Anubis1 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 (upraveno) Release name: NHL.14.XBOX360-iMARS Publisher: Electronic Arts Developer: EA Canada Genre: Sports Region: FREE Size: 7.29 GB Upraveno Září 7, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 nevi nekdo jestli uz je to cz verze ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 radek je to cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 ma to nejakou malo velikost to neni xgd3 ? neni potreba ihaska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 je to xgd2 to je snad jasné ne když je to menší než xgd3 a ihas nepotrebujes edit hratelnost určitě lepší než 13 ale ty přestupy jsou nedodělané není tam ani jagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 pokud vim tahle verze hry je CZ tak si to tam doplnte je to formou titulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 jak jako doplnit a kde toho jagra vezmu nemám si ho vytvořit ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Je to verze s CZ titulky ? Nevěřím, že tam není Jágr. Bude určitě ve Free Agents (Volní hráči). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 jj ve volných hráčích je tak aspon tak no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 tak libi se mi to vic jak 13ctka, ta hratelnost je o dost lepsi podle me a ty animace taky (hraju na Simulation a ted sem zkousel Pro, AllStar a SuperStart nebo jak se to jmenuje) a zatim mi to nejvic vyhovuje na tu nejtezsi obtiznost jarda tam je uz ho mam v devils (presun z free agents) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 (upraveno) Zajímavé ... Když se to .iso snažím otevřít v Xbox Image Browser (v2.9 Build:0345 By Redline99) tak mě to napíše "Přístup byl odepřen" :blink2: Nakonec bez problémů otevřeno a rozbaleno přes Iso2God (1.3.6) NHL.14.XBOX360-iMARS Languages : English, French, German, Russian, Finnish, Swedish, Czech Upraveno Září 7, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Konečně udělali zábavnější bitky. Ty z toho prvního pohledu byly otřesný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Jen takový dotaz, delší dobu jsem nesledoval dění - je stále možné hrát nové XGD2 hry na LT + 2.0 nebo už je nutný nový FW? Ještě nedávno vyšlo něco co bylo XGD2 a rozjel jsem to v pohodě na LT + 2.0, ale někde jsem četl, že na NHL 14 je už potřeba LT 3.0 i přesto, že je to ještě stále XGD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 molda ja myslím že ti to pojede oni pisou lt3 uz vsude ale na xdg2 nepotrebujes lt3 ja myslim ze xgd2 hry by si rozjel i na lt1.92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 A není třeba zase nějaký nový dashboard nebo update na těch nových hrách (takže i u těch, které jsou ještě XGD2), který zase nějak přepíše firmware nebo něco podobného jak tomu bylo dříve, a proto je nutné mít LT 3.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 tak jak to je z dashem to nevim ale myslim ze nhl14 chce 16202,ale kdyz nezkusis tak to je pak tezke tobe radit no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Chci si zahrát kariéru - v nabídce je několik možností - Život hokejisty "Nové" - Mód Be a GM - BE a Legend - Mód Sezóny Jaké sou mezi těmito volbama rozdíly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Jsou nějaké kody na odemčení dresu a doplňků ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 určitě jsou ale ty u toho bohužel nebyli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Jaký máte dojmy ? Podle mně je hra proti 13tce o hodně rychlejší a svižnější, ta ovladatelnost hráčů je super, to předělaný bruslení se jim dost povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.parizek Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 mne to prijde taky lepsi nez 13, hratelnost vypada fakt dobre...trosku jsem prekvapeny ze soupisek NHL tymu, ptz ty byly vzdycky OK...co se tyce extraligy, tam se to zmenilo spis k horsimu...jsou tam snad mene aktualni soupisky nez byly v NHL 13, ale co si budem povidat, je to tam jen takovy doplnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) při vložení so Xboxu to chce title update - udělat / neudělat - někde jsem četl že na Live se nesmí před ofiko vydáním hry tak sorry nic to nechtělo Upraveno Září 9, 2013 uživatelem houba2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefx101x Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 neviete niekto ci kazda verzia od iMARS obsahuje ceske titulky ? konkretne tato ? http://xbox360iso.com/nhl-14-xbox360-t709741.html?t=709741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 9, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Žádná "každá" verze není, iMARS je prostě verze iMARS (takže CZ titulky má). Upraveno Září 9, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Je to jako každý rok...už se mi nechce vracet k předchozímu dílu :). 14 se hraje opravdu dobře, bitky a srážky fakt dobrý...a vůbec hratelnost určitě lepší než ve 13. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.