g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 O2 zprovoznilo svoje Icq a úplně zdarma... http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/O2-ICQ-zdarma-v-mobilu-vyzkouseno/sc-21-sr-1-a-1117278/default.aspx POZOR PODPORUJE,POUZE TYTO TELEFONY: Nokia 5300 Nokia 6021 Nokia 6070 Nokia 6230 Nokia 6230i Nokia 6233 Nokia 6680 Nokia N70 Nokia N73 Sony Ericsson K300i Sony Ericsson K310i Sony Ericsson K610i Sony Ericsson K750i Sony Ericsson K800i Sony Ericsson W700i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 a plati se za stažený data ne ale ? Sakra tajže na 6600 to nepujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 zní zajímavě tet hned skusim díky za tip :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 holy crap, já mam W850 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 h0mer a WItekS: urcite vam to taky pojede, ale mezi podporovanejma telefonama jsou zrejme jen tefefony z aktualni nabidky o2... a nejaky vyjimky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Instalace a použití aplikace ICQ od O2 je zdarma pouze do konce roku --- chteji nalakat zakazniky aby si to potom koupili, chytry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 kde to jde stahnout přímo z netu ? Nechci to tahat z wapu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 hm na houby.. free jen do konce roku... navic v seznamu podporovanych neni moje 9500.. ale zkusim stejne... (pokud na to bude nejaky tarif a v seznamu podporovanych pribude muj phone, asi zmenim operatora, ponevadz ICQ na mobilu jsem chtel vzdycky vsude a vsechny dat. tarify jsou nejak sikovne omezene, aby tam to ICQ proste neslo/platilo se zvlast..) EDIT: kde to jde stahnout přímo z netu ? Nechci to tahat z wapu :roll: Smula.. jde to JEN a pouze z WAPu, ale je to free... jestli to nevis, O2 uz davno zrusilo poplatky za vetsinu sluzeb wapu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Takze plati se za stazena data bo neco takoveho?! (nemyslim ted to stazeni z wapu->kde se zrejme neplati :) )...Dekuji...je to dost zajimave!:) JDu to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Takze plati se za stazena data bo neco takoveho?! (nemyslim ted to stazeni z wapu->kde se zrejme neplati :) )...Dekuji...je to dost zajimave!:) JDu to zkusit :) Je to uplně zdarma ale ja se spíš bojim že to stažení aplikace bude něco stát :ziped: EDIT: tak na 6600 to nejde. Při stažení mi to napsalo že to neni kompatabilní s mojím telefonem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 fakt je to uplne zadara? ani za prenos dat se neplati? edit: viz muj topic s hlasovanim o operatorech: dalsi dukaz ze O2 ma proste lepsi sluzby 8) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 NE,NEPLATÍ SE VŮBEC ZA NIC!!! Ani za stažení,ani za přenos dat!!! Edit: Viz můj topic o lepších telefonech... Nokia vítězí na plný čáře... Má kompatibilních 9 telefonů,zatím Sony Ericsson jen 6... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Tohle by mělo na všech telefonech se symbianem S60 a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 K750i a D750i a W800i je totozne takze je tam klidne muzez pripsat a vidis ze nokie na nicem nevede :blink: sem si 100 000 % jisty ze to pujde a kdyz se za nic neplati..divny EDIT: nemuzete nekdo uploadnout ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 NE,NEPLATÍ SE VŮBEC ZA NIC!!!Ani za stažení,ani za přenos dat!!! Edit: Viz můj topic o lepších telefonech... Nokia vítězí na plný čáře... Má kompatibilních 9 telefonů,zatím Sony Ericsson jen 6... :P se mi nka nezda:D neni tam nakej figl? :? a je teda mozny ze to budu vyuzivat jenom do konce prosince a v novym roce uz ne, abych nemusel platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 K750i a D750i a W800i je totozne takze je tam klidne muzez pripsat a vidis ze nokie na nicem nevede :blink: sem si 100 000 % jisty ze to pujde a kdyz se za nic neplati..divnyEDIT: nemuzete nekdo uploadnout ?? jo a taky K800 má stejný firm jako K790 sem si na 42 000% jistý A zajímalo by mne proč hodnotíš co je lepší telefon podle počtu podporovaných, SE má mobily které nějak vypadají a jsou každý zaměřeny na určitou věc a každý nemá všechny funkce jen ty které cílový uživatel využije. PS: tady píšeš že se ti zkazil "lepší telefon" http://console-forum.net/showthread.php?t=15792 K tématu: Divné že to je zadarmo, zachvíli by si všichni naistalovali ICQ do mobilu a O2 by přišla o zisk, žádné SMSky... Určitě to je nějak omezený (tarif...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 K tématu: Divné že to je zadarmo, zachvíli by si všichni naistalovali ICQ do mobilu a O2 by přišla o zisk, žádné SMSky... Určitě to je nějak omezený (tarif...) ne, zadarmo je to do konce tohoto roku, od noveho roku se toto bude platit, chteji timto nalakat nove zakazniky a potom maji jistejsi sanci ze si to lide koupi za penize a zacnou na tom vydelavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 ne, zadarmo je to do konce tohoto roku, od noveho roku se toto bude platit, chteji timto nalakat nove zakazniky a potom maji jistejsi sanci ze si to lide koupi za penize a zacnou na tom vydelavat Byl v tom jasnýž háček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 jo a taky K800 má stejný firm jako K790 sem si na 42 000% jistýA zajímalo by mne proč hodnotíš co je lepší telefon podle počtu podporovaných, SE má mobily které nějak vypadají a jsou každý zaměřeny na určitou věc a každý nemá všechny funkce jen ty které cílový uživatel využije. PS: tady píšeš že se ti zkazil "lepší telefon" http://console-forum.net/showthread.php?t=15792 K tématu: Divné že to je zadarmo, zachvíli by si všichni naistalovali ICQ do mobilu a O2 by přišla o zisk, žádné SMSky... Určitě to je nějak omezený (tarif...) Co si budeme povídat... Nokii mám 9tou a vždycky jsem byl nadmíru spokojený,bohužel se mi tohle posralo,ale asi mojí vinou,ale podívej se na statistiky,ty mluví jasně... Nokia má 39,4% podíl v českém prodeji. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 uz i vodafone: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/Take-Vodafone-ma-ICQ-v-mobilu-Take-zdarma/sc-21-sr-1-a-1117302/default.aspx Do 23. ledna 2008 mohou zákazníci využívat službu zcela zdarma. Poté zaplatí částku dle zvoleného předplaceného období: 1 den = 7 Kč, 1 týden = 30 Kč a 1 měsíc = 45 Kč. Zaplacením jednoho předplatného tak zákazník získá přístup ke všem třem službám ICQ, MSN Messenger a Yahoo Messenger. Vodafone tak na rozdíl od O2 přesně stanovil, jak bude služba zpoplatněna po uplynutí hájené doby, kdy je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 uz i vodafone: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/Take-Vodafone-ma-ICQ-v-mobilu-Take-zdarma/sc-21-sr-1-a-1117302/default.aspx Do 23. ledna 2008 mohou zákazníci využívat službu zcela zdarma. Poté zaplatí částku dle zvoleného předplaceného období: 1 den = 7 Kč, 1 týden = 30 Kč a 1 měsíc = 45 Kč. Zaplacením jednoho předplatného tak zákazník získá přístup ke všem třem službám ICQ, MSN Messenger a Yahoo Messenger. Vodafone tak na rozdíl od O2 přesně stanovil, jak bude služba zpoplatněna po uplynutí hájené doby, kdy je zdarma. Predbehl si me :)...libi se mi ze to bude takhle zpoplatnene...jeste aby to vychytali :) (nevim jak je to s rychlosti...vy jo?! :) )...a pak by to mohlo byt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 tak jsem to zkusil :) nejaky screeny pro predstavu: na testovani jsem zatim nemel moc cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 U O2 psali ze to jde jenom pro K800i , tak jsem zkoušel K790i a nefungovalo to .... Zatím .... A to me docela na*** protoze to sou upa stejny mobily jeden ma plus a druhej zas v necem jinam tak nvm proc nadrazujou k800 ... Diskriminace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betler Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Kuwa hnet bych to skusil..Ale 6070 se me asi pred mesicem rozbila,,tet mam motorolu v300 a na te to taky jelo ,,ale uz nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Co si budeme povídat... Nokii mám 9tou a vždycky jsem byl nadmíru spokojený,bohužel se mi tohle posralo,ale asi mojí vinou,ale podívej se na statistiky,ty mluví jasně... Nokia má 39,4% podíl v českém prodeji. :D 39,4% procent rikas jo :) takze sony ericsson ma zbytek tech 60,6 % 2:Fila.Kulis: jak nefungovalo ?? a jestli te to fakt se*e tak si flashni firmware na K800i a pak budou zmeny max. HW a pojede ti to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.