Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nejlepsi grafika

Glaedrrr

Recommended Posts

super clanecek :) ...asi mas pravdu ale snad se zlepsi hry az psp pojede na plnej vykon ...

No tak to amozřejmě. Ale pořád to zůstane že jednodušší kde je toho málo udou moct mít super skoro realistickou, krásně zaoblenou grafiku se spoustou líbivejch efektů. A ty rozlehlejší hodl budou muset dělat kompromis a tu detailnost rozplýznout. S tím se prostě nic dělat nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 years later...

Pro mě určitě Pes 09...Scoty ty píšeš 10,ale ta ještě neni ne ?? dál to je asi God of war ale myslim si,že graficky si sou dost některý hry podobný...Tom clancy ,rainbow six wegas nebo jak se to píše měl taky pěknou :) ale jak řikam...je to celkem dost podobný no :)

Odkaz ke komentáři

Scoty ty máš originál Gran Turismo? Nebo jak výš, že má dobrou grafiku?(Asi bude mít, ale píšeš hodě do předu.)

Abych nebol ot, tak

MN DUB edition(Možná se to někomu nezdá, ale mezi závodníma hrama u mě vede s grafikou).

Tekken

SSX

Socom

Celkem se mi líbil i Patapomp 2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu