ... jediny co vím,že mám něco přes 630dex... :) a teď po 30.lvl mi mi naskočil slušnej pasiv na fofr regen mlíka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 30 level BAR, začínám nightmare :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Mě přijde Nighmare ještě lehčí než ten normal, protože jsem "vytuněnej" z minulého lv. Procházím to jako horký nůž máslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 si zvedni optížnost na master1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 nighmare je vždycky nejlepší...taky enem chodím a sbíram co padá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Nemate nekdo zkusenost u barbara s nastavovanim dual wield a mec a stit ? protoze mam recept na sekeru the wedge, udelal jsem si dve a super, at dam cokoliv 2x do dualwiledu, tak to ma vetsi dmg nez zbran + stit, ale co je divny... nasel jsem legendarku doomsbringer a ten kupodivu ma vetsi dmg se stitem,ktery ma jen 155 sily a 79vitality, presto,ze u nej mam the wedge, ktera ma dmg 180, 42-48 cold dmg, 151síly, a další. je to divny ne ? ale dela to jen ten doomsbringer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) ja teda za barbara nikdy nehrál...ale jak může fungovat meč+štít s dualwieldem :) pokud se nepletu tak dual wield je 2x1hand :) edit: tak jsem hell 2.akt... a furt je to jak procházka ružovym sadem..jsem zvědavej na Ferno :) zatím mi netrvalo killnutí bosse víc jak 30sec :) diablo byl za 1min :) edit2: tak jsem včera měl haluz jak cyp... HELL 3.akt kdesi v jakesi štole z bedny..mi padl skycutter :D s dmg cca 1000 + další atributy.. ... ted je to uplně žužo..na to,že dosud jsem měl 400-500 :)) a ten borec co k tomu je :D parada celkovy dmg 30,4k :D Upraveno Říjen 13, 2013 uživatelem krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Lidi kde najdu nejaky mensi lektvary na zivoty nez ty za 500? Mam Level 18 ale muzu kupovat jen ty :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 konzolova verze ma pouze 60% lahve jestli to nedavas sniz si obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) nevím jak to hraješ...ale ja za celou hru od normal po inferno použil pouze 2 lahvičky :) edit: neví někdo proč mi nejde aktivovat whimshire? ... mam vyrobenou tyčku (inferno) a přijdu ke krávě (mrtvola) a nic se neděje :-/ Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ahoj, k čemu jsou ty esence, který můžu dělat u toho maníka, kde obětuju zbraně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.