remarkcz Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Ok pánové ... :D jinak na Rockstar SC mam účet ( Starchickcz ) ... tak se tk regist. at můžem vytvořit crew ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Taky se přidám :D Gamertag : TwinightPuddle2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Tak kdo vytvoří tu crew? Na Social Clubu už jsem registrovanej (stejnej GT: Spenaterr) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Za 30min sem na pc a vytvořím .. ;) jinak kdyžtak sem nahodte nějaký názvy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Docela se to tu rozrostlo ... :D Tak přemýšlel někdo o jménu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Tak ja sa idem regnut do Socialclubu a nazov ma nejako nenapada. Mozno CF Crew? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 http://socialclub.rockstargames.com/crew/forconsol_cz_svk_ ... Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Cize to je nasa definitivna crew? Mam sa tam pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Nejspíš jo ... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Nejak sa mi to neda prijat, nikde to neviem najst. Iba mi to pise nove oznamenie, ale inak nic. :( Ale poslal som request, ze sa chcem pridat, nevies to niekde schvalit? /Uz to mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Co ted ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Teraz čakáme kým vyjde GTA V :D. A zajtra si vás ešte pridám na Xlive. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) Já se přídám taky, sice mám teď vypalený GTA ale ve středu mi přijde originálka, stejnak online půjde až dva týdny po vydání hry je to tak? ;) BTW Když se teď připojím na LIVE nedostanu náhodou BAN za to že hraju kopii a před vydáním hry? :D Upraveno Září 15, 2013 uživatelem PAdsamP Otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 No radši bych to přihlašování neriskoval .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Až mi přijde originálka a já ji nainstaluju a ponechám si starý save tak na to doufám taky nepřijdou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 co jsem všude četl tak ho brzo dostaneš pokud jsi hrál hru před vydáním, navíc hru jako GTA V, v xku se ukládá log her, který se po přihlášení odesílá do MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Ouuu tak to je špatnýý....teda řada z nás je na tom asi stejně jako já :D hmmm to se musí vykoumat snad to nějak půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Já si počkám na origoš .... bůhví co ted hrajete za verzi :D :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 já si radši počkám do vydání, a pak si zahraju teď to tahám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 No to je v háji.....to se mi nelíbí.... :D format HDD mi s logama nepomužou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 No možná tak udělat si nový účet na konzoli ... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Četl sem teď na zahraniční stránce že za leaked GTA nebanujou ale za cheaty ano, týpci prej hrajou připojení na LIVE a nic, někdo ho už má protože cheatoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 no tomuhle nevěřím, ale to je na každém z vás :) Já to riskovat určitě nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Je to možné .... /// Tady už to neřeš kdyžtak => http://console-forum.net/tema/159027-jak-spustit-gta-5-na-xboxu <= Tady řešíme CREW a vše kolem hraní a né to jak to pude Pokud chceš hrát snáma tak se přihlaš na sc. a sem hod name na Xbox Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Na prvníí stránce je UPDATE ohledně CREW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.